Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar geldim ama yine çıkmak zorundayım kociş işe gidecek bende annemlere geçicem teyzemler geliyomuş bursadan
semoşumu görüyorum altta nasılsın canım ikizler nasıl özledim yaa herşey yolunda inşallah
derinim evdesin kuzum hayırdır?buara iyi tatil yaptın
pelinim biliyodum adet olduğunu ondan yazmadım canım merak etme adetin bitsin sanada veririm listeyede hemen ekliycem kuzum
tutişim sen nasılsın ayağın nasıl bitanem
sevtun kız naber gece kalkıp mercimekle bize yazmışsın fedakar arkadaşım benim saol öptüm seni
bersum sen nasılsın okul gitmedinmi canım

tamam ebrarım bu arada yeni tarihim 10eylul canım sana iyi gezmeler gorusuruz optum...

güzel dilekleriniz için sag olun hepiniz arkadaşlar toplu alıntı yapamıyorum beceriksizim yani sag olun iyiki varsınız hayatımda kız söz verdim dün ama kalkar kalkmaz yataktan gece yazma gereksinimi duydum belki burdasınızdır dedim amma kimsecikler kalmamış şansıma EBRARCI duayı okudum canım eklersin BERSUCUM önceki hamileligi,nde 17 haftalıkken çok iyi hissetmiştim oglumu bu biraz nazik galiba abisine çekmemiş hiç oynuyoda öyle degil şöyle bir tekme atsa ne kaaaa sevinirdim bir bilsen arkadaşım senin hamileligin nasıl geçiyo herkeze teşakkür edrin canlarım rabbim sizede yaşatsın bersuya bana verdi yaradan sizede tez zamanda versin işşallaholumunekankayizsmile

kızlar ben geldım cok komık bısıy oldukaydirigubbakcemile3
sabah doktoru aradık doktor tarıhlerımı sordu dedı gec kalmısız tarıhlerı karıstırmıs
adetımın 12.günü dogru sonuc almak ıcın adet bıtımınde cekmemız lazım dedı sasırdım kaldım ben
bılıyodum zaten bu ıste bı ıs var neyse hem üzüldüm hem sevındım üzülmemın nedenı branönce cektırımde tedavıye baslım ıcımdekı korku gecsın ıstıyordum sevınmemın nedenı ıse ovülasyon günlerım gecmedı neden olmasın buay belkıde bı ısarettır hamıs kalırım ve cektırmem:dance::dance:
hayalı bıle güzel belkı banada vurur bı mucıze dımı kızlarboshayallersmilezemuszemus

Selamümaleyküm canlarr boncugum hosgeldin bitanem inş. rabbim gönlüne göre versin bitanem..hee bu arada yeni adet tarihim 1 ekim eklersin tatlım

halem öyle galıba bulamadım bıtürlü artık benım msjlarımdan arıcam gece gırersem ebrarla hallederız
ben sımdılık cıkıyorum halem kendıne ıyı baka.s.:1hug:

SELAM CANLARIM

boncugum herşeyde bi hayır vardır inşAllah bu ay gelir bebişin

ya derda tahlil yaptıracaktı ne oldu acaba merak ettim hayırlı haberlerle gelir inşAllah

halecim sen nasılsın canım

derınım kaybolmus neyaptınız derınıme üyelıgımı ıptal oldu acabaeyvahedigeldismile:gitme:
halem mavım pelınım cok sagolun canlarım olumunekankayizsmilea.s.
pelınım nerelerdesın cnm sen uzun zaman oldu umarım ıyısındır:1hug:

Back
X