euzü billahi mine’ş-şeytani’r-racîm
bismillahi’r-rahmani’r-rahîm
اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالمَِينَ. وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلىَ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ عَلىَ آلِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِينَ
ne yerler de ne gökler de;mümin kulunun kalbine huzur veren rabbımız, hakkimizda hayirlar nasip eyle... Dualarimizin çoskunlukla semalara ulasmasini, secdelerimizin kabe duvarlarinda yer bulmasini, kelaminin geçtigi her dalda her damlada seni ana bilmeyi, anlayabilmeyi ve huzurla kapinda bekçilerin olabilmeyi nasip eyle...
Duamiz,, cemalini kalbimizden hiç ayirma sen ki! Dünyaya gözlerimizi açtigimizda berraklik ve saflikla gözlerimizin pinarindaydin; ahirete ulasirken de berrak ve saflik nazarindan bir yudumda gözlerimize nasip eyle...
Ey rabbimiz! Senden rahmetini celbedecek seyleri, gerçeklesmesi muhakkak olan magfiretini, her türlü günahtan korunmayi, her türlü iyiligi kazanmayi, cennet ve cemalinle sereflenmegi ve cehennemden kurtulusu dileriz.
Ey rabbimiz! Bilerek veya bilmeyerek isledigimiz günahlarimizi magfiret et. Senden isimizde rüsde hidayet etmeni istiyor, nefislerimizin kötülüklerinden sana siginiyoruz.
Acziyetimi sana bildiriyoruz; rabbımız... Senden sefaat diliyoruz; yaradanımız... Lutfundan yüreklerimize ihsan serinligi vermen için duaciyiz...dualarin, tek niyeti tek ümidi, bizleri koru, askinla; sevdan kalbimize sevgililer nasip eyle...
Ey rabbimiz! Bizi yücelt, eksigimizi- gedigimizi gider, bize rizik ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet. Zira bunlarin salih olanina ancak sen ulastirir, kötülerinden de ancak sen alikorsun.
Ey rabbimiz! Ciddiyetimizi sakamizi, zulmümüzü ve haksizliklarimizi, hatamizi, kastimizi magfiret buyur. ıtiraf ediyoruz ki bu kusurlarin hepsi bizde vardir, ihsan ettigin nimetlerin bereketinden bizi mahrum etme, mahrum ettiklerinle de imtihan etme.
Ey rabbimiz! Her isimizde esas olmasi itibariyle dinimizi islah et. ıçinde geçimimiz olan dünyayi islah buyur. Dönecegimiz yer olan ahiretimizi islah et. Hayati her türlü hayirlari artirmamiza vesile kil. ölümü de her türlü serlerden kurtulup rahat etmemize vesile yap.
Ey rabbimiz! Bizi, seni çok zikreden, senden çok korkan, sana çok sükreden, sana çok itaat eden, sana karsi içi saygi ve husu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan sana teveccüh eden insanlar eyle
ey rabbimiz! Sana güzelce ibadet etmeyi istiyor, senden dogru yolda azim ve sadik diller selim kalpler dileniyoruz. Dillerimizdeki dügümleri çöz, onlari güçlendir ve istikamet ver. ıçimizdeki kinleri, nefretleri ve hasedleri sök al.
Ey rabbimiz! Senden hayirli isler yapmayi, kötülükleri terk etmeyi, fakirleri sevmeyi, bizi bagislamani, bize merhamet etmeni ve insanlarin fitnesini murat buyurdugunda fitnelere düsmeden bizi vefat ettirmeni dileriz.
Ya rab; rabbının adiyla oku dileginin adimi peygamber efendimiz muhammed mustafanin gül kokulu avuçlariyla sana yöneldigi dualarinda bizleri haberdar eyledigin gibi bizlerinde dualarindan güllerin peygamberi efendimiz ahmedi haberdar eyle...
Ey rabbimiz! Senden; senin sevmeni, senin sevdiklerinin sevgisini ve bizi senin sevgine ulastiracak amellerin sevgisini dileriz. Senden tertemiz bir hayat, dosdogru bir ölüm, rezil etmeyen ve ayiplarin sayilip dökülmedigi bir dönüs istiyoruz
ey rabbimiz! Senden hidayet, takva, afiyet ve gönül zenginligi istiyoruz. Bize talihsiz ve nankör olmayan, sirkten arinmis, tertemiz kalpler lutfeyle .
Ey rabbimiz ; ask ile yanmayanlar ölecegin sanmayanlar sözlerini dile getiren kullarin arasinda yüregimi ve yüreklerimizi dualarla süslemeni ümit ediyoruz... ölümün bakiligi gökyüzüne ulastigi an ki! O an sen hep varolacaksin, af kapinda dizilirken sonsuz merhametinden bizleri de gül kokulariyla sevindir...
Amiiiiin...
