Sevtunum annemlere gidiyoz kız eşim cok gezmeyi sevmiyo ya o yüzden ben okadar cok gezemiyom hamile gibi evdeyim yani
inşallah hamile kalırsam hiç zorlanmam yani
Pelinim inşallah hamilesindir canım
rabbim gönlüne göre versin bizi haberder et olurmu bak merak ederim kızzzzzzzz
inşallah hamilesindirde cifte bayram yaparsın
:roflol::roflol::roflol::roflol:ay o dedigine güldüm iyi laf he böyle lazım bu densizlere.klava:
sende takma kafana canım benim..insanların başka işi yok zaten..bizim üzeirimzden böürleniyolar işte..anladın sen onu..çok sinir bi durum...allah hepsinin evladını bagışlasın kendilerine..ama dogurmayı bi üstünlük olarak görüyo bazıları..neyse ...
bende kaçtım canlar..ALLAHA emanet olun çok uykum var görüşmek üzereopuyorumnanaktan
canım yaa olsun teldende giriyosun haber alıyoruzya buda yeterKusura bakmayın kızlar alıntı yapamıyorum... ebrarım derinım gercekten bende sizlerı cok ozledım karsılassakta sohbet etsek... beni merak ettıginız ıcın tesekkur ederim... netı bazı nedenlerden dolayı kapattırdık... bende cok uzuldum sizlerle gorusemedım diye ama inanın hep aklımdasınız... ara sıra telefondan gırerım canlarım kocaman optum sizlerı...
saol sevtunum allah razı olsun kız mercimeğine söyle dua etsin bizede hee bide deki teyzelerin bekliyo arkadşlarına söylesinde onlarda gelsin artık23 tanesini ben okurum tatlım sen canını sıkma bundan böyle 23 tanesini bana yaz ben açıgı kapatırım mercimekle:roflol::roflol: bu arada sagol güzel dilieklerin için canım arkadaşım dilerim rabbimdem ben alıyım kucagıma sende o ay hamile kalırsın işşallah sag saglim alıyım daha ne isterim rabbimden kız ablama dün gittim dedimya oglumun üstten 2 alttan 2 tane dişi çıkmış yavrum çok oldu beni görmeyeli beni görünce üstüme atladı bebegim elime dogdu kerata gamyoncuiremsugamyoncuiremsu çok özlemişim çok hasret giderdik yavrumla dişleri çıkmışya bir gülsün bana ay çok şeker ya alttaki dişleri küçük çıkmış üstekiler biraz büyük çıkmış kız çok şeker olmuş yaw yiyesim geldi canım ya insan bu kadarmı yakışıklı olur annesi denizci kıyafeti giydirmiş kafasındada şapkası vallahi tabaga koy tatlı niyetine ye he ablam dedi ilk görünce insana bakıyo aglarsa korkma dedi girdim odasına eşimin kucagındaydı oglum deyim gülünce oda güldü yüzüme hemen atladı kucagıma şaşırdılar kaldılar ablam dedi kan çeker böyle dedi işte başkalarına gelse aglıyodu enteresan dediler herhalde aglamıcak annelik yaptım ben ona bayramlık aldım ogluma oda çok yakıştıŞenizŞeniz allah acısını göstermesin yavrumun ne deyim senin nasıl geçti bayramın ay kusura bakma gene çenem düştü he:roflol::roflol::roflol:
tutişim allah kolaylık versin bayramda çalışmakda zor bee insanın psikolojisi bozulur of offsağol ablacım seninde mübarek olsunŞeniz
Malesef abla bayram boyunca full çalışıyorum,pazar günü izin yapıcaz o da referandumdan dolayışuan kendimi çok yorgun hissediyorumakannehir
bu arada ablamm biliyorum farkındasın ama başkalarının dediğine sinirlenipte eşinin kalbini kırma,eğer senin üzülmenden mutlu olmak için böyle yapıyorlarsa Allah'a havale et o insanları da... İnşaallah snde en yakın zamanda kavuşursun bebeğine...
Hayırlı bayramlar tekrardanopuyorumnanaktan
ay pelinim inşallah yerleşmedir yaaSlm kızlar nasılsınız iyı bayramlar hepinıze ben bısey sorcam cevap verırsenız sevınırım ıkı gun once koyu kahverengı lekelenmem oldu bende adet oluyorum sandım ama su ana kadr gelen bısex yok yarın adet gunum neden boyle olur fıkrı olan varmı...
aleynam üzen üzdü malesef msn de konuşuruz inşallahabla ben sana yazıcaktım unuttum kız,,
kim seni üzdü bakıyım getirtmesin yanınaklava:
:1hug:
sen üzme o canını birilerine kızıpta koçişine kızma
gerci bende senin gibiyim ama onlara yazık oluyo
kimse için üzme tatlı canını
yaw kızlar bana bir iyilik edinde benim yerimede gezin dondurma yiyin bana yasak kız çay içmeyede hasret kaldım he şu mercimegi sag saglim doguruyum allahımın izniyle ilk yapıcagım bir demlik çay demleyim içicem he
huuu huuu ordamısınız
selamm
selam hoşgeldin canım
hosbulduk nasilsin ?
Ebrarım naber canım nasılsın senı gordugume cok sevındım bıtanem ınsallah dedıgın gıbı cıkar mujdelı haberı alırım canım yok tatlım ya ne kırılması ben sıze kırılabılırmıyım netım yok o yuzden gıremıyorum cepten yazarım ama habersız bırakmam sızlerı
saol ben iyiyim sen nasılsın?
sende bebiş isteyenlerdensin galiba
ay pelinim valla bende sevindim seni gördüğüme ben iyiyim kuzum aynı işte hayat koşturmacası
vericeksin canım müjde inşallah adet günün yarın değilmi .birkaç gün sonra test yaparsın
Bende iyiyim tsk. evet bende bebis isteyenlerdenim suan hap kullaniyorum ama allah nasip ederse bu subat ayin da hapi birakmayi düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?