allah kabul etsin boncuğumm güle güle
ölemi kardelenim hiç farketmemiştimmm bizi beğenmediklerinii
ee gidin madem çok işiniz var sizin anladım ben onu
bizim iş yok oturalım sahura kadar
kardeloş güle güle kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan giden arkadaşlar iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr
evet giden arkadaşlar iyi geceler
kız,herif uyudu,çok oldu hemde,hem sürekli olmazya canım,sadece yatmak istiyorum.
kız gebelik bölümüne biri konu açmış
yazmışki tuvaletten sperm sıçrarsa hamile kalınırmı sempatiksalakcinni
ben kendimi hamile hissediyorum kaydirigubbakcemile3
kıyamam sana sana küsmem gitsende hastasın kuzum opuyorumnanaktanebrarım ben istesemde gideem küsme takır takır öksürüyom su var yanımda sula duruyom
tamam kıslar sagolun..bırakmak istemiyom ama uykumda var..
hem çalışmak,hem evi temizlemek,sahura kalkmak toplamak vs..yoruyo insanı..3 buçuga kadar kestireyim biraz inşallah kalkabilirim..öptüm şekerlerŞeniz
he bu arada o ismi lazım degil şahsın ismi geçmiş tüylerim diken diken oldu şakkıdıruhsal sorunları olanlar ugruyor bazen tövbe yarabbim neyse günaha girmeyim şimdi..öpüldünüz tekrardan..hatta ben topicten giderken ingilizce bişeyler parçalardım hep ama malum şahıs aynısını yapmaya çalıştı bigün :roflol: o gün bu gündür yazmıyom ingilizce:roflol:
tamam kıslar sagolun..bırakmak istemiyom ama uykumda var..
hem çalışmak,hem evi temizlemek,sahura kalkmak toplamak vs..yoruyo insanı..3 buçuga kadar kestireyim biraz inşallah kalkabilirim..öptüm şekerlerŞeniz
he bu arada o ismi lazım degil şahsın ismi geçmiş tüylerim diken diken oldu şakkıdıruhsal sorunları olanlar ugruyor bazen tövbe yarabbim neyse günaha girmeyim şimdi..öpüldünüz tekrardan..hatta ben topicten giderken ingilizce bişeyler parçalardım hep ama malum şahıs aynısını yapmaya çalıştı bigün :roflol: o gün bu gündür yazmıyom ingilizce:roflol:
uyumak yok herüfün açmı tutsun yav alsanaalsanasmileuykum var ama direni,yorum ebrarımm kociş sahur yapacak ben uyursam zor kalkıyorumm
kimmiş o?mafoldumbenyok,yada delikafaduldennaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?