Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

amin tatlım tşkrl :Saruboceq:
tatlım benim eşimin de spermiyogramı çok ii çıktı genede biz keçi boynuzu pekmezi aldık günde bi kaşık yedi cnm istersen sizde deneyin :1hug:
valla benimkinin pekmezle arası yok ..ama geçen dedim de yerim dedi alırım bende unutuyorum hep:))çok üstüne düşmedigim için öyle şeeyler aklıma fazla gelmiyor.

gülümsettin vallaha..hepiniz çok şekersiniz..
kız bögürtlen reçelinide çok severim ha içine mi dogdu:)))[/QUOTE]

hisli çok kuvvetli hatunum ben sen mesela o perdeleri düşünüyorsun halen acaba öbürünümü alsaydım güzel oldumu güzel güzel ohhh falan diye dalgalanıyor içinkaydirigubbakcemile3

derinim ohh oda sana şifa olsun aslında biz hiç bişey yapmıyoruz farkındasın değilmi herkez neler kullanıyo .bundan sonra tam gaz elimize geçeni yiycez kilo azya biraz daha alırız guclubacismile
evet canım gidip bigörünüyüm yoksa ayıp olucak..

he yaa..herkese akıl verip duruyom şunu iç bunu ye diye ama kendim bişey yapmıyorumkaydirigubbakcemile3sadece soganı içmiştim biliyosun.o çok işe yaradı ama vallahi...bundan sonra tek yapacagım yumurtlama konusuna agırlık vermek olucak...
yani incir suyu içebilirim adetliyken içmeliyim ben ama..geç yumurtlama oluyo biliyosun.

derinim incire başlamadan iki ay soğan kullansan keşke canım .hani düzene girmesi için gerçi şuanda düzenli senin bencede hiç durma başla canım şifa olsun..

kızlar ben müsadenızı ıstıyorum kendınıze ıyı bakın gece gelebılırsem katılırım sohbete cok öptüm ıyıaksamlaropuyorumnanaktan

valla benimkinin pekmezle arası yok ..ama geçen dedim de yerim dedi alırım bende unutuyorum hep:))çok üstüne düşmedigim için öyle şeeyler aklıma fazla gelmiyor.

gülümsettin vallaha..hepiniz çok şekersiniz..
kız bögürtlen reçelinide çok severim ha içine mi dogdu:)))

hisli çok kuvvetli hatunum ben sen mesela o perdeleri düşünüyorsun halen acaba öbürünümü alsaydım güzel oldumu güzel güzel ohhh falan diye dalgalanıyor içinkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 ayyynennn.
daha demin eşime dedim..acaba diger açık pembe olanı mı yaptırsaydım o açardı salonu dedim:)))halada içim dalgalanıyo dedigin gibi napsaydım diye...bi yandan içime siniyo..bi yandan anamı düşünüyom naptın salonu bogmuşsun iyice diye başlıyacakboshayallersmile o kaaa da dedi kadın füme yaptırma sakın diye.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LıSTEMIZ:nazar:

YELıZıPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVı2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELıN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELı26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZıZE1: 29 MAYIS
ıNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

:nazar:HAZıRAN AYI LıSTEMıZ :nazar:
MIZMIZ: 1 HAZıRAN
GELıNCıK37_34: 4-5 HAZıRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZıRAN
DERıNSU : 15 HAZıRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : ıLK HAMıŞıMıZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
önemlı degıl derınım evet bı odamın tüle ıhtıyacı var bende arastırıyorum oyüzden
yaa.inşallah istedigin gibi bulursun tatlım...görüşürüz çıkıyomuşsun öptümopuyorumnanaktan
derinim incire başlamadan iki ay soğan kullansan keşke canım .hani düzene girmesi için gerçi şuanda düzenli senin bencede hiç durma başla canım şifa olsun..
bilmiyorum ki canım.çok oldu içeli ama yinede rahim duvarını inceltir diye bi daha yapmak istemiyorum..gerçi 5-6 ay arayla yapılmasında sakınca yokmuş bilemiyom..dedigin gibi çok uzun degil 2 ay yaparım belkim.

BONCUĞUM güle güle canım iyi akşamlar gel tabi kaynatalım yaa..
EZGıM saol canım bildiğin gibi işte sen neler yaptın ?

ugurboncugum.yada listeyi kim tutuyosa benim yeni adet tarihimi vericem ama tahmini olarak bu sefer...çünkü bu ay düzenleyici vermedi..yine 45 günü baz alarak hesapladım..1 mayısta oldum adet..o yüzden 15 haziran diyeyim bari.

Back
X