• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

90682968.jpg

ay takvimim oldu benimde çok mutluyum
çok saol derdam yardımların için
hayırlı sahurlar opuyorumnanaktan

ebroşum,takvimin hayırlı olsun,çok güzel olmuş,ama sağı tıklasaydın,aynısının uzunu çıkardı,belkide sen bunu istedin bilemedim ya,çok beğendim ama.
geçmiş olsun bu arada,büyük bi kaza mıydı,rabbim cümlesine yardım etsin.
evet,gene herkez gittikten sonra geldim malesef.

--------------------------------------------------------------------------------

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5 BİTTİ
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5 BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3 BİTTİ
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2 BİTTİ
AYŞEN 34-----------1
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2BİTTİ
kızlar liste tamamlandı az kaldı canalrım ha gayret hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan

canım bende okudum , bitti :lepi:

33 tane okudum canım 20 arkadaşınkine koy gerisi kalsın başka arkadaşıunkine ekleriz allah kabul etsin 8 tane açık var diye okuyum dedim ama okunmuş kusura bakma geç kaldım bu sefer allah tez zamanada muradını versin arkadaşımızın canlarım misafir gelcek gece allah nasip ederse girerim öptük mercimekle isim anneleri olun ben çok zorlanıyorum kafayı yicam artık benim beyendigimi söyleyen arkadaşa dondurma hediye edicem haberiniz olsun dondurma seven arkadaşlara duyurulur:icecream:ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

küçük eltimin oğlu oldu, ismini benim koymamı istemişti aynı ismi söyliyeyim beğenirsen
Ramazan Tuna

BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yıl
boncuk..........1,5 yıl
turkuaz...........2 yıl
nanelişeker......2 yıl
samyeli...........4 yıl
birsen..............2,5 yıl
bulut...............5 yıl
ayşen..............2 yıl
yeliz................2 yıl

canımmm benide yaz 2 yıl

günaydın canlarım dün gelemedim işten geç çıktım birde kaynanamlar geldi hemen yemeğe giriştim tabi

bide pc yi kaynım aldı ancak ele geçirebildimkaydirigubbakcemile3

eşime ulaşamıyorum yola çıkacaktı aklımda onda bı tarafta tele niye ulaşılamaz ki acepeyvahedigeldismile

sevtunum canım isim sormuşsun ya ismail talha nasıl canım anlamı çok güzel araştır bi istersen nasip olurda oğlum olursa bende talha koycem öyle karar verdik eşimle

ebruşum ben boncuğa 30 tane okudum bugün gördüm 20 olmuş nasıl olcal bilmiyorum Allah kabul etsin.birde bana 30 dua verebilirsin biliyorsun konuşmuştuk zaten bunu canım tabi bekleme süresine gelince 6 ay oldu bizim daha canım bilmiyorum eklermisin beni az ya hani ama ben dua okurum beni dua listesine ekte tamam mı canım

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5 BİTTİ
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2 BİTTİ
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5 BİTTİ
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3 BİTTİ
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2 BİTTİ
AYŞEN 34-----------1 BİTTİ
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2
TURKUAZ------------2BİTTİ
kızlar liste tamamlandı az kaldı canalrım ha gayret hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrr benim yasinlerde bitti...allah kabul etsin....

kızlar hepinize bol şanslı günlerrrrrrr...
benimde TALHA VE TUANA isimleri hoşuma gidiyor...birde ALEYNA ...inşallah rabbim koymayı nasip eder....bebişlere bu isimleri....

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım...benimde en büyük dileğim hatta tek dileğim anne olmak..1 başarısı tüp bebek denemem var...inşallah bi daha deneme yapmaya gerek kalmazda bende anne olurum...hepinize sevgiler...
canım hoşgeldin,umarım en kısa zamanda dileğin gerçekleşir...

baktırmak isterim ama niyetliyim o yüzden pek kan aldırmak istemiorum en erken gebelik testi nezaman yapılıo yardımcı olurmusunuz?
cnm kan vermek orucu bozmuyor diye biliyorum,pazartesi bi idrar tesi yap istersen o zaman madem kan testi istemiyorsun...
canim benim ben iyiym cok sükür puregon vuruyorum pazartesiye kadar ins yumurtam catlarsa ignemi vuracak doktor sen nasilsin??
canim banada bildir olurmu yasin ,ayet-el kursi eksik olursa okurum bende olurmu?

