eee nasıl geçiyo bayram kızlar benim aynı annemdeğim şimdi dönücez
mercimek aleyna teyzen gelmiş bebem mbayramdır elini öp mercimek teyzzenin bakemŞeniz bayramın mubarek olsun canem benim ben hadi yasak var diye çıkamıyorum siz neden çıkamıyosunuz bakembilmiyorumkismile
işşallah kardeşim ya kız ayı yaklaşıyo çok korkuyorum bu melegimde beni bırakıcak diye allaha emanet mercimegim rabbim abisi gibi bunu a cısını göstermesin rahim agzıma baktılar açıklık yok dedi doktor işşallah ta açılma olmaz ya çok korkuyorrum bir yerede kıpırdayamıyorum mercimege bi,şey olur diye bu ay 2 ekimde bir daha bakıcak 7 aylık bir olsa korkmucam ya kız bunu sag saglim alıyım kucagıma bir çocuk sevindiricem he:Saruboceq::Saruboceq:ohh kokulu kokulu gelin bende öpyiym siziŞeniz canım mercimek anam inşallah büyürsünde el öpenlerin çok olur
ayyyyyyyyyyyy yesin onu teyzesiopuyorumnanaktan
canım benim cok sagol seninde bayramın bübarek olsun nasılsın şekerim
eşim dün nöbeti vardı bugün gezicez İNŞALLAH
şimdi kahvaltı yapıyoz
sen napıyosun nasılsın canım
klava:kız sevtunnnnnnnnnnnnnn kızıcam şimdi niye öyle konuşuyosun RABBİMİN İZNİYLE BİŞE OLMAZ İNŞALLAH
SEN COK TAKIYOSUN KAFAYA BÖYLE YAPMA KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
içiniş rahat tut bak böyle bebeyin hissediyo senin bu düşünclreini
sen hamileliyin tadını cıkaröaya bak şekerim bizede dua et olurmu canım
sevtun sen kac yaşındaydın daha önce tüp bebe yaptıdınmı
sevtuncum işte annelik böyle bişe canım şimdiden başladı annelik görevin RABBİM Bİzlerede tatdırsın o güzel duyguyu İNŞALLAH
pelin hoşgeldin canım
sen evde bi test yapsana belki üstüne görüyosun dur olabilir bak böyle cok hamile kalan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?