Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AZRAM çok geçmiş olsun balım
ALLAH esirgemiş yaa bişeyin yok inşallah tatlışım
geçmişi okuyamadım nevar ne yok kızlar

AMİNN AMİNN AMİN AMİN AMİN amin aminn aminnnnn
rabbim kabul etsin inş hayırlı bi eş hayırlı bi yuva kurmak ablamada nasip olsun inşallah
okuyan ve okumayan herkesten tekrardan allah razı olsun ablamda çok teşekkür etti sizlere umarım herkesin duası kabul olur dedi sizlerde tezvakit bebiş sahibi olun inşallah rabbim herkesi muttlu etsin saglık sıhhat huzur mutlulugu bebk neşesini evden eksik etmesin inşallah AMİN...AMİN ...AMİN

kıslar bende kaçayım kusura bakmazsanız..eşim bakkala gitti gökçem çitos istedi canım açlıgımı onunla bastırıcam.sigarası da bitmiş zati..yoksa gitmez çitos içinn :)))

neyse kaçtım canlar..ebuşum öptüm kuşum.

AMMİNNN İnşaallah Allah hayırlı bir insanla karşılaştırsın,mutlu huzurlu bi yuvası olsun fethiye ablamızınnn :)
KIZLAR hoşbuldum saolun ben iyiyim siz nasılsınız?
ezgim,gökcem,derinim,azram ,tutişim ,birsenim hepinizi öpüyorum canlarım
bende öptüm ablammm iyi gecerl tekrar herkesee
AEO

SAOL EBROŞUM bende iyiim çok şükür ama bende kaçıcam sende kib öptm ellerine saglık datlum görüşürüz inş
kızlar bende kaçıyorum kib öptm hepinizi amin diyen dilleirniz dert görmesin inşallahh kib öptm

geçmişş olsunnn canımmm evet haklısın böyle durumlarda düşende gülmey başlıyooo sinirden yanındakideee biz eve gelene kadar güldükk eşimleee allah beterinden saklasınnn

derinim görüşürüz canım iyi geceler
bende çok öptüm
gökcem burdamısın gidersin heralde senide öptüm balım
allah kabul etsin ablana çok selam söyle inşallah vesile olur dualarımız

derinim sendemi gidiyorsun canımmm güle güle iyi bak kendine canımmm allaha emanetsin öptüm canımmm saglıkla ve sevgiyle kall bende çıkacam birazdann

aminn canım Alah korusuunn ya ıyıkı bıseyy olmamıss canımm oluyo bazenn boyle kazalarr Allah daha buyuklerınden korusunn...

ınsallhhh ıyı olurr canımmmm yaaa Allahımm yardımm etsın..
kızlar karnım acıktı benim yaff.hayret ben iftar sonrası sahura kadar meyve vs.harici bişey sokmam agzıma ama acıkıverdim birden..şimdi yersemde sahurda nasıl yicem of.
benıımmm deee kızzz bı kacamak yapım dıyrmm nasıl olsa yarın oruclu olmıcammm..

Aminnnnn ınsallhhhh hakkında hayırlısını versınnn Rabbımmmm ...

kızlarr bende kaçtımm hepinizi öptüm benden sonra gelenlere çokk selammm ebrarmmm bekleyemedimm canım msafirler var kasıgımm agrıyooo migrenimm tutmuşş vaziyette gülümm yarına napacam bilmiyorummm bi ton misafirr gene bu gec kalacakların dışında yarında gelenlerr varr baımm geçsee hiç dert etmiyommdaa hepinizi öptümm gülümmm bnden sonra gelenleride öptümm inşallah yarın gene yatıya kalan olmassa gelirimm kalan olursada kaçanbilirsem kaçarımm gene napimm by by canlarımm özleyinn benii kuzularımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…