- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ebrarıımmmm derdaammmmmm kardelenimmmmm tugcemmmm aleyynammm boncugummm sevtunummmm ezgimmm yelizimmmm samyellimmmmm turkuazzımmmmm derinimmmm halemmmm bütünnn kızlarrr nerdesinizzzz yahuuuu yoksammm bütün kızlarr toplandıkk toplandıkkk sordukk nedenn yıprandıkkk yıprandıkkk mııı diyonuzzzz kızzz heeee küstümm bakk işteeee bütün kızlarr toplanmışınızzz sankii ben yıpranmadımmı kii anacımm benide alınn bende soramm nedennn yıprandıkk yıprandıkk diyyeee
bak 3 e kadarr sayacamm kuzularrrr geldiniz geldinizzz gelmedinizzz hepinizee bi beddua edecemm diyecem allahımm bu kızlarınn hepsine ikizlerrr verrr başlarınıı kaşıyamasınlarrrr ahanda görünn sizzz 3 kadar sayıpp başlıyommm bedduamaaa yandınızzz sizzz
valla orucu uykuya tutturdu bu hatunlar ivet arayacaklar bu günleri sırnaşık şey
kızlar herşey yolun da merak etmeyi açıklık yokmuş çok şükür rahimde
iltihap var hafif ten bide yeminimi bozdum öğrendim kızlar dayanmadım
oğlum olcekmiş nece görüşürüz
:lepi:kaydirigubbakcemile3
ben aynıyım canım yaa çok hasta gittikçe kötülüyo ama mecbur ayaktayım dualrım var aradad size bakıyom
kızlar azramın duasını bitirenler haber versinler noğlur yazdıysanız görmeemişimdir geçmişe bakamıyom bi daha yazın lütfen ben kadir gecesi okuycam onun için okumadum kadir gecesi duasınıda yapalım olurmu canalrım Allah razı olsun hepinizdenopuyorumnanaktan
benimde canım kısır çekti,şöyle bol acılı gene,iftara yapsam,acaba ertesi günkü orucumda mideme zarar verir mi ki?
midem ağrıyor canım ya :sinifsinif:
bugün öğlene kadar tutabildim oruç, öğlen ağrılar artınca bozdum :sinifsinif:
yarında olamıycam galiba
ne iyi gelir ne yapmalı bilmiyorum ki senağlama
sen ağlama tugcalım yarın gece kızlar bana gelecek sende curusunla topla kızları unutma gecikmeyin bak azrada börek yapacak ben kekle kısır çabuk gelin haa
ahhh canım saol walla bu gacılar hep bırakıp gitti beni.... çok morellem bozuldu....:çok üzgünüm:herkes gitmiş galiba tuğçem sen üzülme ben burdayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?