ah canım fıstıkım ya yorulmuşsundur çok kıyamamŞenizolsun canım iyisin ya önemli olan o..mesajlaşırız daha bol bol..çok öptüm boncugum benim.
olsun canım benim yaa.konusuruz elbet..bayram telaşına kimse dogru dürüst giremiyo zati..öptüm seni canım.Şeniz
evet cnm ne zaman nasipse olacak inşallah pelinim öptüm seni tatlımopuyorumnanaktan
ayy canım yaaa KEREM ismini ben çok seviyorum..eşimede derim bazen kerem cem koyalım hatta diye:))inşallah gönlüne göre olur herşey bersuşum benimŞeniz
oylarınız hayırlı ugurlu olsun :) ben kullanamadım yaa kayıtlarda çıkmıyorum hiç..nedenini bilmiyorum.geçen secimlerde böyle bişey olmadı..((
ay inanmıyorum yaa salak herifler..herşeyin bişeyini çıkarıyolar afedersinizde..seçim evet-hayır referandumundan çıktı zaten ki..tayyipçiler ve tayyipçi olmayanlara döndü çok sacma yaaaa...geçmiş olsun ebuşum yaa
canım hadi bakalım ha gayret inşallah herşey güzel gidecek samyelim opuyorumnanaktan
ah bebeemm yanlıs mı kaldınız siz ana ogul kıyamamŞenizgeldim ama yetişemedim kıs tühhhboshayallersmile
bu arada TURKUAZIM dün seni atlamışım sanırım bacagında morarma olmuş neden acaba yaa.geçmiş olsun tatlım..
sag ol kuşum kız ben geliyom kimsecikler yok yaw artık yarın nasip olursa öglen olurum burda aksam duaya katılamıcam eşim bırakmıyo şimdiden amin diyorum arkadaşıma allah tez zamanda muradını verir işşallah iyi akşamlar size iyi muhabbetler öpüyorum hepinizi byŞenizŞeniz
canım misafirim geleceği için çıkmak zorunda kaldım kusura bakma olurmu çok öptümmben yazana kadar sen cıkmıssın canım tamam ebrosum kolay gelsın gorusuruz sonra optum
canım yumoşlar inşallah kocakoca olurlarbu sabah gittik doktora, sağda yumurta yok ama solda hareketlenme var dedi. ama 10 mm altında olduğu için daha belli, olmuyor dedi. hemen acil e2 testi istedi. yaptırdık. beni 3 de ara sana kaç doz luk yapacağını söylerim dedi. 3 de aradım 75 doza devam dedi. salı öğlen 1 de tekrar çağırdı...
kız varya alemsin haa yazdıklarını okuyunca çok gülüyorumben çıkıyorum şansıma küsüm ne yapam ben geldi aydi bay buluşmak artık bir başka bahara kaldı artık :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ah canım fıstıkım ya yorulmuşsundur çok kıyamamŞenizolsun canım iyisin ya önemli olan o..mesajlaşırız daha bol bol..çok öptüm boncugum benim.
olsun canım benim yaa.konusuruz elbet..bayram telaşına kimse dogru dürüst giremiyo zati..öptüm seni canım.Şeniz
canım saol oldu bişeyler işte densiz çok malesef alsanaalsanasmileevet cnm ne zaman nasipse olacak inşallah pelinim öptüm seni tatlımopuyorumnanaktan
ayy canım yaaa KEREM ismini ben çok seviyorum..eşimede derim bazen kerem cem koyalım hatta diye:))inşallah gönlüne göre olur herşey bersuşum benimŞeniz
oylarınız hayırlı ugurlu olsun :) ben kullanamadım yaa kayıtlarda çıkmıyorum hiç..nedenini bilmiyorum.geçen secimlerde böyle bişey olmadı..((
ay inanmıyorum yaa salak herifler..herşeyin bişeyini çıkarıyolar afedersinizde..seçim evet-hayır referandumundan çıktı zaten ki..tayyipçiler ve tayyipçi olmayanlara döndü çok sacma yaaaa...geçmiş olsun ebuşum yaa
canım hadi bakalım ha gayret inşallah herşey güzel gidecek samyelim opuyorumnanaktan
ah bebeemm yanlıs mı kaldınız siz ana ogul kıyamamŞenizgeldim ama yetişemedim kıs tühhhboshayallersmile
bu arada TURKUAZIM dün seni atlamışım sanırım bacagında morarma olmuş neden acaba yaa.geçmiş olsun tatlım..
