Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
YA RABBİM
FETHİYE ABLAMIZ için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ HAYIRLI bir eş bulması için vesile kıl .mutlu,huzurlu bir aile kurmasını nasip et .her daraldığında onun yardımcısı ol
bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
AMMİNNN İnşaallah Allah hayırlı bir insanla karşılaştırsın,mutlu huzurlu bi yuvası olsun fethiye ablamızınnn :)Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
YA RABBİM
FETHİYE ABLAMIZ için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ HAYIRLI bir eş bulması için vesile kıl .mutlu,huzurlu bir aile kurmasını nasip et .her daraldığında onun yardımcısı ol
bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . .
bende öptüm ablammm iyi gecerl tekrar herkeseeKIZLAR hoşbuldum saolun ben iyiyim siz nasılsınız?
ezgim,gökcem,derinim,azram ,tutişim ,birsenim hepinizi öpüyorum canlarım
saol canım çok şükür iyiyim ... kız bigün ablamla gidiyoduk oda yolda düştü ama emeklereyek bi kaç adım gittisonra bi park etmiş arabanın dibine giriyodu elleri üstünde kaldı gamyoncuiremsugörmen lazımdı ay ters işlerede insanın gülesi geliyosırnaşık şey
afiyet olsun derinim ama çitos çok yeme tama mı yaglı o çünküm neyse hadi ben kaçar görüşürüz kızlar aeo by byyy
aminn canım Alah korusuunn ya ıyıkı bıseyy olmamıss canımm oluyo bazenn boyle kazalarr Allah daha buyuklerınden korusunn...saol canımm benimmm allahh razıı olsunnn hepinizden tatlımm rabbimmm tez zamanda bebişlerinizi yollasın inşallahhh
ya düşme anı aklıma geliyorr ölüyorumm gülmektenn ilk kezz böylee düştümmm bii ayakk önee bii ayakk arkaya açıldıı sankiii jimlastikkk yapar gibiii düştümm kızlarrrr bunada şükürrr allah beterinden saklasın
ınsallhhh ıyı olurr canımmmm yaaa Allahımm yardımm etsın..hew canım bende giricem kısmet olursa inşş benim bölümde büro yönetimi ve sekreterlik gerçi şimdi yönetici asistanlıgı olmuş :) neyse inş 70 i aşarımda kocişin diline düşmem :)lülülülülülü
benıımmm deee kızzz bı kacamak yapım dıyrmm nasıl olsa yarın oruclu olmıcammm..kızlar karnım acıktı benim yaff.hayret ben iftar sonrası sahura kadar meyve vs.harici bişey sokmam agzıma ama acıkıverdim birden..şimdi yersemde sahurda nasıl yicem of.
Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi
YA RABBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?