Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sag ol bebem mercimegimi düşündügün için kız bu mercimek yokmu bu mercimek solumdaydı kerata şimdide sagıma geçti eşime diyorumki seninki pozisyon degiştirdi gülüyo delü kiraladık orta katı hanım canı nasıl isterse istedigi odada yatar diyo:roflol::roflol::roflol: ben en iyisi sütümü içim yatıyım olumunekankayizsmile iyi geceler hepinize

aleynam seninde mi kuzum... benim de bilg. virus girdi... neden oldu anlamadım valla.... bizimkine format atılacak başka çaresi kalmadı valla... bütün programlar ve dosyalar silindi...kendinden geçti pc....:roflol:

boncuğum geçmiş olsun canım.... inşallah doktordan güzel haberlele gelirsin canım.....

sevtuncum eşini dinle güzelce istirahat et yat dinlen.... geçmiş olsunç.....

kızlar ben tekra geldim samyelini yazısını bulamdım şimdi 1 yasin okumam gerekicek azramö ben okıyımmı sen okurmusun

okurum canımm ne demekk allahımmm hepinizden razı olsunnnn rabbimmm gönlünüze göre versinnnn rabbimmm dularınızıı kabull etsinn evlerinizi gönüllerinizii huzurlaa doldursunn inşallahh rabbimmm cümlenizdenn razıı olsunnn

tamam canım sorun yok artık..tekrardan hakkını helal et üzdügüm için(
bu kadar üzülecegini bilseydim söylemezdim canım..herneyse geçti artık...
tamma kaç sen tatlım eşin kızmasın konusuruz yine çok öptümŞeniz

kızlar ben şimdilik çıkmak zorundayım eşim geldi az bi işim var dua için gelicem yine.

azra ben okuyorum canım bişey yazmadın kırılma olurmu hemen okıyım duasını yapıcam çok keç olmadan

ben iyim canım azracım okursan eğre okunmadıysa diye niyet et bende duasını hazırlıyım geliyorum
iyiym tugzalcım sen

ne işin var kızzz???? sempatiksalakcinni hade geç kalma bakem çabuk gel.....

azra yasin okuyor derda dua hazırlıyo derin de gitti.... ben kaldım burda bir başıma.... ebrar,aleyna,kardelen,boncuk,yeliz,ayşe,hale nerdesiniz kızlar....

kendin çalıp kendim oynuyom burda... delikafadulden kızlar kociş pc yi istiyo... tek pc ye kaldık böyle oldu... birazdan gelirim dualar için.....

tugçecim iyiyim canım sen nasılsın..daha gidemedim..derdam samyelinin yazısını sorunca kaldım..
şöyle yazmış en son topice;

kızlar ii akşamlar.. hepinizin mübarek kandil gecesi mübarek olsun. rabbim bütün dualarımızı kabul etsin.
bu akşam iftardan yarım saat önce regl oldum kzılar. kuranı hatim edecektim buakşam ama olmadı, artık regl geçince hatim edeceğim.
samyeliden alıntı.

ben de iyiyim derincim saol... daha önce okumadı herhalde... ben hatırlamıyorum gerçi 2 gündür de yoktum da..... benim şimdi çıkmam lazım eşimin işi varmış nette... yarım saate gelirim inşallah.... öptüm şimdilik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…