sağol canım,iyiyim,öyleyim galiba,sen nasılsın?
evet şükürde şimdi hale ve derda varevet canım,zaten gerek kalmadı,bak okumuş kızlar,sıkıntından kurtuldun bari.
sağol canım,iyiyim,öyleyim galiba,sen nasılsın?
canım yaa gerçektende öyle tanımıyoruz ama hep birbirimizin duasındayız bu çok önemli karşılıksız dua nekadar makbuldurallah hepinizden razı olsun dün gece dua ederken hepimizi düşündümde gözlerimden yaşlar boşaldı birbirimizi görmemiş bile olsak ne kadar içten yapılan dualarımız var birbirimiz için sevinip mutlu oluyoruz dedim allahım içimizden birinin duasını elbet kabul edecek inşlhhh dedim yengemle oturduk konuştuk dün gece orda kaldım anlattım benim 10 ayetel kürsiyide o okudu sağolsun o da dua etti hepimiz için
sizleri seviyorum rabim hepimizin gönlüne göre versin inşlhhhh
gece girmeye çalışırım şimdilik kalkıyorum öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
samyelicim muayene etti açıklık yok dedi hem ultrosonla hemde eliyle dedi kapalı merak etme dedi az leke gelebilir merak etme dedi kapalıda eger dikiş atarsak enfeksiyon kaparsın dedi ilttap olurmuş agrılarımda iltaaptanmış canım içim rahatladı dedi leke kanama olursa gel dedi bana şimdilik bişey yok canım canım her ay muayene edicek alttan canım ben dedi açılmaz diyemem açılabilirde dedi her ay kontürol ederiz dedi pazartesi 3 tarama testi var onu yapıcaz allah nasip ederse canım işşallah dikmeye gerek kalmaz allah her keze tez zamanda tattırsın herkeze canlarım dualarım sizinle:1hug:
altta kim var kim yok göremiyorum ama
nanlişeker kardeloşum samyelim gece kuşlarım napıyosunuz bakayım
bende kalkıp namaz kılıcam teraviyide kılayım diyorum biraz geç oldu ama anca gitti misafirler ortalık topla felan opuyorumnanaktan
canım seninde gözün aydın demek tosun gibi bir paşa daha geliyo
allah vatanına milletine bağlı sağlıklı hayırlı bir evlat eder inşlhh
inşlhh kucağına aldığın günleri askere yolladığın evlendirdiğin günleride göstersin canımcım :Saruboceq:
bugün çok duygusala bağladım galiba senağlama
NANELİŞEKER geçmiş olsun canım
ben sana geçen yazmıştım ama okumadın galiba hem başsağlığı diledim hemde dua konusunda liste yapıcaz tabiki sanada okuruz demiştim canım .
nanelişeker,geçmiş olsun,benim midem ağrıdığında süt içerim hemen geçer,sıcak süt,gerçi dr lar süt daha ağrıtır,su için diyolar ama bende tersi oluyo,sende nasıl olur acaba.sıcak suyla bal da iyi gelebilir.
ayşencim,tuğçecim hoşgeldiniz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?