Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

eee nasıl geçiyo bayram kızlar benim aynı annemdeğim şimdi dönücez

çok güzel geçiyo herzamanki gibi can sıkıntısı işte bildigin gibi yani yemek yaptık evi temizledik mercimekle anca oturdum birazdan duş alıcam mnamaz kılıcam allah nasip ederse tabe arkadaşın 23 tane ayetel kürsisini yıkıcam vs iş te :2: bu arada grip olmuşum galiba ara sıra hapşuruyorum sizler ne yaptınıoz bakem:2::2:

mercimek aleyna teyzen gelmiş bebem mbayramdır elini öp mercimek teyzzenin bakemŞeniz bayramın mubarek olsun canem benim ben hadi yasak var diye çıkamıyorum siz neden çıkamıyosunuz bakembilmiyorumkismile

ayyyyyyyyyyyy yesin onu teyzesiopuyorumnanaktan

canım benim cok sagol seninde bayramın bübarek olsun nasılsın şekerim

eşim dün nöbeti vardı bugün gezicez İNŞALLAH

şimdi kahvaltı yapıyoz

sen napıyosun nasılsın canım

ohh kokulu kokulu gelin bende öpyiym siziŞeniz canım mercimek anam inşallah büyürsünde el öpenlerin çok olur
işşallah kardeşim ya kız ayı yaklaşıyo çok korkuyorum bu melegimde beni bırakıcak diye allaha emanet mercimegim rabbim abisi gibi bunu a cısını göstermesin rahim agzıma baktılar açıklık yok dedi doktor işşallah ta açılma olmaz ya çok korkuyorrum bir yerede kıpırdayamıyorum mercimege bi,şey olur diye bu ay 2 ekimde bir daha bakıcak 7 aylık bir olsa korkmucam ya kız bunu sag saglim alıyım kucagıma bir çocuk sevindiricem he:Saruboceq::Saruboceq:

derdam sagol canım sen nasılsın

benim aynı dün cok sıkıldım tek başınaydım ,,,

sen annendesin galiba ohhhh ne güzel iyi gez kız bayramın tadını cıkar

Slm kızlar nasılsınız iyı bayramlar hepinıze ben bısey sorcam cevap verırsenız sevınırım ıkı gun once koyu kahverengı lekelenmem oldu bende adet oluyorum sandım ama su ana kadr gelen bısex yok yarın adet gunum neden boyle olur fıkrı olan varmı...

iyiym aleynam saol canım
sevtun korkma cnım hiçbişeycik olmıycak
bu arada ben kaçarze benim kociş mızmızlanıyo çıkıcaz şimdi hepinizi öptüm iyi bakın kendini

klava:kız sevtunnnnnnnnnnnnnn kızıcam şimdi niye öyle konuşuyosun RABBİMİN İZNİYLE BİŞE OLMAZ İNŞALLAH

SEN COK TAKIYOSUN KAFAYA BÖYLE YAPMA KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

içiniş rahat tut bak böyle bebeyin hissediyo senin bu düşünclreini

sen hamileliyin tadını cıkaröaya bak şekerim bizede dua et olurmu canım

sevtun sen kac yaşındaydın daha önce tüp bebe yaptıdınmı

aynıyım canım degi,şen bişey yok benim yerimede gez bebem yaw canım çok sıkılıyo rabbim sizede hamilelik versin ama benim gibi vermesin çok zor yaw :gitme::gitme: kız 4 ayı geçiyo herşeyden koptum he durup durup aglıyorum garip eşim sıkılıyosun biliyorum canım diyo ama ha gayret az kaldı bak diye teselli ediyo beni işten gelip benimle vaktini geçiriyo arkadaş çevresi bitti onunda benim yüzümden :kedi::kedi: olsun oglum için deger bebem yaw geçen karnım agrıdı afedersiniz iskhalde oldum üstüne okadarda dikkat ediyorum kendime mercimegim çok kötü oldu yavrum benim karnım agrıdıçça mercimeginde agrısı oldu herhalde yavrum tekme ata ata bir hal oldu yav agladım sinirden dedim allahım benim canım acısın onu canı acımasın ne olur diye dua ettim çok şükür agrım bir müddet sonra geçti bebegim artık tekmeleri atmıyo artık rahatladı bebiş çok şükür iyiyim şimdi annelik böyle bir şey demekki benim canım yansın onun canı yanmasın diye bakıyo insan kız onun için sevmedigim şeyleri bile yiyorum o sırf vitamin alsın diye yirim ben onu yirŞeniz

abla ben sana yazıcaktım unuttum kız,,

kim seni üzdü bakıyım getirtmesin yanına klava:
:1hug:
sen üzme o canını birilerine kızıpta koçişine kızma

gerci bende senin gibiyim ama onlara yazık oluyo

kimse için üzme tatlı canını

yaşım 30 canım 2 bebegimede dogal yolla hamile kaldım tedavi gördüm 4 sene rabbim vermedi kendiliginden oldu anlıcagın bebem insanın başına gelmeye görsün işte kafayı takmıyorumda bebegime bişey olur diye korkuyorum acısı çok zor canım ya mafoldumbenmafoldumben

sevtuncum işte annelik böyle bişe canım şimdiden başladı annelik görevin RABBİM Bİzlerede tatdırsın o güzel duyguyu İNŞALLAH

yaw kızlar bana bir iyilik edinde benim yerimede gezin dondurma yiyin bana yasak kız çay içmeyede hasret kaldım he şu mercimegi sag saglim doguruyum allahımın izniyle ilk yapıcagım bir demlik çay demleyim içicem he

sevtuncum işte annelik böyle bişe canım şimdiden başladı annelik görevin RABBİM Bİzlerede tatdırsın o güzel duyguyu İNŞALLAH

amin canım dedigin gibi annelik çok kutsal rabbime şükrediyorum her aklıma geldiginde bana yeniden yaşattıgı için bu duygu içim kalbim sizlerle canlarım rabbim beni güldürdü tez zamanda işşallah sizide güldürsün işşallah sizlerinde olsun bir mercimegi kız olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Amin sevtuncum

kızlar ben cıkıyorum eşim mız mızlanıyo ben daha giremöem belki sonra tekrar görüşürüz

derda,pelin,sevtun,turkuaz kızlar sizi görüyom şu an hepinizi öptüm bayyyyyyyyyyyy

pelin hoşgeldin canım

sen evde bi test yapsana belki üstüne görüyosun dur olabilir bak böyle cok hamile kalan var

hosbulduk canım bilmıyorumkı hıc belırtı yok sanmıyorum hamıle degılımdır ya tek cızgı cıkarsa bıraz daha beklıyım dıyorum aleynacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…