Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

samyelicim muayene etti açıklık yok dedi hem ultrosonla hemde eliyle dedi kapalı merak etme dedi az leke gelebilir merak etme dedi kapalıda eger dikiş atarsak enfeksiyon kaparsın dedi ilttap olurmuş agrılarımda iltaaptanmış canım içim rahatladı dedi leke kanama olursa gel dedi bana şimdilik bişey yok canım canım her ay muayene edicek alttan canım ben dedi açılmaz diyemem açılabilirde dedi her ay kontürol ederiz dedi pazartesi 3 tarama testi var onu yapıcaz allah nasip ederse canım işşallah dikmeye gerek kalmaz allah her keze tez zamanda tattırsın herkeze canlarım dualarım sizinle:1hug:

altta kim var kim yok göremiyorum ama
nanlişeker kardeloşum samyelim gece kuşlarım napıyosunuz bakayım
bende kalkıp namaz kılıcam teraviyide kılayım diyorum biraz geç oldu ama anca gitti misafirler ortalık topla felan opuyorumnanaktan

evet canım,zaten gerek kalmadı,bak okumuş kızlar,sıkıntından kurtuldun bari.

sağol canım,iyiyim,öyleyim galiba,sen nasılsın?
evet şükürde şimdi hale ve derda var
gerçi hale dün demişti bana msnden okuycam diye aslında bitti sayabiliriz
bende iyiyim biraz yorgunum bütün gün koşturdum valla halada bitmedi işim sempatiksalakcinni
canım yaa gerçektende öyle tanımıyoruz ama hep birbirimizin duasındayız bu çok önemli karşılıksız dua nekadar makbuldur
inanıyorum birgün birimizden birinin duası kabul olcak
hadi çok öptüm iyi uykular gerçi uyumuycan galiba sempatiksalakcinni

canım seninde gözün aydın demek tosun gibi bir paşa daha geliyo
allah vatanına milletine bağlı sağlıklı hayırlı bir evlat eder inşlhh
inşlhh kucağına aldığın günleri askere yolladığın evlendirdiğin günleride göstersin canımcım :Saruboceq:
bugün çok duygusala bağladım galiba senağlama

allah razı olsun arkadaşım yemin etmiştim ama eşim bozdurdu yeminimi canım oruç tutarsın yada para veririz dedi kızdı bana neden bilmicen ona göre alırız aldıklarımızı dedi amin dileklerin için sag ol
:kedi::kedi:

buarada MAVİŞİM VE SEVTUNUM bugün benim için çok dua etmişsiniz
ALLAH binkere razı olsun dilerim sizde hayırlısıyla kavuşursunuz bebişlerinize .sevtunum zaten kavuştuda kucağına almayı nasip etsin MEVLAM .

AZRAM sende bugün çok güzel beddua etmişsin inşallah kuzum hayırlısıyla hepimiz ikiz 3. annesi olalım

NANELİŞEKER geçmiş olsun canım
ben sana geçen yazmıştım ama okumadın galiba hem başsağlığı diledim hemde dua konusunda liste yapıcaz tabiki sanada okuruz demiştim canım .

nanelişeker,geçmiş olsun,benim midem ağrıdığında süt içerim hemen geçer,sıcak süt,gerçi dr lar süt daha ağrıtır,su için diyolar ama bende tersi oluyo,sende nasıl olur acaba.sıcak suyla bal da iyi gelebilir.
ayşencim,tuğçecim hoşgeldiniz kızlar.

NANELİŞEKER geçmiş olsun canım
ben sana geçen yazmıştım ama okumadın galiba hem başsağlığı diledim hemde dua konusunda liste yapıcaz tabiki sanada okuruz demiştim canım .

kusura bakma canım sayfalar çok hızlı ilerleyince görmedim demekki bilmiyorumkismile
Allah razı olsun canımmm olumunekankayizsmile

süt içtim canım, rezene kaynatıp içtim, renie diye ilacım var onu içtim
motilium die ilacım var onu içtim
ama geçmedi :sinifsinif:

kızlar ben kaçtım
birsen sende burdasın sesin çıkmıyo kuzu
kalıcaksın duaya değilmi ebrarcım eğer dua için gecikmezsen kalacam kalamazsam kusura bakma umarım ayıp olmaz benim kociş şehir dışına gidecekte yarın yatabilirim canım uykusunu alması gerekli ama umarım burda olurum olmazsam şimdiden hepinize benim için dua okuduğunuz için teşekkürler tez zamanda topikçe hamile kalırız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…