Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Sevtunum annemlere gidiyoz kız eşim cok gezmeyi sevmiyo ya o yüzden ben okadar cok gezemiyom hamile gibi evdeyim yani

inşallah hamile kalırsam hiç zorlanmam yani

kız ben mercimegi bir yıkıyım namazımı kılıyım daha dua edicem tespih çekicem allah aemanet olun ben gene işşallah girerim eşimden fırsat bulursam tabe:mymeka: kendini,ze iyi bakın size iyi gezmeler canlarım gece işşallah görüşürüz bebeler kız ben hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız he getirin nanaklalrınızı öpücem heŞenizŞeniz hadi mercimek düş önüme dışa gidiyoz aglamazsan sana lolipop vercem haberin olsungamyoncuiremsu:roflol::roflol:

Pelinim inşallah hamilesindir canım

rabbim gönlüne göre versin bizi haberder et olurmu bak merak ederim kızzzzzzzz

inşallah hamilesindirde cifte bayram yaparsın

Pelinim inşallah hamilesindir canım

rabbim gönlüne göre versin bizi haberder et olurmu bak merak ederim kızzzzzzzz

inşallah hamilesindirde cifte bayram yaparsın

insallah aleynam ya rabbım hepımızın gonlune gore versın...haber verırım canım amın ınsallah cıfte bayramı hepimız yaparız optum gorusmek uzre

:roflol::roflol::roflol:
öyle ama yakında hepimiz kiraya vericez orta katı inşallah kuzum
evet anladım ben onu msnde bol bol konuştuk ah ah diycek bişey bulamıyorum kötükedihüsokötükedihüso
canım yaa olsun teldende giriyosun haber alıyoruzya buda yeter
bizimde hep aklımızdaydın canım hatta ben düşündüm dedim acaba pelinimi kırdımmı neyse sorun yokmuş çok şükür opuyorumnanaktan
saol sevtunum allah razı olsun kız mercimeğine söyle dua etsin bizede hee bide deki teyzelerin bekliyo arkadşlarına söylesinde onlarda gelsin artık
canım yiğeninede maşallah nasıl tatlıdır o şimdi yesinler onu allah bağışlasın canım
benim çok iyi değil canım bende senin gibi evdeyim kociş esnaf olunca bugün çalışıyo
dünde zaten gittiğim heryerde sinirimi bozdular mafoldumben
tutişim allah kolaylık versin bayramda çalışmakda zor bee insanın psikolojisi bozulur of off
inşallah hamiş kalırsında çalışmazsın kuzum
tutişim varya bi anlatsam varya hakverirsin bana çok moralim bozuktu dün .dediğin gibi yıpratıp mutlu oluyolar kötükedihüso
sanada hayırlı bayramlar bitanem opuyorumnanaktan
ay pelinim inşallah yerleşmedir yaa
nasıl heyecanlandım allahım güldürsün yüzünü müjdeni bekliyoruz adetin gecikirse test yaparsın bitanem opuyorumnanaktan
aleynam üzen üzdü malesef msn de konuşuruz inşallah
zevk alıyo bazıları bizim böyle olmamızdan
allaha havale ediyorum .napıyım kocişimide üzdüm ama elimdende bişey gelmiyo hep biz üzülüyoz be kuzum .sende gezicekmişsin iyi gezmeler tatlım

sevtunum dondurma değilde senin yerine bol bol çay içerim
5 ay sonra sende içersin inşallah tabi minişten vakit bulursan

selam kızlar hepinize güzel birgün diliyorum
bugün GÖKCEM aradı bayram için ben büyüğümya kaydirigubbakcemile3
hepinize çok selamı var bayramınızı kutluyor .

AZRA için dua listesi
YELİZ...............30bitti
DERDA.............30bitti
ALEYNA............30
KARDELEN........30bitti
TUĞÇE...............30bitti
HALE.................30
MAVİŞ................30
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30bitti
BİRSEN..............20
SEVTUN.............23

pazar akşamı duası var

Ebrarım naber canım nasılsın senı gordugume cok sevındım bıtanem ınsallah dedıgın gıbı cıkar mujdelı haberı alırım canım yok tatlım ya ne kırılması ben sıze kırılabılırmıyım netım yok o yuzden gıremıyorum cepten yazarım ama habersız bırakmam sızlerı

ay pelinim valla bende sevindim seni gördüğüme ben iyiyim kuzum aynı işte hayat koşturmacası
vericeksin canım müjde inşallah adet günün yarın değilmi .birkaç gün sonra test yaparsın

ay pelinim valla bende sevindim seni gördüğüme ben iyiyim kuzum aynı işte hayat koşturmacası
vericeksin canım müjde inşallah adet günün yarın değilmi .birkaç gün sonra test yaparsın

evet canım yarın adet gunum ama hic belırtı yok ebrarım umutlanmak ıstemıyorum bakalım hayırlısı bu ayda olmassa doktora gıtcektık esımle ıns gerek kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…