Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavi geçen meraba dedim neden cevap vermedin canım görmedinmi beni yoksammafoldumbenmafoldumben
kız kimse beni beyenmiyo he aşk olsun mafoldumben
halecim naber canım
mivicim oruç artık vuruyo canım miğdem kötü benimde
stres yok kızım ya ben her zman dedi sakinim allahım şeytana uydurma beni de bak ne işe yarıyo :kedi: kız gene kimse yok hadi bana acımıyosunuz mercimege acıyın he benim yüzümden oda yoruluyo :roflol: okadar yok geldik açtık pc gene kimsecikler yok he alsanaalsanasmile niden bir allahın kulu yok be mafoldumben kafayı yicanm ben burda he kız bu kızlar çok fena arkadasım bıraktı sabah 8 de şimdiye kadar anamı aglattılar he ikizler bide kız 2 taneler yani allah sabır versin annesine ne deyim ah bir 7 olsada bu kabustan kurtulsam he aralarında kaldım he çok kavga ediyolar bir yerde durmuyolar he kız çocukları çok severim ama bunlar kabus vallahı delikafaduldendelikafadulden kız sabır taşı diye buna diyolar galibaeyvahedigeldismile:kedi:
sevtunumm kıyamam sana çok mu yoruyorlar seni yaakızım seve seve bakıcamda ben devamlı yatan biriyim yasak ayakta durmam peşlerinde koşmaktan zefil oldum he başka zaman olsa agır gelmezdide bide bebek olunca zor oluyomuş ya kız bana akıl verim bunları nasıl dize getiririm ben ya annecimmmm yardım et :kedi:
keşke kolay olsa canım bu çocuk milletinden nefret ettim Allah günah yazmasın,bilmedikleri küfür yok!Koca adamlar hele onları söylemeye gerek bile duymuyorum Allah ıslah etsin bunları...turkuazcım sıkma canını güzelim mağlesef var öğüle insanlar