Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azra pc benimki gibi yavaş galiba hergece adamın kafasını yiyorum oda bugün laptop bamış bana bende dedim sıyırdın galiba evi tamamen radyasyon doldurcaz

amin azram yaa inşallah
derdam bugün çok duygusalmış kıyamam kuzuma
hastalığı daha iyide bugün niye öyle olduysa birimi bişey dedi artık bilmiyorum

birilerii susmuyorki kuzummm hep bişeylerr söylüyrlar dşünmüyorlarr kiii düşüncesiz insanlarrrrrr rabbimm büyükk ama elbet güldürecek bizlerideee

azram malesef öyle canım milletin ağzı torba değilki büzesin

bak derdamı andık geldi hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm

azra pc benimki gibi yavaş galiba hergece adamın kafasını yiyorum oda bugün laptop bamış bana bende dedim sıyırdın galiba evi tamamen radyasyon doldurcaz

sorma canım yaaa hertarafımızzz radyasyonnn doluuu nolcekk böylee bilmiyommm

dün çok yoruldumm kuzumm ya bide sahura kadar oturdukk kuzummm muhabbet sohbett sabahta erken kalktıkk evi topla kayganaya gitt kaç gündürr koştur koşturr

yarında temizlikk yaparımm diyordumm perdeler tüllerr camlar unuttum bi an kadir gecesi oldugunuu pazartesi artıkk yapacam napimm özledimm kuzumm sizlerii yawww

dogru dürüst muhabbet edemedikk

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5 BİTTİ
EBRAR ------------------5 BİTTİ
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2 BİTTİ
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5 BİTTİ
NANELİŞEKER------3 BİTTİ
ALEYNA--------------3 BİTTİ
BULUT83--------------2 BİTTİ
KARDELEN---------1BİTTİ
EZGİM EZ-----------2 BİTTİ
AYŞEN 34-----------1 BİTTİ
TUGCAL--------------1
DERİNSU------------2 BİTTİ
TURKUAZ------------2 BİTTİ
kızlar liste tamamlandı az kaldı canalrım ha gayret hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan

azram doğru valla ramazan hep telaşlı geçti
şükürler olsun hayırlısıyla bayrama az kaldı
bundan sonra biraz daha çok muhabbet edebiliriz .evet yarın olmaz sen pazartesi yap galiba bende öyl yapıcam gerçi camları silemem kociş izin vermiyo

azram geçmiş çok uzun ama senin kulaklarını çok çınlattık
fırsat bulursan oku derim kaydirigubbakcemile3

evet canım az kaldııı bitiyoo bu akşam kayganamdan dönüşş ablama girdikkk bimler yengemler hep beraberr gittik ramazan etkinliklerine çok güzeldii semazenleree bayıldımm

sonrada güçlü soydemir çıktı konser verdi süperdii kameraya çektim hepsinii

amin ebrarım yaa bende çok mtlu oldum dilerim vesile olurda azram şöle nur topu gibi mis kokulu bir evladı olur

azram negüzel yaa bende bayılıyorum semazenlere nasıl dönüyolar hey yarabbim ben iki dönsem başım fırıl fırıl olur
keyifli oluyo etkinlikler Allah seneye ramazanada hayırlısıyla ulaşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…