• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızsa beşik kertmesi ettük şimcik kaydirigubbakcemile3 haberin olsun ben çin takvimine inanmam canlarım öteki bebegimdede kız yazıyo ya ben hep erkek doguruyom ya takvim bana uymuyo yada ben takvime he:roflol::roflol: eşimin annesi demişki gelin kaynanaya çeker demiş benim gibi erkekleri sıralıyo hatunun demiş:roflol::roflol: sag saglim alıyım kucagıma eli ayagı saglıklı olsun allahımdan daha ne isterim yenmem yediririm giymem giydiririm he çok hasretim bebege hep insanları görür kıskanırdım emzirirken he işşallah sag saglim bende alıp kucagıma ak sütümü vermegi nasip eder rabbim bana :çok üzgünüm:

ne deyim canım allah gönlündekini versin benim içimden erkek geçti allahta muradımı verdi seninde ne geçiyosa içimden dilerim rabbimden sanada verir kız eşin duıyunca tepkisi ne oldu bak şimdi merak ettim he:kedi::kedi::kedi:

kızlar esım dıger dusugun etkısınde suan

yerımden kıprıtmaıo ama habıre guluo cnm benım yaaaa

gobegımı opuyo

ılk duydugunda heycanı yoktu korkusu vardı cunku degerım dusuk cıkınca

sonrasında yukseldı ya daha ıyı oldu ama bebegı gormeden o hala ınanamaz bence

selam kıslarrr..
mızmızım taze hamişş napıyosun canım.

sevtuncum sana bi isim önerim var madem dini isimlerden istiyosun HAMZA da benim hoşuma gider canım..hz.HAMZA gibi heybetli,akıllı,güçlü olsun,yada YUSUF olabilir..YUSUF aleyhisselam gibi güzel yüzlü güzel yumuşak huylu olsun.

slm arkadaşlar buraya yzmak isteme sebebim konu başlığı oldu ama birkaç msj okudum pekte konuyla alakalı değil gibi geldi bana ama genede ben tamda bu başlığı derin olarak yaşıyorum.....:çok üzgünüm:

hoşgeldinvereliniortak
nesi alakasız geldi ki canım?
görüldügü gibi hepimizin dilegi anne olmak..bunu hergün dile getiriyor dualar ediyoruz.alakasız bi durum yok yani .

zahıdem hosgeldın cmm bızde yasıyoruz bu konu baslıgını derınden emın olabılırsın anlaman ıcın bütün sayfaları okuman gerek ve bızle uzun sohbetler etmen gerek herzaman aynı seylerden konusamıyoruz hep üzüntümüzü deşemıyoruz öyle olsa cekılmez zaten buras ama hep aklımızda şüphen olmasın
allah sanada enkısa zamanda annelık duygusunu tattırsın ınsallah

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5 BİTTİ
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2BİTTİ
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5 BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3 BİTTİ
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2 BİTTİ
AYŞEN 34-----------1
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2BİTTİ
kızlar liste tamamlandı az kaldı canalrım ha gayret hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan

zahıdem hosgeldın cmm bızde yasıyoruz bu konu baslıgını derınden emın olabılırsın anlaman ıcın bütün sayfaları okuman gerek ve bızle uzun sohbetler etmen gerek herzaman aynı seylerden konusamıyoruz hep üzüntümüzü deşemıyoruz öyle olsa cekılmez zaten buras ama hep aklımızda şüphen olmasın
allah sanada enkısa zamanda annelık duygusunu tattırsın ınsallah

aferrim konuyu çok güzel anlattın kutlarım yani seni vereliniortakvereliniortak bu arada hoş geldin Şeniz

slm arkadaşlar buraya yzmak isteme sebebim konu başlığı oldu ama birkaç msj okudum pekte konuyla alakalı değil gibi geldi bana ama genede ben tamda bu başlığı derin olarak yaşıyorum.....:çok üzgünüm:

:bbo: hangı msjler mesela onude dersen tam super olacak ona gore yorum yapılır en azından bıze dıyorsan bız bu topıkde ılla hamıle kalıp gıtmek zorunda degılız kı arkadaslıgımız bıtmıyo hamıle kalan arkadaslarımız guzel haberlerıyle sevınıyoruz umutlanıyoruz yerı gelıo

kızlar esım dıger dusugun etkısınde suan

yerımden kıprıtmaıo ama habıre guluo cnm benım yaaaa

gobegımı opuyo

ılk duydugunda heycanı yoktu korkusu vardı cunku degerım dusuk cıkınca

sonrasında yukseldı ya daha ıyı oldu ama bebegı gormeden o hala ınanamaz bence
ay nekaa duygusal he aglayasın geldi hesenağlama

selam kıslarrr..
mızmızım taze hamişş napıyosun canım.

