Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

daha baya varmış doğruya ayda bir oluyo değilmi
aman iyi olun tatlım rabbime emanet bebişin o iyi olsunda doymayın ya verirsin sonra gerçi sen kilo almamıştın değilmi
bende iyiyim şükür canım

yok canım ya nede bende o şans tık yok yarın sağlık ocağında kan testi yaptırcam doktoru aradım burda yaaprız dedi ama ben sağlık ocağında yaptırcam para biraz sıkışığız perşembe gidicem doktora bakalım nolcek

canım ya inşallah hamişsindir topicimide bayram sevinci yaşarız
tabi canım niye para vericeksinki eniyisini yaparsın valla
herşey güzel gönlünce olsun

daha baya varmış doğruya ayda bir oluyo değilmi
aman iyi olun tatlım rabbime emanet bebişin o iyi olsunda doymayın ya verirsin sonra gerçi sen kilo almamıştın değilmi
bende iyiyim şükür canım

yok bebem kilo verdim 9 kilo kadar kerata verdiklerini geri alıyo galiba:roflol::roflol: yetrki iyi olsun ben razıyım şişmeye canım ya kız ayı yaklaşıyo işşallah bişey olmazda bunu sag saglim alırım kucagıma yaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile strese girmiyim diyorum elimde degilallah yardımcımız olsun rabbime emanet mercimegim üsteki komşum vayikikiden tişört almış ah bide dogru yazsam:kedi: bebek resmi var üstünde yımırtadan çıkmış pek şirin spariş verdim banada alsın diye çok şeker babasının dogum günü yakın mercimegin ogün giyinip karşısına çıkıcam bakıyım süprizimi beyenicekmi ah şimdiden suratının aldıgı şekli merak ediyorum he:roflol::roflol::roflol:

saol ebrarım canım iyidik ama bu ay bayram ramazan derken sıkıştık
yok be güzleim umudum yok ama mevlam bilir tabi

nasılsınız kızlar ebrarım kaçırdımmı seni yoksun altta
sevtunum naber canım nasılsınız

iyiyim seni sormalı şükür kavuştırana canım yaw kız gününmü geçti bakem ah işşallah vardır bebem yaw vallahi çok dua ediyorum ben mutlu oldum rabbim benim gibi bekleyenleride benim gibi mutlu et diyorum olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ay canım olsun ya herkes kiloan şikayetci boşver kilo al ver sorun değil yeterki iyi olsun bebiş
buarada kötü düşünme canım herşey iyi olcak inşallah .ay demek tişört alıcan valla kocişinin çok hoşuna gider eminim güle güle giy canım
saol ebrarım canım iyidik ama bu ay bayram ramazan derken sıkıştık
yok be güzleim umudum yok ama mevlam bilir tabi

öyle canım allah hepimizin yardımcısı olsun
niye öyle diyon derdam inşallah vardır

kızlar ben çıkıcam ya yemeğim yok kociş gelirse kötü olur halim
bugün çok uyumuşum sonrada dışarı çıktım bankada işim vardı bankalarda malum bayram sonrası tıklım tıklımdı
neyse şimdi gideyimde yemeğimi yapıyım

gel kız ben yaptım ugraşma yimekle yeriz :kedi::kedi:

selam kızlar yemeğim fırında az sonra aranızdan ayrılıcam geçmişi okudum anca nasılsınız bakalım
sevtuncum beğendin mi takvimini?
ebroşum ben ctesi gidicem kontrole umarım bebiş iyidir 3 kilo aldım ama hiç belli değil küçük bi göbüş çıktı sivrilip gidecek gibi 20 kilo bile almaya razıydım ama bilemem fazla alamayacağım gibi millet kilo almak istemez alır ben almak isterim alamam işte dünya böyle
ben salatamı yapayım akşama görüşürüz kızlar pc açık kalacak öpüyorum

tşört kalmıştır işşallh canım ya o tşörtler çok güzel oluyo ilk televizyonda görmüştüm canlısınıda bugün gördüm çok şirin rabbim sizede nasip eder işşlaah tez zamanda:Saruboceq::Saruboceqlumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…