canım şimdiden güle güle kullanay bu arada bersum benim saç röfleli canım..ama röfleden eser kalmadı yani nasıl diyeyim tek renk gibi sacım..o yüzden dipleri açık küllü sarıyla boyuyorum..ama bu sefer komple vurucam tüm saça..çok güzel bi renk oluyo..sarının çiğligini alıyo loş bi sarı oluyor küllü yani.
çok yakışacağına eminim kuzum
ayşenim hayırlısı olsun inşallah gelirde sende rahatlarsın kuzumselam kızlar nasılsınız bakalım
ebuşum sormuşsun içtinmi diye içtim canım 3 güne kadar olurum herhalde bilmiyorumkismile
porti saol canım biz iyiyiz sen nasılsın?Selaam,iyi akşamlar kızlar
Ne var ne yok,herkes iyi mi?
Tatil bitti benim için döndüm aranıza tekrar :))
Var mı güzel hamiş haberleri bakalım
enson mızmız hamiş kaldı ondan sonra yok malesef inşallah olur ama
canım baya yoğunmuşsun tahmin ettim bide dedim eşi geldiği için giremiyodur heraldeSelam canlarım nasılsınız
bende yeni geldim işten çok yorgunum bakmadan yatamadım bayramda ve öncesinde kaynanamlar geldi eşimin abisinden kurtaramadım pc yi valla deli oldumalsanaalsanasmile
ebruşum azranın duasını okudum bu sefer bayramdan dolayı böyle oldu kusuruma bakma canım
yarın uzun uzun konuşuruz inşAllah
başım çaltıyo biraz dinleneyim
Allaha emanet olun canlarım
saol canım ağzına sağlık çok öpüyorum bitanem
ahh bersum sorma yaa bende çok üzüldüm ama dediğin gibi buda büyük başarı adamlar çok iyiydi yaa fısat vermedilerki alsanaalsanasmileçok üzüldüm ya amerikayı yenemedik maalesefffff ama olsun buraya kadar da gelmek büyük başarı turkbayragi
kızlar slm bayramda gelemedim bi yandan hasta kaynımı eşi bıraktı gitti bize bi yandan kaynanam hastalandı bayramı nerdeyse hastanede geçirdik kusura bakmayın geçmişe tam bakamadım üzgünüm şimdi görddüm bugünde akşama kadar yoldaydım istenbula geldim yorgunum sen okundu kabul et ben okurum canım Allah kısmet ederse yarın eyüp sultana gidecem dua edecem hepimiz için azramın duasınada gelemezsem kusura bakmayın şimdiden en kısa zamanda anne olması için duasına aminn diyorum hepinizi öpüyorum ben 1 hafta burdayım canlar fırsat bulursam girerim iyigeceler kk nın fıstıkları...
canım çok geçmiş olsun demek geldin istanbula negüzel hangi taraftasın sen özel değilse tabi
saol canım duaların için öpüyorum seni opuyorumnanaktan
kızlar merhaba nasılsınız??? bu akşam dua var mı diye bakmaya geldim....
ABLA NAPIYON NASILSIN DUA VARMI BUGÜN
BİRSEN SEN NAPIYON KIZ GECMİŞ OLSUN KAYNIN VE KAYINVALİDEN HASYAYMIŞ RABBİM ŞİFA VERSİn
hoşgeldin tuğçem nasılsın canım?
malesef dua yok herzamanki sorunla karşı karşıyayız bilmiyorumkismile
eboşm aleynam slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?