Tüm müslüman aleminin mübarek kadır gecesini hayir ve bereketle yasamasi ve hayirlara vesile olmasi dileklerimle,
slm kızlar nasılsınız
yrn doktora gıdıcem umarım güzel haberler alırım kıstım gıtmıstır dıye düşünüyorum reglım cok
yoğundu çünkü
dua gece olur galıba sımdıden cok tesekkür edıyorum hepınıze allah razı olsun
ben adet oldugum ıcın dua edemedım sızler ettınız benım yerıme hakkınızı helal edın
ben 2 gıbı gelıcem ıkıgündür uykusuzum ve hastayım regl mahvettı buay benı
duaya sımıdıden amın dıyorum eger 2 gıbı yapılırsa burda olurum
yoksa geldıgımde amın derım sızlerı sevıyorum a.s.
kızlar ben duyaya katılamıcam kusura bakmayın eşim izin verniyo bugün pc başına oturuyum sag olsun bugün bütün işlerimi yaptı ben anca yemek hazırlayabildim uykum çok var tansiyonum düşmüş çok fenayım anlıcagınız uyursam biraz iyi gelir herhalde çok yorgunum sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim vallahi herkeze iyi aksamlar iyi muhabbetler arkadaşımızın duasına katılamıcagım için beni affetsin dilerim rabbimden tez zamanda kalbinin muradını verir işşallah rabbim beni mutlu etti dilerim rabbim sizide tez zamanda mutlu etsin benim tattıgım mutlulugu işşallah sizde tatarsınız eşimden sıkı yönetim var gene hem tansiyonun düşük hemde yatmıyosun diye kızıyo allaha emanet olun kızlar size iyi muhabbetler canlarım teker deyim bari azraperi34 derinsu ugurboncugum iyi geceler sizlere olumunekankayizsmile
kızlar ben duyaya katılamıcam kusura bakmayın eşim izin verniyo bugün pc başına oturuyum sag olsun bugün bütün işlerimi yaptı ben anca yemek hazırlayabildim uykum çok var tansiyonum düşmüş çok fenayım anlıcagınız uyursam biraz iyi gelir herhalde çok yorgunum sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim vallahi herkeze iyi aksamlar iyi muhabbetler arkadaşımızın duasına katılamıcagım için beni affetsin dilerim rabbimden tez zamanda kalbinin muradını verir işşallah rabbim beni mutlu etti dilerim rabbim sizide tez zamanda mutlu etsin benim tattıgım mutlulugu işşallah sizde tatarsınız eşimden sıkı yönetim var gene hem tansiyonun düşük hemde yatmıyosun diye kızıyo allaha emanet olun kızlar size iyi muhabbetler canlarım teker deyim bari azraperi34 derinsu ugurboncugum iyi geceler sizlere olumunekankayizsmile
evet hayatım ya geçmişteydim kaçırdım seni..umarım senin için ettigimiz dualar kabul olur hayırlısıyla canım benimŞenizderınım fıstıgım gecmıse daldın galıba gece görüşürüz öptüm cnm aeo.opuyorumnanaktan
sıkma canını arkadasım Allah büyük..bu gece bizim için bulunmaz bir fırsat..rabbim böyle günleri vermeseymiş naparmışık..dualar hergün makbul olabilir tabi ama bu gece çok dua et canım..inşallah Allahım en yakın zamanda yüzünü güldürür canım.:Saruboceq:merhabalar,hayırlı kandiller.rabbim herkesin dualarını kabul etsin. ben bu ay hamile kalırım diye düşnürken regl oldum. bu akşam biraz cnm sıkkın.benim içinde dua edin olurmu
sagol kuzummm napıyosunn..seninde kadir gecen mübarek olsun..aminnnŞenizKadir gecenizz mübarekk olsunn kızlarrr rabbimmm dularımızıı kabull etsinn rabbimm herkesinn gönlündeki güzelleriklerii nasipp etsinn inşallahhh
hoşgeldin datluşş nabersinnnnŞenizselam kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin derdam..samyelim okudum yazmıştı heralde yaa ben öyle hatırlıyorum..yinede bak iyice.kızlar ben geldim duayı yapucan ama geçmişe bakma lazım samyelim okudumu bilmiyorum az işim var gelicem hamen bein bekelyin
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız iyisiniz İNŞALLAH
TAKRAR KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN RABBİM BUGÜMN YAPILAN DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH
ddua kacta yapılcek acaba haberi olan varmı
aleykümm selam canımm hoşgeldinn kadir gecenn mübarek olsun canımselam kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldinn canımmmm kadir gecen mübarek olsunn nasılsın kuzummkızlar ben geldim duayı yapucan ama geçmişe bakma lazım samyelim okudumu bilmiyorum az işim var gelicem hamen bein bekelyin
selam canlarım..hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..bin aydan daha hayırlı olan bu gecede çok çok dua edelim kızlar..rabbim kabul etsin inşallah...
Kızların duası yapıldımı bakamadım hiç netim açılmıyodu iki saattir..geçmişe bi göz atayım ben.
merhabalar,hayırlı kandiller.rabbim herkesin dualarını kabul etsin. Ben bu ay hamile kalırım diye düşnürken regl oldum. Bu akşam biraz cnm sıkkın.benim içinde dua edin olurmu
canım dikkat et kendine eşin haklı..hadi git dinlen öpüyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?