Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bu sabah gittik doktora, sağda yumurta yok ama solda hareketlenme var dedi. ama 10 mm altında olduğu için daha belli, olmuyor dedi. hemen acil e2 testi istedi. yaptırdık. beni 3 de ara sana kaç doz luk yapacağını söylerim dedi. 3 de aradım 75 doza devam dedi. salı öğlen 1 de tekrar çağırdı...

ben biraz takılıyım çıkıcam benimki sigara molası verdi yanınada çay kandırdım herifimi:jeyyar::jeyyar: ne var ne yok
derdanur kız neyapıyon:icecream:

ben çıkıyorum şansıma küsüm ne yapam ben geldi aydi bay buluşmak artık bir başka bahara kaldı artık :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah canım fıstıkım ya yorulmuşsundur çok kıyamamŞenizolsun canım iyisin ya önemli olan o..mesajlaşırız daha bol bol..çok öptüm boncugum benim.
olsun canım benim yaa.konusuruz elbet..bayram telaşına kimse dogru dürüst giremiyo zati..öptüm seni canım.Şeniz

iyiyim tatlım sen nasılsın dört gözle maçın başlamasını bekliyorum maç heyecanı referandumu bastırdı valla
sen nasılsın tatlım yerine eleman bulunamamış daha neyse hayırlısı olsun bakalım

sorma canım ya dünki maçı izleyemedim ama bu akşam bakarız heralde:))referandumu da merak ediyorum..hayırlısı ne ise o çıksın sandıklardan yaaa.....bende iyiyim napayım ..kocişi bekliyorum beni alcek annesine gidicez..kaynanama sacımı boyatıcam:))bugün tüm gün annemdeydim kardeşlerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…