Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Selaam,iyi akşamlar kızlar
Ne var ne yok,herkes iyi mi?
Tatil bitti benim için döndüm aranıza tekrar :))
Var mı güzel hamiş haberleri bakalım

Selam canlarım nasılsınız
bende yeni geldim işten çok yorgunum bakmadan yatamadım bayramda ve öncesinde kaynanamlar geldi eşimin abisinden kurtaramadım pc yi valla deli oldumalsanaalsanasmile
ebruşum azranın duasını okudum bu sefer bayramdan dolayı böyle oldu kusuruma bakma canım
yarın uzun uzun konuşuruz inşAllah
başım çaltıyo biraz dinleneyim
Allaha emanet olun canlarım

kızlar slm bayramda gelemedim bi yandan hasta kaynımı eşi bıraktı gitti bize bi yandan kaynanam hastalandı bayramı nerdeyse hastanede geçirdik kusura bakmayın geçmişe tam bakamadım üzgünüm şimdi görddüm bugünde akşama kadar yoldaydım istenbula geldim yorgunum sen okundu kabul et ben okurum canım Allah kısmet ederse yarın eyüp sultana gidecem dua edecem hepimiz için azramın duasınada gelemezsem kusura bakmayın şimdiden en kısa zamanda anne olması için duasına aminn diyorum hepinizi öpüyorum ben 1 hafta burdayım canlar fırsat bulursam girerim iyigeceler kk nın fıstıkları...

AZRA için dua listesi
YELİZ...............30bitti
DERDA.............30bitti
ALEYNA............30bitti
KARDELEN........30bitti
TUĞÇE...............30bitti
HALE.................30bitti
MAVİŞ................30bitti
NANELİŞEKER....30
DERİN.................30bitti
BİRSEN..............20bitti
SEVTUN.............23bitti

pazar akşamı duası var

ben yazana kadar sen cıkmıssın canım tamam ebrosum kolay gelsın gorusuruz sonra optum
canım misafirim geleceği için çıkmak zorunda kaldım kusura bakma olurmu çok öptümm
canım yumoşlar inşallah kocakoca olurlar
emeklerinin karşılığını alırsın inşallah
ben çıkıyorum şansıma küsüm ne yapam ben geldi aydi bay buluşmak artık bir başka bahara kaldı artık :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kız varya alemsin haa yazdıklarını okuyunca çok gülüyorum
sende hiç şans yok be sevtunum kimsenin olmadığı zamana denk geliyosun opuyorumnanaktan

ABLA NAPIYON NASILSIN DUA VARMI BUGÜN

BİRSEN SEN NAPIYON KIZ GECMİŞ OLSUN KAYNIN VE KAYINVALİDEN HASYAYMIŞ RABBİM ŞİFA VERSİn

hoşgeldin tuğçem nasılsın canım?
malesef dua yok herzamanki sorunla karşı karşıyayız bilmiyorumkismile

fark ettim canım yaaa...bilmiyorumkismile neyse napalım... benim fazla vaktim yok yarın sabah 6 da yola cıkıcaz birazdan yatmam gerek.... şimdiden azramın duasına tüm kalbimle amin diyorum o zaman... sen bundan sonra kime okunacaksa bana haber verebilir misin tatlım.... ben inşallah cumartesi gelicem....
geçmişi de hiç okuyamadım... kardelenden bir haber varmı??* yada başka bir hamiş varmı??? biz çalışmalara start verdik... bakalım nasip....

aleyna gamze sizler nasılsınız kızlar... walla çok özledim sizi yaaa... burnumda tütüyonuz resmen.... bir hafta daha olmucam... tatile çıkıyom kocişle biliyonuz....bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…