Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yok be ablam ne bileyim 2tane test yaptım çıkmadı ya anlamadım valla heryer bulandı bayılıyordum bugün valla ayağa kalkamıyorum hemen ter basıyor olmazsa pazartesi doktora gideyim mi? hamilelik böylemi oluyor?

canımsın yaa kıyamam valla mide bukantısı filan diyince olabilir dedim.ama bukadarda şiddetli olurmuki ?aslında doktora gitseydin keşke .belkide bişey dokundu sana .

iki test ikiside negatif valla ben artık testlerede güvenmiyorumda .hamiş olsanda bukadar kötü olunmazki .gerçi kötü olanda çokda .ay nediyeceğimi bilemedim.

canımsın yaa kıyamam valla mide bukantısı filan diyince olabilir dedim.ama bukadarda şiddetli olurmuki ?aslında doktora gitseydin keşke .belkide bişey dokundu sana .

eşim dün pasta getirmişti belkide o dokundu bilemicem ama gece 4te bir uyandım bidaha uyuyamadım 7ye doğru uyumuşum sonra kalkıncada kahvaltı hazırlamaya kalkamadım bayılcaktım baş ağrım dönmem daha fazla.korkutmayın kız beni burda öyle iyi doktorlarda yok mafoldumben

eşim dün pasta getirmişti belkide o dokundu bilemicem ama gece 4te bir uyandım bidaha uyuyamadım 7ye doğru uyumuşum sonra kalkıncada kahvaltı hazırlamaya kalkamadım bayılcaktım baş ağrım dönmem daha fazla.korkutmayın kız beni burda öyle iyi doktorlarda yok mafoldumben

canım sana pasta dokunmuş bence nane limon yaptınmı ?iyi gelir .
korkma yaa allahın izniyle bişeyciğin yok .geçer bitanem .birazda oku kendini iyi gelir bitanem..

valla bende 8 haftalık filan biliyorum şimdi öğrenemez heralde .
sen gökcemle karıştırıyo olmayasın onun kızı olcak inş..

kızlar pardon ben karıştırdım mı bi arkadaş cinsiyet ögrenmeye gitmiycekmiydi hatta melisa oglun olucak dedi ben kızın olur demiştim

YANLIŞMI HATIRLIYOM ACABA BEN

canım sana pasta dokunmuş bence nane limon yaptınmı ?iyi gelir .
korkma yaa allahın izniyle bişeyciğin yok .geçer bitanem .birazda oku kendini iyi gelir bitanem..

eşimde yedi ona birşey olmadı onun daha hassastır midesi ama bilemicem ablam aman öyle şeyler olsun birşey yoktor ben kan testi yaptırayımda rahat rahat ilaçta içerim içtim bir tane nasıl dua ede ede inşallah birşey olmaz dedim burda bi ilaç satılıyor hamileykende kullanabiliyormuşun ama eminde değilim olmazsa ondan alırım :emir_bebek:

Back
X