Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

es selam canlarım kadir geceniz mübarek olsun rabbim ettiğimiz edeceğimiz ibadetleri kabul eylesin inşlhhhh
tez zamnda bizlerinde muradnı versin
özledim sizleri ama pek vaktim olmuyo girmeye annemle abim geldi iftarlar felan derken geçiyo vakit opuyorumnanaktan

nanelişekerim sağol cnm seninde kadir gecen mübarek olsun

iyi yapmışsın cnm,sağol cnm Allah razı olsun seninde mübarek olsun...
canın niye sıkkın hayırdır?

ve aleyküm es selam
sağol kuzum seninde mübarek olsun aminn aminnn

Adaleti kesin merhameti sonsuz olan güzel Allahım!

Sensin kullarına merhamet eden, şevkatı sonsuz olan, senin merhametinden fazlası merhamet değil! Hayırlı dualar senin kapından geri çevrilmez, sen ancak muhlet verirsin, sen bazen vererek bazen alarak kullarını sınar ve mukafatlandırsın Yüce Rabbim...

Rabbim beni sınavımda sabırlı ve muvaffak kıl, bana öyle bir hediye gönder ki yüce katından onunla hayatı daha çok seveyim, onunla senin sonsuz şevkatinden nasipleneyim, onu çok seveyim o da beni çok sevsin

Cömertliği sonsuz olan dilediğine ol diyen ve dilediği o anda olan kudreti sonsuz Allahım benim dileğimede OL De.

kadir gecemiz mubarek olsun dualar kabul olsun inşallah
kızlar gene kimse yok nasıl topic yalnız yakalıyom hayret yaa neyse:)kib

aminnnn aminnnnnnn

amin cnm sağolasın
kızlar dışarıda acayip yağmur yağıyor ya ne bereketli güna.s

kadir geceniz mubarek-tüm dualarımız kabul olsun allahın izniyle hepiniz için dua okuyacağım allah kabul etsin sizleri çok seviyorum umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.AMİN

• Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:
"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

• "Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."

• Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

• -Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

• - Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

kizlar kadir geceniz mubarek olsun rabbim dualarinizi dualarimizi kabul eyeye ins

ebrar canim nasislin??? tam cikicaktim gördüm gecen mübarek olsun canim benim allahim senin benim ,hepimizin dualarini kabul eder ins yarin gidiyorum doktora ins iyi haberlerle dönerim duacinim duacim ol olurmu?

hee biz birbirimize zuzum derizde :kedi:
neyapalım zuzumuz yokya mafoldumben
canım ALLAHIM şifa versin inşallah çabucak geçer .buarada okadar anlaşılmaz yazdığımı farketmedim uğraştırdım seni sory kaydirigubbakcemile3
ne demek balım nezamanistersen ararm .yeterki arkideşim mutlu olsun
bende seni çok seviyom biliyosun canommm ŞenizŞeniz
KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN
bende okudum okdum bktım tutişim unutmuş beni sonra alta inince gördüm olsun canım alıntı yapmadanda yazmışınya .Allah kabul etsin okumuşsun canım hemen ekliycem belkide ekledim bende unuttum kaydirigubbakcemile3
hastamız daha iyi çok şükür tehlikeyi atlattı emar sonuçlarıda iyi çıkarsa problem yok cano .
seninde kadir gecen mübarek olsun canım
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
aleykümselam datlum
seninde kadir gecen mübarek olsun
RABBİM gönlüne göre versin ayrıca kolay gelsin opuyorumnanaktan
cano seninde kadir gecen mübarek olsun
sen topicin enıssız olduğu zamanı denk getirmeyi başarıyosun sana ödül vericem :hooray:
kadir geceniz mubarek-tüm dualarımız kabul olsun allahın izniyle hepiniz için dua okuyacağım allah kabul etsin sizleri çok seviyorum umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.AMİN
bersum seninde kadir gecen mübarek olsun sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah
duanda unutmadığın için çok saol canım arkadaşım Şeniz
seydam seninde kadir gecen mübarek olsun
Allahım gönlüne göre versin canım
dilerim tedavinden pozitif sonucu alırsın
paylaşımın için çok saol opuyorumnanaktan
kadir geceniz mübarek olsunn canlarımm

ben azranın yasinini okudum bilginizee
allah kabul etsin

yelizim seninde kuzum kadir gecen mübarek olsun
allahım gönlünün muradını versin
buarada allah klabul etsin opuyorumnanaktan

ebrar canim nasislin??? tam cikicaktim gördüm gecen mübarek olsun canim benim allahim senin benim ,hepimizin dualarini kabul eder ins yarin gidiyorum doktora ins iyi haberlerle dönerim duacinim duacim ol olurmu?

canımsın gecemiz mübarek olsun inşallah çok saol bitanem
herzaman duamdasın canım sende dua et inşallah
yarın güzel haberlerini bekliyorum canım

UĞURBONCUĞUM için dua listesi
EBRAR...............20bitti
DERDA...............30bitti
DERİN.................30bitti
TUĞÇE................30
MAVİŞ.................30bitti
AZRA...................30bitti
TURKUAZ.............30bitti
SAMYELİ.............20
NANELİŞEKER.....30BİTTİ
HALE...................25bitti
SEVTUN..............20bitti
AYŞEN...............8bitti
listemiz bitmiştir
kadir gecesinde duası olucak

BEBEK bekleme sürelerimiz
azra..............15yıl
ebrar........... 10 yıl
derin.............5 yıl
derda............2 yıl
tuğçe............1,5 yıl
aleyna...........3 yıl
kardelen.........3 yıl
boncuk..........1,5 yıl
turkuaz...........2 yıl
nanelişeker......2 yıl
samyeli...........4 yıl
birsen..............2,5 yıl
bulut...............5 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…