Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleyküm selam halem hoşgeldin canım

tuğçem şu değerlerini biyazsana kuzum hemen sıkma canını düzelir allahn izniyle

tuğçem evet biraz yüksek ama ilaçla 1 ayda düşer merak etme belli olmuyo stresten bile yükseliyo süt hormonu

yaaa birde ben evlenmeden önce pco tedavisi gördüm ama o zaman 3-4 ayda bir adet oluyodum... evlenince düzene girdi hormonlarım... pco varken prolaktin,lh,fsh ve testesteron hepsi yüksekti... bugünkü sonuçta bir tek prolaktin yüksek... yine mi kist oluşuyor sizce.... ayyy nolur oluşmasın çok uğraştım kistlerle çünkü... genç kızken 1 sene doğum kontrol hapı kullandım....

değerler şöyle
tsh: 6.05 üst sınır 5.5
fsh: 7.80 normal sınırlar içinde
lh: 7.44 sınırlar içinde
t3:2.93
t4:1.14
testesteron:35
östrojen:33
prolaktin: 32.4 normal sınır 29.8

böyle iştebirde demir,b12 vitamini ve folik asit değerleri var onlar normal... folik asit baya yüksek ama takviye aldığımdan heralde o da....

canım fsh için 2-4 arası mükemmel 4-6 arası cok iyi 6-8 arası iyi demişti o biraz yüksek senin dedi normalde 4 falan olsa daha iyi demişti yumurtan catlayamaz ve büyüyemez dedi bi hap verdi su an sonuc ne bilmiyorum ama

HAYIRLI UGURLU OLSUN

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
halem benim fsh 4,78 di çok iyi demişti ama niye adet olamadığımada şaşmıştı bundan 6 ay önce

Bende adet olmamıstım o yüzden gitttim söktürücü vermişti farlutal onu kullandım 3 gün snra adet oldum snra gittim kanda baktırmaya 6,82 cıkmıstı senin 4,78 iyi yani

fsh benimde sınırın içinde ama sınıra yakın... yaaa öyle bişey olsa adetimin gecikmesi lazımdı... günü gününe oldum... anlamadım ki bende.... benim önceden 10lardaydı fsh ım ve adet olamıyordum... ilaçla oluyodum... evlenince düşmüştü 4 lere şimdi yine çıkmış....

canım tsh benim 7,5 du
ilaçla 2 ayda normale döndü
moralini bozma hemen
bende tsh ı araştırdım netten t3 ve t4 normal tsh yüksekse subkilinik tiroid yazıyor ilaçla tedavi edilebiliyormuş... yaaa bilmiyorum ki işte cumartesi doktor ne dicek bi de ilaç falan girerse... offf offf canım sıkıldı çok fena....

tugcalım prolaktınınde yüksek gıbı ama stresten öyle cıkmıs olabılır doktora gösterdınmı sonucları pekı benım gecen yıl 32 cıktı dıye dostıneks vermıstım sonra hıc yükselmedı

Gelincik ve mız mız da hamileymiş kendilerini tanımıyorum ama cok tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallahh alkisalkisalkis:teytey::teytey:

halem evet öylede niye adet olmuyoz orası meçhul işte benim hormonlarım hep iyi ama adet olamıyorum

tuğçem sen 1 ay daha erteliycen gibi tiroit düşmeden hamileliğe izin vermiyolar ben oyüzden tedaviye başlıyamamıştım işte .moralini bozmak istememde gerçekler kuzum

Tugcecim hayırlısı olsun canım kafana takma herseyi oluruna bırakmak lasım hee bu arada iki kişiden alıntı yapıp nasıl yazıon canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…