Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

cumartesi gidicem bende canım doktora... tsh da yüksek prolaktin de... dediğin gibi sterssten de olabilir çünkü adetim falan düzenli geldi... ilaç da verirse yine korunmam gerekir dimi???

alıntı yapın yanında nQ varya ordan yapabilirsin canım... ona basıp en son cevap yaz a bastığında hepsi çıkıyo....

tugcalım ordamısın kız yazıyom yazıyom cvp gelmıyo prolaktını takma kafaya ınternette yazılanlarada bakma bende bakmıs ve takmıstım hıc gerek yok o düzelır kolayca yalnız stresten uzak dur benımde adetlerım düzenlıdır cok yüksek degılkı düzensızlık yaratsın sıkma canını

cumartesi gidicem bende canım doktora... tsh da yüksek prolaktin de... dediğin gibi sterssten de olabilir çünkü adetim falan düzenli geldi... ilaç da verirse yine korunmam gerekir dimi???

Canım ebrarın dedigi gibi tsh yüksek olunca korunun diyolar benim bi arkadasımın yüksekti onu düsürdüler ondan sonra korunmayı bıraktılar ama onun baya yüksekti sana ne deger doktor bilemem canım hayırlısı olsun inş.

tugcalım pekı bu testı uygun gün ve saatte verdın dımı

canım adetin 3. günü verdim... sabah aç karnına... heralde doğru gün ve tarihtir....

yaaa işte beni can evimden vurdum... bende en çok bunu duymaktan korkuyorum.....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yazdım ya kuzum görmedin heralde....inşallah dediğin gibi der doktor da ilaca falan gerek görmez canım yaaa.... yoksa benim de bebe hayallerim başka bahara kalır....mafoldumben

öyle dıyorlarda yok dostıneks kullanırken korunun falan dıye hıc gerek yok bence düşük tehlıkesı olurmus ama allahın ısı o hıc sanmıyorum cok örnegı var o ılacı kullanırken hamıs kalıp doğuran benımkı bıkez cıktı sonra hıc cıkmadı senınkıde strestendır

bende 21.gün verılen hormon testı verdım neydı onun ısmı ya daha sonuc cıkmadı tabı ona neden bakıyorlar kızlar sızce

boncuğum progesteron galiba canım
oda yumurtan çatlıyomu diye bakılıyo hemde rahim kalınlığına bakılıyo

hımm anladım cnm catlıyodur yumurtam ya ben hıssederım hatta bısıy dımmı kızlar acaba bu benım kıstım yumurtamıydı dıyede düşünmüyor degılım argrısı kalmadı olabılırmı sızce

boncuğum halem hoşgeldiniz
tugcalım takma kafana stresten oluyo benimde süt hormonu yüksek stresten dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…