Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benimkinin pekmezle arası yok ..ama geçen dedim de yerim dedi alırım bende unutuyorum hep:))çok üstüne düşmedigim için öyle şeeyler aklıma fazla gelmiyor.amin tatlım tşkrl :Saruboceq:
tatlım benim eşimin de spermiyogramı çok ii çıktı genede biz keçi boynuzu pekmezi aldık günde bi kaşık yedi cnm istersen sizde deneyin :1hug:
derinim ohh oda sana şifa olsun aslında biz hiç bişey yapmıyoruz farkındasın değilmi herkez neler kullanıyo .bundan sonra tam gaz elimize geçeni yiycez kilo azya biraz daha alırız guclubacismile
evet canım gidip bigörünüyüm yoksa ayıp olucak..
melisam hep böyle ol inşallah yüzünden gülümseme hiç gitmesin..opuyorumnanaktan
ezgim hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
valla benimkinin pekmezle arası yok ..ama geçen dedim de yerim dedi alırım bende unutuyorum hep:))çok üstüne düşmedigim için öyle şeeyler aklıma fazla gelmiyor.
gülümsettin vallaha..hepiniz çok şekersiniz..
kız bögürtlen reçelinide çok severim ha içine mi dogdu:)))
amin incirli cevizli kekim amin herkes gülsün hepa.s.
kızlar ben müsadenızı ıstıyorum kendınıze ıyı bakın gece gelebılırsem katılırım sohbete cok öptüm ıyıaksamlaropuyorumnanaktan
yaa.inşallah istedigin gibi bulursun tatlım...görüşürüz çıkıyomuşsun öptümopuyorumnanaktanönemlı degıl derınım evet bı odamın tüle ıhtıyacı var bende arastırıyorum oyüzden
bilmiyorum ki canım.çok oldu içeli ama yinede rahim duvarını inceltir diye bi daha yapmak istemiyorum..gerçi 5-6 ay arayla yapılmasında sakınca yokmuş bilemiyom..dedigin gibi çok uzun degil 2 ay yaparım belkim.derinim incire başlamadan iki ay soğan kullansan keşke canım .hani düzene girmesi için gerçi şuanda düzenli senin bencede hiç durma başla canım şifa olsun..