Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol bitanem,senin adına gerçekten sevindim bugun inş güzel hbrlerle gelirsinturkuazım neyın var tatlım hayırdır ıhmaletme cnm sakın ha gecmıs olsunopuyorumnanaktan
aleynam meraketmıssınız cnm benı cok sagolun bende hata haber veremedım sızlere:mymeka:
buarada kızlar ertelemıyorum ne olcaksa olsun yrn gıdıyorum doktora konusmaya ılac falan yazar belkı hsg den önce carsambada büyük gün rabbım ınsallah temız cıkar hersey son hız tedavıye baslarım
bıde sıze bısıy sorcam doktor carsamba dedı ama ogün benım 13.günüm persembede ovülasyon günüm bı sakıncası olurmu acaba :uhm:
öptüm sızı kızlar allaha emanet oluna.s.
amin ablam sağolasın,hayırlısı olsuntutişim çok geçmiş olsun doğrudur iltihaptanda olur inşallah biran önce şifa bulursun canım .demek işten çıkamıyosun neyse sağlık olsun diyelim kuzum
kuzuu altı çocukla kim başedebilir ki sen edeceksin kaydirigubbakcemile3kuzum dün yapılmadımı dua ben yoktum misafirlerim vardı bu akşam yolculadımm öldümm valla ya büyüklerden deyilde çocuklarr öldürdüüü anamm evleri bi görsenizz varyaaa battı resmen bayram temizlgi falan boşa gitti yarın sil baştan koltuklar halılarr kapılar silinecekk ayaklarımın agrısına ölüyom bide dişimm tuttu sabah beri zaten 3 4 gündürr vardı agrı bu gün sabah berride kudurdu iyice yarın alabilirsem dişcimden randevu gidecem anacımm yaşlandımmı ben nee 6 çocukla baş edemedimm nolcekk halim bilmem saolsunlarrr az yaramaz deyillerrr sizler naptınız kuzularımm geçmişe bakamadım henüzz inşallah güzel haberlerr vardırrr
aminnn inş bu sefer vesile olur dualar![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen AZRA arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
![]()
sağol canım benim Şenizcanım ya geçmiş olsun ..inşallah ilaçlar işe yarar canım..öptüm seniŞeniz
aleynamm hangi renk yaptın kıss,bende boyamayı düşünüyorum kahve köpüğü sanırım..kızlar bugün kayınvalidemler geliyo uzak yoldan
erkenden kalktım eşimi ugurlaDIM ŞİMDİDE SACLARIMI BOYADIM İNŞALLAH GÜZEL OLUR
sonrada yemek yapıcam ev işide var hepsini İNŞALLAH onlar gelmeden bitiririm
işlere başalamadan size bi gümnaydın diyim dedim
hepiniz uyuyonuz ama ben erkenciyim bugünnn bünyemde hiç alışık deyil amakaydirigubbakcemile3 erken kalkamaya :kedi:
günaydın türkiyemin güzel insanları bayanlar sabaha kadar bensiz yazışın :kedi: öglene kadarda uyuyun anasını satemdelikafadulden iyi yapıyosunuz bebeler ne deyim bende mercimekten fırsat bulabilsem muhabbete katılıcamda kerata uykumu getiriyo doktor normal dedi ben hiç erken yatmazdım erkenden uykum geliyo bebekten dolayı gamyoncuiremsu kız dün çok dayandım ama uyumamak için ana bizim oglan galip geldi yaw herzamanki gibi:roflol::roflol: allah sizede nasip etsinde anneligide işşallah benim gibi uyuya kalırsınızda sabahı bulursunuz ne deyim ben çıkıyorum bir ara girerim mercimegi doyurucam babası kahvaltıya çagırıyo sonra bir ara girerim bebeler mavi samyeli hoş geldiniz canlarım günaydın hepinizea.s.
selam kızlar hepinize güzel birgün diliyorum alıntı yapamadım kahvaltı hazırlamam gerek
ebroş kaçar
selam kızlar hepinize güzel birgün diliyorum alıntı yapamadım kahvaltı hazırlamam gerek
ebroş kaçar
kız turkuaz nasılsın bebem görüşmeyeli pelin67 tanımıyorum ama seninle tanışmak isterim nasılsın bacım hoş geldiniz bu aradavereliniortak
tanısalım tabı canım aslında ben bu topıgın eskılerındenım ama bır aydır gırmıyodum netımı kapattırdım telefondan yazıyorum gec gelebılır mesajlarım canım...14 aylık evlıyım bır senedır bebıs ıstıyorum ama olmuyo bu ay doktora gıtcem ins hayırlısı allahtan...
işşallah canım fazla olmamış canım ben tam 10 sene bekledim allahım verdi çok şükür mucizemi canım allah tez zamanda sanada tattırsın bacım olumunekankayizsmile
PELİNCİM selam canım nevar neyok tatlım..
BERSUMMMM canım benim..sagol kuşum...seninde günün hatta tüm günlerinnn çokkkk güzel geçsin güzel arkadasım..
sevtun gittin mi kıs yoksun altta:)
saol pelincim sen nasılsın bebiş için ilk kez mi dr a gideceksin genelde 1 seneyi doldurmadan dr lar pek ilgilenmiyo ya