selam canlar ben geldim.....a.s.[/QUOTEhoşgeldinn kuzum şimdi çıkıyordummm bende nasılsınnn canımmm kusura bakma canımmm çıkmam lazımm geldigi gördümm selamını alayım dedimm gülümm yarın gece inşallahhh konuşuruz kuzumm beni bkliyorlarr yatakları açacamm etrafıı toparlayam biraz bende yatacamm 2 saatt olsa uyuyayımm inşallah başımm geçerrr çok öptümm kuzum seniii iyi bak kendine
pco nun tedavisi nasıl oluyor canım...
selamm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz fazla kalamıcam duaya geleyim dedim inşallah kaçıramışımdırr misafirim var yarınada misafirler varr yatıya migrenimm tuttu gene delirecem ya 2 gündürr offffffffffffff bide düştümm sokaktaaa bi ayagımm ön dogru bi ayagımm arkayaaa dogruuu açılıı verdiii allahımm görseydinizzz tamm bi komediydii sıcagıyla anlamadım bişeyy ama elimm ve kasıgımmm agrıyoooo bunun dışında bende başka bişeyy yokk ben düşüyorumm eşimde yanımda bide onunn kolundayımmm adamımm diyorkii olummm napıyonnn yavaşş yavaşşşş allahımm eve gelene kadarr öldümm gülmektennn eşim diyorkii ben seni kafa yapıyonn sandımm ne bilimmm diyooo allahımmm koptummm yaaa dedim karınn kollarının arasından kayıppp gidiyorrrr senn olummm yavaşşş napıyonnn diyonnnn
hoşgeldin birsencim
turkuazcım aslında hem yoruyorum kendimi hem yormuyorum gittikçe agırlaşında herşey zorlar oldu ama kramplar girmesi ii degil erken dogum belirtiler oluyo genelde allah ımzamanında göndersin inş neyse şimdilik daha iyiyim ama belimde hala agrı var çok oturdum galiba :)
derinim allah kolaylık versin canım biliyorum çok sıkıntı çekti n yemekti wc ydi zor umarım daha iyi bi iş bulursun haa bide kızlar bende kpss ye gircem banada dua edin olurmu ii geçsin sınavım kocacıgıma mahcup olmayım .derinim dedigin gibi bu ay dua etmek kabul olur sık sık dua edelim birbirimize
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
YA RABBİM
FETHİYE ABLAMIZ için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ HAYIRLI bir eş bulması için vesile kıl .mutlu,huzurlu bir aile kurmasını nasip et .her daraldığında onun yardımcısı ol
bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ebrarım kımseler yok ki burda.... ben geldim ama herkes gitmiş....senağlamaKIZLAR hoşbuldum saolun ben iyiyim siz nasılsınız?
ezgim,gökcem,derinim,azram ,tutişim ,birsenim hepinizi öpüyorum canlarım
iyi geceler azram...kusura bakılır mı hiç..... :gitme:selam canlar ben geldim.....a.s.[/QUOTEhoşgeldinn kuzum şimdi çıkıyordummm bende nasılsınnn canımmm kusura bakma canımmm çıkmam lazımm geldigi gördümm selamını alayım dedimm gülümm yarın gece inşallahhh konuşuruz kuzumm beni bkliyorlarr yatakları açacamm etrafıı toparlayam biraz bende yatacamm 2 saatt olsa uyuyayımm inşallah başımm geçerrr çok öptümm kuzum seniii iyi bak kendine
bütün kalbimle AMİN diyorumYa; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
YA RABBİM
FETHİYE ABLAMIZ için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ HAYIRLI bir eş bulması için vesile kıl .mutlu,huzurlu bir aile kurmasını nasip et .her daraldığında onun yardımcısı ol
bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . .
HOŞGELDİN TUGCE NASILSIN CANIMopuyorumnanaktanselam canlar ben geldim.....a.s.
kızlarr bende kaçtımm hepinizi öptüm benden sonra gelenlere çokk selammm ebrarmmm bekleyemedimm canım msafirler var kasıgımm agrıyooo migrenimm tutmuşş vaziyette gülümm yarına napacam bilmiyorummm bi ton misafirr gene bu gec kalacakların dışında yarında gelenlerr varr baımm geçsee hiç dert etmiyommdaa hepinizi öptümm gülümmm bnden sonra gelenleride öptümm inşallah yarın gene yatıya kalan olmassa gelirimm kalan olursada kaçanbilirsem kaçarımm gene napimm by by canlarımm özleyinn benii kuzularımmm
Ya; Rabbi!
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allahım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allahım! Bizleri Kuran-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahirette de azabından muhafaza eyle.
YA RABBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?