Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayyyy fıstıkım bu ne güzel beddua böyle beddua edeceksen her gün et walla ben gıkımı bilem çıkarmam... hatta bende sana ederim... Rabbim sana da 5 tane versin böyle en sevimlisinden en yaramazından inşallahhhhh.......

valla orucu uykuya tutturdu bu hatunlar ivet arayacaklar bu günleri sırnaşık şey

walla ben genelde gündüzleri bi yoklama veriyorum aslında ama kocişin migreni tuttu bugün bütün gün onla uğraştım... iğne olmak zorunda kaldı kuzum ... orucu sakata girdi ama duramıcaktı kafasını duvarlara vurmaya başladıydı yavyum... neyse şimdi iyi allahtan... ondan giremedim gündüz yoksa 10 dan beridir ayaktayım aslında....

ayyyy sevtuncum nasıl sevindim herşeyin yolunda olmasına... artık mercimek bey dicez başka yolu yok....

ben aynıyım canım yaa çok hasta gittikçe kötülüyo ama mecbur ayaktayım dualrım var aradad size bakıyom

derdam geçmedi kuzum senin hastalık yaaa Rabbim şifa versin inşallah....

canım benimki okuyamadı hala habire bişey çıktı zaten benim kırmızılar da bitecek ben okur haber veririm sana.....

benimde canım kısır çekti,şöyle bol acılı gene,iftara yapsam,acaba ertesi günkü orucumda mideme zarar verir mi ki?

offf offf beni can evimden vurdun kuzum yaaa şimdi kısır mı yapcaz bu saatte....

midem ağrıyor canım ya :sinifsinif:
bugün öğlene kadar tutabildim oruç, öğlen ağrılar artınca bozdum :sinifsinif:
yarında olamıycam galiba
ne iyi gelir ne yapmalı bilmiyorum ki senağlama

canım biz her sahurda yemekten önce fomadin diye bir ilaç içiyoruz... midem ilk günlerde benim de kötüydü... ilaca başladıktan sonra çok rahat ettim... günde bir tane yemek öncesi içersen çok iyi geliyor....

kızlar nereye gidiyosunuz beni bırakıp... şimdi ağlıyayım mı yani... bunu mu istiyonuz... peki ağlıyorum o zaman mutlu musunuz şimdi haaaaa mutlumusunuz????mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama

sen ağlama tugcalım yarın gece kızlar bana gelecek sende curusunla topla kızları unutma gecikmeyin bak azrada börek yapacak ben kekle kısır çabuk gelin haa

kardeloşum,nanelişekerim,sevtunum iyi uykular canlarım
öpüyorum hepinizi

buarada KARDELOŞUN canı kısır çekmiş nedenki acep bilen varmı ?

ebrar biz azrayla kısır lafı ettik kardelenin canı çekti acaba neden insanın düşünesi geliyo

sen ağlama tugcalım yarın gece kızlar bana gelecek sende curusunla topla kızları unutma gecikmeyin bak azrada börek yapacak ben kekle kısır çabuk gelin haa

tamam tatlım yarın curusla toplarım ben gacıları geliriz... kısırı unutma ama emi????

herkes gitmiş galiba tuğçem sen üzülme ben burdayım canım
ahhh canım saol walla bu gacılar hep bırakıp gitti beni.... çok morellem bozuldu....:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…