aminnnn canımmm aminnnnnamin canım hepimizin,, rabbim cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin...
azracım gece oturmalarına başlıyoruz haa,,ohhh gelsin börekler çörekler...
derinim çok geçmiş olsun canım.. ayy eniştemde var bende ordan biliyorum...
olsun canımm bazen bende geç görüyom bakıyom bakıyom bişey yazmıyo sonra birden 2 sayfa atlıyoo anam diyom ne zaman yazmışlarr belki sitedenkaynaklanıyordur canım geç gösteriyorduranam pardonn azracım slmıımı görmüşsün sürekli yazmaktan ben görememişim kusura bakma günahını aldım
afiyet olsunn canımmmkızlar ben yemeğe çıkıyorum hepinizi öpüyorum...
selam kızlar hayırlı cumalar
afiyet olsun samyelim görüşürüz
turkuazcım hoşgeldin naber
bersum bebiş enson iki hafta oldu gideli 2500 gr dı şimdi inş almıştı en fazla 3500 kg olur die düşünüyorum hesaplarıma göre :) yalnız benim dr tüp bebek uzmanı ya büyük ihtimal benim geç gelen bi bebek oldugu için sezeryan yapar die düşünüyorum :)
gökçem 3 kiloyu geçti mi doğum zor oluyomuş tabi çatıya görede değişiyomuş ama hayırlısı olsun senin ve bebiş için en sağlıklısı n e ise öyle olsun canım beşik mi aldın park yatak mı ekim annelerine baktımda sen eklememişsin
hoşbuldum canım sağolasun çok şükür sen nasılsın paşamız nasıl?turkuazcım hoşgeldin canım nasılsın
afiyet olsun samyelim görüşürüz
turkuazcım hoşgeldin naber
bersum bebiş enson iki hafta oldu gideli 2500 gr dı şimdi inş almıştı en fazla 3500 kg olur die düşünüyorum hesaplarıma göre :) yalnız benim dr tüp bebek uzmanı ya büyük ihtimal benim geç gelen bi bebek oldugu için sezeryan yapar die düşünüyorum :)
AZRAM hoşbuldum cnm sağol sen nasılsın ne var ne yok
bamyanın tarifini okudumda şimcik ağzım sulandı...
bizim pazarıımız dündü ben çıkamadımsaol canım iyiyim bende birazdan çıkacam dışarda işlrim var pazara faanda gidecem gelincede erişteleri kesecem
valla benimde azım sulandı şimdii ekşi ekşii ohhh misss gibiii al pazardan yap canım 2 gün olu ben yaptım yedimm ama şimdi gene çekti canım ben alıp buzluga atmıştımm bi kaç paket bakayım pazarda varsa güzel alayım gene 1 2 kiloda atayımm yeniyoo bamya bizde çokk çalışmam lazımm bu günnn çokkkkk
ya hem çağırıyosunuz hem gidiyosunuz aşk olsun küstüm size :umursamaz:
buarada herkese selam CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?