Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbulduk derinim aleynam

öylemi ebrarımm yrn sabah okuyacağım inşallah kimseler yokken
ama şimdi tüm kalbimle amin diyorumm
rabbim hepinizden razı olsun canlarımm dualar okuyann amin diyen dilleriniz dert görmesin
rabbim tez vakitte hayırlısıyla muradımızı versinn

azracığım amin canım inşallah yasini şerifler vesile olsun gelsin bebeğinn tatlım

allah iyilik versin canlarrr

amin canim cümlemize
[ımg]http://site.mynet.com/nur04_yucesoy/mynet_resimlerim/hareketli_g_l.gif[/ımg]

çok güzell kuzum eline saglık
saolun kızlar biz artık dostuz hepinizden allah razı olsun
evet canım dostuz allah sende razı olsunn kuzummm

tamam kuzumm kaçtane yazarsan okurum

canım aslında devam edebiliriz bunada sen alabiliyonmu yükümlülüğü
zor oluyomu istersen birkişi daha yardımcı olsun sana
ayetel kürsilere devam inşallah

oyy kıyamam cano Allah kabul etsin ablanında dualarını

aminnnn kuzumm rabbimmm hepimizee nasipp etsinn inşallahhh tez zamanda allah sendende razı olsun kuzumm

Derdamm kuzumm ayetel kursiyide okurum kuzumm ne kadar yazarsan yaz 12 sinde bekliyom erkene gelirse 10 11 de olurum sen yaz bana kaç tane yazarsan

hasta olmadan okurum ben hasta oldugumda da okuyamazsam okuturum kuzumm devam ettirelimm

KIZLAR hepiniz düşüncenizi söylermisiniz YASİNİ ŞERİFE devam edelimmi
yoksa sadece ayetel kürsimi okunsun

kıyamam... Allah kardeşinin dualarını kabul etsin inşallah.....

Kızlar ben cıkıyorum

cok sagolun gidiyim biraz duamdan okuyum

sizlerde okunur dediniz evet ayet okunmaz ama yinede ben sruyum dedim

tekrar sagolun kızlar

Allah kabul etsin canım.....

derdam istersen ben yardım edebilirim sana....daha kolay olur öyle hem... gerçi ben de bayramda 10 gün kadar yokum ama... dönünce yardım edebilirim....

evet yaa,niye kaldırmışlar ki edıt ı,yanlışlıkla bişeyler yazsak,,orda kalcak kabak gibi.
kız yeliz,bana selam yok mu,hoşgeldinde dedim halbuki.mafoldumben

bana da.....:gitme:

AZRAM ben birazdan liste yapıcam kardeloş için sanada 30 tane ayetel kürsi yazıyorum
saol kuzum şimdiden

ben yasin konusunda çekimserim derdam bilemiyorm kuranı kerim bilmediğim için vurguları yanlış yapacağımı ve okumamı söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…