Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

abla olur benimkinin öyle huyu var ac uyur giidip almaz

ben yemiyomda ekmem eşime alırım yanikaydirigubbakcemile3canım benim nasılda düşünürüm koçişimi

görse neler düşünür

aleynam güle güle kolay gelsin kuzum

derdam ayıpsın az önce 1 tabak yolladım hala istiyomusun kız kaydirigubbakcemile3

yelizim şimdi hazırlıycam kuzum
sana afiyet olsun
hadi hayırlı sahurlar öpüyorum sizi
derdam yolladım canım afiyet olsun

hayırlı geceler yelizciğim...nasılsın...hayırdır kimsecikler yok...yada enmi geç kaldım....bir bakayayım dedim bizim kızlara.....dün yoktum kızlar dün eyüp sultanla sultan ahmete gittim..çok güzeldi...anlatılmaz bir atmosferdi....rabbim ordaa yaptığımız dualarımızı kabul eder kapısından boş çevirmez...aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

pratik bişe biliyosan bişe yapim kız

yumurta kalmamış ekmekte kalmamış eşimde uyuyo gitmez asla bakkala

ac uyur yine gitmez

benden birtane daha varmış...bizimde evde ekmek yokmuş...dün gezmedeydik..akşam iftarada akrabaya davetliydik...karın doyunca aklada gelmiyor ekmek...gece bir baktım...ekmeklikte ekmek yok...artık makarna geldi aklıma ondan yaparım yeriz...o tok tutar..herhalde...

GÖKCERANANIN ABLASI FETHİYE için dua listesi
KARDELEN.................13bitti
TURKUAZ....................20bitti
EBRAR.......................50bitti
BİRSEN......................20bitti
ALEYNA.....................20bitti
TUĞÇE.......................20bitti
HALE........................20
BONCUK...................30bitti
GÖKCE.....................20bitti
BERSU.....................20bitti
YELİZ.......................20bitti
DERDA.....................20bitti
AZRA.......................20bitti
AYŞEN....................20bitti
pazartesi gecesi duasını yapıcaz kızlar haberiniz olsun
HALEM haber bekliyoruz senden

hayırlı geceler yelizciğim...nasılsın...hayırdır kimsecikler yok...yada enmi geç kaldım....bir bakayayım dedim bizim kızlara.....dün yoktum kızlar dün eyüp sultanla sultan ahmete gittim..çok güzeldi...anlatılmaz bir atmosferdi....rabbim ordaa yaptığımız dualarımızı kabul eder kapısından boş çevirmez...aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ALLAH kabul etsin bulutcum
gerçekten çok süper yaa gidip ziyaret edilmesi gereken yerler

hayirligeceler005bk8.jpg

Ebrar canım duayı bitirdim ayetel kürsiyi..Bu arada adet olmadım hale salı günü kanda baktırcam hadi Allaha emanet olun görüşmek üzere

Back
X