tugcalım prolaktınınde yüksek gıbı ama stresten öyle cıkmıs olabılır doktora gösterdınmı sonucları pekı benım gecen yıl 32 cıktı dıye dostıneks vermıstım sonra hıc yükselmedı
cumartesi gidicem bende canım doktora... tsh da yüksek prolaktin de... dediğin gibi sterssten de olabilir çünkü adetim falan düzenli geldi... ilaç da verirse yine korunmam gerekir dimi???
tugcalım pekı bu testı uygun gün ve saatte verdın dımı
halem evet öylede niye adet olmuyoz orası meçhul işte benim hormonlarım hep iyi ama adet olamıyorum
tuğçem sen 1 ay daha erteliycen gibi tiroit düşmeden hamileliğe izin vermiyolar ben oyüzden tedaviye başlıyamamıştım işte .moralini bozmak istememde gerçekler kuzum
tugcalım ordamısın kız yazıyom yazıyom cvp gelmıyo prolaktını takma kafaya ınternette yazılanlarada bakma bende bakmıs ve takmıstım hıc gerek yok o düzelır kolayca yalnız stresten uzak dur benımde adetlerım düzenlıdır cok yüksek degılkı düzensızlık yaratsın sıkma canını
Tugcemmm cevap yaz nerde yazıo kız bn görmüommm :sm_confused:
bende 21.gün verılen hormon testı verdım neydı onun ısmı ya daha sonuc cıkmadı tabı ona neden bakıyorlar kızlar sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?