Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

melisam kaynanamlar tekirdagına gittiler 5ay oldu şimdi bizide cagırıyolar ben gitmiyom kocam gitmek istiyo ne yapcam bunun üstünden nasıl gelcem bilmiyom

yaz tatilinde gideriz aşkım de güzel güzel konuş elini tut hatta konuşurken temas çok önemli fikirlerini söyle sakın üstüne gitme biraz canım sıkkın de yolda sanki birşey olcak gibi geliyor içim rahat değil de böyle şeyler söyle

canımmm yokk iiigeceler demeden çıkarmıyım bulaşığım vardı makinaya atıverdim bide sigara kaçamağı yaptımm orda bulaşık dururken rahat edemedimde

kız gezmeye deyil temelli gitmek istiyo şimdi 1 haftalıgına gidiyoz sonra temelli oraya yerleşelim diyo

ayyy sakın hayatım ne yap etme temelli olanı kabul etme o kadar çok problem çıkıyor ki anlatamam istedikleri kadar iyi olsunlar.senin annenler ist dışındaysa ben annemlerin olduğu yere gidelim diyorummu de sakın kabul etme sonradan kavgalar çıkacağına baştan çıksın valla Allah yardımcın olsun

canımmm yokk iiigeceler demeden çıkarmıyım bulaşığım vardı makinaya atıverdim bide sigara kaçamağı yaptımm orda bulaşık dururken rahat edemedimde

canım yanlış anlama dedim bişeymi oldu .
hee iyi burdaymışsın canım .iyi etmişsin fıstığım..bugecedemi yanlızsın?

sanki mecburum benmi istedim onların gitmesini sanki gitmeselerdi canım benim günahım ne anlamadım

biz neden düzenimizi bozucaz de gitmeselerdi hayret bişey yurtdışına gitselerdi sizdemi gitceksiniz onlarsız olmuyormu sizin kendi hayatınız yokmu gelin diyorlarmış sanki çok kolay öyle oralardan bile rahat bırakmıyorlar ya

bencede aleynam güzel bir dille konuş yaa yoksa gerçekten ilerde huzurun bozulur .
off bu erkekler niye böyle yaa delüü oluyorum .

cok kavga ettim cok agladım ailem burda ailem bilse vermezdi biz de gurbete kız verilmiyo

ben evlendiyimde burdalardı sonra oraya taşındılar

şansım olsa cocugum olurdu şanssız dogmuşum ben

valla onlar gitmiş bide sizi sürüklüyolar nebiçim iş buu .
yani alışmak filan çok zor hiç bilmediğin yerler.ay bizde seni iyce karamsar ediyoruz ama gerçekler canım yaa

cok kavga ettim cok agladım ailem burda ailem bilse vermezdi biz de gurbete kız verilmiyo

öyle deme aleynacım çocuğunda olur ya olucak ta duymamış olayım ailen konuşsun o zaman eşinle büyüklere düşüyor iş canım

a canım nie yanlış anlıyımm..

evet çarşambaya kadar gece yalnızımmmafoldumben
hee iyi canım aman ben çok üzülürüm yanlış anlaşılmaktanda korkarım .net otamı yaa en ufacık bi yanlış yazımda yanlış anlaılmalar oluyo .ondan kuzum yani..
demek yanlızsın allah kolaylık versin canım .zordur yanlızlık .

aleynam öyle düşünme yaa belkide biz en şanslı insanlarız orasını yanlız rabbim bilir.
ozaman açık açık konuş ben istemiyorum böyle olcağını bilseydim seninle evlenmezdim dee.
bizdede böyle bi konu olmuştu ben söyledim gidiyosan güle güle ben gelmiyorum.zorunluluk olsa neyse ama keyfi niye gidicemki..:olmaz:

Back
X