Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

pco nun tedavisi nasıl oluyor canım...

canım benim çok küçük bir iki tane kistim vardı... evlendikten sonra jinekolojik muayeneye gitmiştim o zaman test yapınca fark etti dr... 6 ay diane35 kullandım... kistler gitti.... şimdi yok çok şükür tabiii tekrarlama riski hep varmış.... zaten doktora çok sık gittiğimde tekrarlarsa fark ederler heralde.....

canımmmm geçmiş olsun kuzummmm.....

canım Allah kolaylıklar versin sana da... bebeğinde vaktinde sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah..ç..

aminnnnn.............

KIZLAR hoşbuldum saolun ben iyiyim siz nasılsınız?
ezgim,gökcem,derinim,azram ,tutişim ,birsenim hepinizi öpüyorum canlarım
ebrarım kımseler yok ki burda.... ben geldim ama herkes gitmiş....senağlama

ayol kimsecikler kalmamış....senağlamakendi kendime konuşayım bari belki birileri sesimi duyar....:çok üzgünüm:

bütün kalbimle AMİN diyorum

RABBİM gönlüne göre bi insanla karşılaştırsın ablanı ve bütün bekarlara hayırlı kısmetler versin güzel ALLAHIM en kısa zamnda İNŞALLAH

selam canlar ben geldim.....a.s.
HOŞGELDİN TUGCE NASILSIN CANIMopuyorumnanaktan

GECMİŞ OLSUN AZRA RABBİM BETERİNDEN KORUSUN

BENDE DÜŞEN BİRİ GÖRÜNCE GÜLME TUTUR YA ASLINDA COK AYIP AMA ELİMDE DEYİL

biri sesimi duydu aleynam hoşgeldin... kimseler yok bugün nerde bu m,llet....ben kırmızı halı falan bekliyodum halbuki....:roflol:

tugcal, aleyna84, derdanur, ebrar_53+, haletrn+, ozg1986, sevtun2

millet gelmiş.... huuuuuu yokmu sesimi duyannnnnn.......alkisalkisalkis

selam ben geldim kızlar
aleynam,derdam,tuğçem nasılsınız canlarım

SEYDAM tedavin hayırlı olsun canım inşallah herşey güzel olucak bebişin sıkı sıkı tutuncak sana
AZRAM kolay gelsin sanada balım allah yardımcın olsun
HALEM TEST yaptırcakmışsın inşallah pozitif çıkıcak balım buarada özledik nerelerdesin
PELİNİM gelmiş ama yine yazmamış kuzu özlettin kendini dön artık yaa
GÖKCEM hayırdır canom krampmı giriyo kasıklarına inşallah vaktinde gelir minişin kuzum
TUĞÇEM hadi hayırlısı önümüzdeki ay halay çekmek istiyoruz
YELİZİM doktora gidecekti upramamış merak ettim onuda
DERDAM sen nasıl oldun canım
ALEYNAM güzel oldumu kız krep söylede bizde yapalım
KARDELOŞ gelmemiş yinemi çalışıyoki :))
DERİNİM allah kolaylık versin balım geç vakte kadar işte oluyosun .buarada bitmiş senin regl inşallah gelecek ay gelmez kırmızılar

yaa bu gece herkes erkenden goo yapmış
EZGİMDE burdaydı oda gitmiş
regl olmuşsun kuzum hayırlısı olsun inşallah

:roflol:zemuszemus:teytey:alsanaalsanasmile:teytey:
yihıuuuuu naber ebrarım nasılsın canım
walla bende buay istiyorum halay
bakalım nasip

Aminnnnn Rabbim hayırlı kısmetler nasip etsin inşallahhhh

Gecmişe bakıodum canlar yazamadım k.bakmayın ebrarcım evet yarın kısmetse yaptırcam bakalım hayırlısı yoksa falan söktürücü içerim en azından..Siz daha burda olursunuz herhalde ben yarım saatligine cıkıyorum gelcem gene eşim bişeyler bakcakmış pcde o yüzden yani görüşmek üzere güzeller a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…