canımm sen kendine mercimege iyi bakk yat uyu allah razıı olsunn canımmm rabbimm saglıkla sıhatle kucaına almayıı nasip etsin yavrunuu
rabbim inşallah tez vakitte o mutlulugu ben ve burdakii bütünn kızlara ve nerde isteyen varsaa hepsinne nasipp etsinn mevlamm bu gecenin hürmetineee rabbimm nasipp etsinn inşallah aminnn öpüyorum seni canım iyi uykularr
kızlar herkese selammmmmmmmmm
ben yoktum cünkü bizim bilgisayara virüssssssss girmiş eşim kac gündür onunlka ugraşıyo
nasılsınız
herkesin kandilini tekrardan kutluyorum RABBİM dualarımızı bu mübarek günde kabul eder İNŞALLAH
slm kızlar nasılsınız
yrn doktora gıdıcem umarım güzel haberler alırım kıstım gıtmıstır dıye düşünüyorum reglım cok
yoğundu çünkü
dua gece olur galıba sımdıden cok tesekkür edıyorum hepınıze allah razı olsun
ben adet oldugum ıcın dua edemedım sızler ettınız benım yerıme hakkınızı helal edın
ben 2 gıbı gelıcem ıkıgündür uykusuzum ve hastayım regl mahvettı buay benı
duaya sımıdıden amın dıyorum eger 2 gıbı yapılırsa burda olurum
yoksa geldıgımde amın derım sızlerı sevıyorum a.s.
kızlar ben duyaya katılamıcam kusura bakmayın eşim izin verniyo bugün pc başına oturuyum sag olsun bugün bütün işlerimi yaptı ben anca yemek hazırlayabildim uykum çok var tansiyonum düşmüş çok fenayım anlıcagınız uyursam biraz iyi gelir herhalde çok yorgunum sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim vallahi herkeze iyi aksamlar iyi muhabbetler arkadaşımızın duasına katılamıcagım için beni affetsin dilerim rabbimden tez zamanda kalbinin muradını verir işşallah rabbim beni mutlu etti dilerim rabbim sizide tez zamanda mutlu etsin benim tattıgım mutlulugu işşallah sizde tatarsınız eşimden sıkı yönetim var gene hem tansiyonun düşük hemde yatmıyosun diye kızıyo allaha emanet olun kızlar size iyi muhabbetler canlarım teker deyim bari azraperi34 derinsu ugurboncugum iyi geceler sizlere olumunekankayizsmile
kızlar ben tekra geldim samyelini yazısını bulamdım şimdi 1 yasin okumam gerekicek azramö ben okıyımmı sen okurmusun
sag l arkadaşım en son istegigim yanlış anlaşılmak canım benim ben kaçıyorum ben hayatımda kimseyi kırmak istemem birdaha kırgınlık olmaz işşallah inanmazsın yemin ediyorum sabah yazılanları okuyunca günüm zehir oldu ne yedigimden ne içtigimden bişey anladım sen öyle deyince geçmişi baştan okadar saat okudum acaba ben gerçektenmi hata yaptım dedim evet haklısın senin dedgin dogru bende yazınca cevap alamıyınca kırılıyorum be ben çıkıyorum size iyi muhabbetler benimki bakkala kadar gitti gelir şimdi beni başında görürse vay halimeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ben kaçtım
okurum canımm ne demekk allahımmm hepinizden razı olsunnnn rabbimmm gönlünüze göre versinnnn rabbimmm dularınızıı kabull etsinn evlerinizi gönüllerinizii huzurlaa doldursunn inşallahh rabbimmm cümlenizdenn razıı olsunnn
ben iyim canım azracım okursan eğre okunmadıysa diye niyet et bende duasını hazırlıyım geliyorum
iyiym tugzalcım sen
tamam canım sorun yok artık..tekrardan hakkını helal et üzdügüm için(
bu kadar üzülecegini bilseydim söylemezdim canım..herneyse geçti artık...
tamma kaç sen tatlım eşin kızmasın konusuruz yine çok öptümŞeniz
kızlar ben şimdilik çıkmak zorundayım eşim geldi az bi işim var dua için gelicem yine.
kızlar 20 tane ayetel kürsüyü ve 3 tane yasini okudum. bilginiz olsun...öpüyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?