sevtuncum sana bi isim önerim var madem dini isimlerden istiyosun HAMZA da benim hoşuma gider canım..hz.HAMZA gibi heybetli,akıllı,güçlü olsun,yada YUSUF olabilir..YUSUF aleyhisselam gibi güzel yüzlü güzel yumuşak huylu olsun.

datlum ıyıyım cok sukur sen nasılsın:1hug:

ay nekaa duygusal he aglayasın geldi hesenağlama
ınsallah melegımızın kalbının sesını duyarız tekmesını hıssederım zamanı gelınce babası saglıkla kcagına alır ınsallah

bu ıyı dıleklerım herkes ıcın gecerlı canlarım benım esımle gecen sızlerı konustuk uzun uzun hepınızden bahssettım

senın kızlar adınız esım oyle dıo senın kızlar ne yapıo :lepi:

sagol sevtunum
ben kactım kızlar ıyıgecelr sızlerea.s.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ve sizinle dertleşmek isiyorum.11 aylık evliyim hiç korunmadığımız halde hala hamile kalamadım.eşim ve ben çok istiyoruz ama olmuyo.bu süre sizce normalmii.

canim benim ben iyiym cok sükür puregon vuruyorum pazartesiye kadar ins yumurtam catlarsa ignemi vuracak doktor sen nasilsin??
canim banada bildir olurmu yasin ,ayet-el kursi eksik olursa okurum bende olurmu?

rabbim annelik duygusunu hepinize tez zamanda taddirir ins
canım hayırlısıyla çatlar yumoşda bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah dualarım seninle bitanem
bende aynıyım ramaz telaşı işte .görüşürüzinşallah
canım haber veririm çok saolasın
hani evdeydin ebroş,hani gelcektin,nirdesin?
bersucum naber canım,hoş geldin.bende buraya resim koymaya çalışıyodum kaç saatdir,diğer topicten kızlar merak ettilerde,bakmak istersen görebilirsin beni,bu eşsiz şahsiyetisempatiksalakcinni
canım gelemedim yakınım kaza geçirdi çok moralim bozuldu bugece önemli inşallah sorun çıkmadan atlatır kuran okuyup dua ettim .geldim ama sen yoksun şimdide
buarada inşallah kısır isteklerin boşa değildir hatırlarsan diğerindede bişeyler istiyodu canın
güveç olayına gelince sen gel kralını yapayım opuyorumnanaktan
derdanur nasılsın iyileştinmi bide 13 taneyide boncuğum için ben okuyayım kimse almadıysa tabii haber verirsenzi sevinirim
canım liste tamam daha sonra yazarız sanada
buarada duyuruyu okudunmu okey diyosun değilmi bana yazarsan sevinirim
biri ses versin he çıldırıcim şimdi he derinsu beni sendemi görmüyosun canım yamafoldumben kesin ben hayalet oldum haberim yok healsanaalsanasmile
sen böyle gergin olursan karnındaki fena asabi olcek ona göre
kız napalım işlerimiz vardı merak etme hemde hayalet değilsin kaydirigubbakcemile3
kıs geldim geçmişe bakıyodum da ...

nabersiniz kızlar yaa.ben demin geldim işten...

sevtuncum benim hiç bilgim yok yetmezlikle ilgili...

kimseler yok yaa..benim keyfim de yok bugün ..gidim biraz uzanayım eşim gelene kadar.
hayırdır cano niye keyfin yok kaçırdım senide
aslında msndeydim neyse konuşuruz sonra çok öptüm canını sıkma
canım duyuruyu okudun heralde
sende varsın değilmi duada
ekliycem senide inşallah çok beklemezsin canım
benide ekleyin kızlar 2,5 yıl oldu derin sen nasılsın
okey tatlım ekliyorum
slm kızlar nasılsınız

bende ruyamda erkek gordum

erkek olursa poyraz efe koycaz allah kısmet edersee
dumanı üstünde hamişimizde gelmiş
nasılsın yelizim herşey yolunda inşallah opuyorumnanaktan
hayırlı geceler kızlar...nasılsınız bakalım...ben kendimi çok yorgun hissediyorum...aslında işte yapmadım...anlamadım...kızlar bende koskoca 5 yıldır bekliyorum meleğimi...

canım duyuruyu okudunmu ?
ona göre bana bilgi verirsen sevinirim opuyorumnanaktan

BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yıl
boncuk..........1,5 yıl
turkuaz...........2 yıl