rabbim annelik duygusunu hepinize tez zamanda taddirir ins
seydam,inş senden de bu ay güzel haberler alırız canım...

kardelen nasilsin canim?? allah kabul etsin ins bende senin gibi bugün bitireyim diye sabahtan beri okudum cok sükür rabbim kabul ederse bitirdim kadir gecesi ins duasi yapilacak allahim bütün okunan hatmi serifler hürmetine buradaki bütün arkadaslarimizin bizim yüzümüzü güldürsün ins
Allah razı olsun canım,gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim amiinn...
amin seydam,rabbim cümlemizinkini kabul etsin inş.
ben bi taneyei bebeği olmayanlara,hepimize şifa niyetiyle diye niyet etmiştim,onun duasını burda yapcam inş.gelip amin dersen sevinirim.
Kuzum Allah razı olsun,ne dileğin varsa versin Rabbim,en kısa zamnda meleğini göndersin sana hayırlısıyla...

kabusunuz geri döndü kızlar ya kafam karıştı hani bende rahim agzı açıklıgı vardıya doktora gittim açıklık yok dedi burda bir site var rahim agzı yetmezligi için oraya yazdım arkadaşlar kafamı karıştırdı diyolar açıklık yok olan arkadaşlar bile serklaj yaptırıyolarmış başka doktorada git dediler benim gittigim doktor bu konuda okumuş sizce başkasınada gitsemmi acaba eşime deyimde bakalım ne diyo akıl verin azcık banakafamçokkarıştı
Sevtunum aklımda soru işareti kalmasın diyorsan başka bi doktora daha git istersen..
Bu arada mercimeğe isim Taha,Burak,Enes daha aklıma geldikçe yazarım
Annem rüya görmüştü evliliğimin ilk zamanlarında rüyasında bnm için bebeğinin ismini Enes koysun demişler,ama ortada bebek yok:)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ve sizinle dertleşmek isiyorum.11 aylık evliyim hiç korunmadığımız halde hala hamile kalamadım.eşim ve ben çok istiyoruz ama olmuyo.bu süre sizce normalmii.
merhaba canım,1seneye kadar normal diyorlar,istersen eşinle birlikte doktora gidin artık bu saatten sonra tedavi süreci başlar...

ay takvimim oldu benimde çok mutluyum
çok saol derdam yardımların için
hayırlı sahurlar opuyorumnanaktan

canooo takviminn hayırlı olsun çok şekerrrrraklinialirimsmile

günaydın canlarım dün gelemedim işten geç çıktım birde kaynanamlar geldi hemen yemeğe giriştim tabi

bide pc yi kaynım aldı ancak ele geçirebildimkaydirigubbakcemile3

eşime ulaşamıyorum yola çıkacaktı aklımda onda bı tarafta tele niye ulaşılamaz ki acepeyvahedigeldismile

sevtunum canım isim sormuşsun ya ismail talha nasıl canım anlamı çok güzel araştır bi istersen nasip olurda oğlum olursa bende talha koycem öyle karar verdik eşimle

ebruşum ben boncuğa 30 tane okudum bugün gördüm 20 olmuş nasıl olcal bilmiyorum Allah kabul etsin.birde bana 30 dua verebilirsin biliyorsun konuşmuştuk zaten bunu canım tabi bekleme süresine gelince 6 ay oldu bizim daha canım bilmiyorum eklermisin beni az ya hani ama ben dua okurum beni dua listesine ekte tamam mı canım

canım benim talha burak enes umut cihat var listemde ençok umutta karar kıldım ama bilemiyorum eşim kucagıma almadan isin düşünmeme kızıyo canem umudu hani umut ederek bekledinya onun için arkadaşınki mustara taha koydu anlamı çok güzel diyo kız ne koysak be dedigin isim güzel ismailede çok yakışmiş sagol arkadaşım başka düşünelim semle biraz daha :kedi::kedi:

Back
X