Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyi yapmışsın derinim ah bu erkekler sanki kolay alınıyo değilmi .inanki bizde rizeye giderken heryıl 1 valiz giycek götürüyoruz .beyfendi giymiyo .neyse ihtiyacı olanlarında faydalanması iyidir..

evet canım..birsürü gömlegi var giyinmedigi..bide olmasa iyi çogundan sogumuş sevmiyom onu,yok bunun boyu kısa..ee bende hatırası olanları veremiyorum..anca 3-5 bişey ayırabildik:))mesela onu ilk gördügüm kırmızı gömlegi var onu fırlattım koliye mahsuscuktankaydirigubbakcemile3iyi at at diyo onun hatırası vardı sanıyodum ama yokmuş demekki diyo:roflol:

hosbulduk kızlar

bugunde kavga devam ettı sınırden tabak canak en varsa kırdım veeee evı terkedıyordum tam cıkıyordum esım yakaladı benı nereye benı bırakma su bu fılan barıstık sonunda

emoş naaptın ısırgan otu işini bulabildinmi canım .
ah şimdi kocişimin köyünde nekadar çoktur olsam orda yollardım inanki..

yok tatlım yaa bulamadımm keşke cnm valla ne iyi olurdu nese benim memlekettede doluymuş ordan getirtirim bendesempatiksalakcinni

hosbulduk kızlar

bugunde kavga devam ettı sınırden tabak canak en varsa kırdım veeee evı terkedıyordum tam cıkıyordum esım yakaladı benı nereye benı bırakma su bu fılan barıstık sonunda

AllahAllahhh noluyo kuzu size yaa..bi dua okutturun nazar duası falan...hem sende ne o öyle evi terkediyomuş duymayım bi daha delüş...Allah korusun hemen ev terkedilir mi öyle ya..anlıyorum çok kızdırmış olabilir ama konuşarak anlaş be gülüm bu kadar tabak çanak kıracak kadar ne siniri bu:1shok:

evet canım..birsürü gömlegi var giyinmedigi..bide olmasa iyi çogundan sogumuş sevmiyom onu,yok bunun boyu kısa..ee bende hatırası olanları veremiyorum..anca 3-5 bişey ayırabildik:))mesela onu ilk gördügüm kırmızı gömlegi var onu fırlattım koliye mahsuscuktankaydirigubbakcemile3iyi at at diyo onun hatırası vardı sanıyodum ama yokmuş demekki diyo:roflol:

baksen alınganızda kaydirigubbakcemile3
ay gmlek ütülemekten nefret ediyorum gerçi penyede farklı değilde gömlek iyice uyuz ediyo beni.oyüzden çok gömlek almıyoruz..:kedi:

evet hallettim canım...orda da bi yedik birbirimizi zaten...ben diyom giyersin bunu,o diyo nesini giyicem ver gitsin:oklava:sinirlerimi tepeme çıkardı...
çok kalın giysileri kaldırdım koliyle işte...dolapta biraz yer açılsın dedim..kısa kol bişeyler çıkardım havalar ısınıyo artık..öyle işte cano...sonrada mutfagımı toparladım..ben topladım sanıyom diziye dalmışım bi gittim mutfaga yediklerimizi dizmemişim :)
oo baya ıs yapmıssın derınım masallah:hulya:

AllahAllahhh noluyo kuzu size yaa..bi dua okutturun nazar duası falan...hem sende ne o öyle evi terkediyomuş duymayım bi daha delüş...Allah korusun hemen ev terkedilir mi öyle ya..anlıyorum çok kızdırmış olabilir ama konuşarak anlaş be gülüm bu kadar tabak çanak kıracak kadar ne siniri bu:1shok:

kız mahsuscukdan yaptım rol evden kacma olayı bakalım ne etcek dıye :sm_cool:

mızmız hayırdır canım yaa nazar filanmı oldunuz niye bukadar didişiyosunuz .neyse tatlıya bağlanmış şükür ..

baksen alınganızda kaydirigubbakcemile3
ay gmlek ütülemekten nefret ediyorum gerçi penyede farklı değilde gömlek iyice uyuz ediyo beni.oyüzden çok gömlek almıyoruz..:kedi:
aynen canım ya hiç sevmem ütü yapmayı ..çıldırıyorum..hele dedigin gibi gömlek..vede kumaş pantolon ıyyyyyyyyyykafamçokkarıştı
oo baya ıs yapmıssın derınım masallah:hulya:

he kızz..sırtım agrıyo şimdide iyi halt ettim..bi izin günümü dha heba ettim dinlenemeden..boshayallersmile

kız mahsuscukdan yaptım rol evden kacma olayı bakalım ne etcek dıye :sm_cool:

ay delisin sen yaa..kız adamı bezdiricen yok kaçmalar tabak kırmalar:))şaka da olsa sakin olmaya çalış hayatım..tabi bilemem herkesin eşiyle iletişim biçimi farklıdır...bizim küsmelerimizi barışmalarımızı bi görseniz:))

derinim kumaş pantolon ıyyyyyyyyy gerçekten allahtan hep kot giyiyo ama kanvaslarda deli ediyo insanı .şimdi yaz geldi ketenlerde çok uğraştırcak çokkkk

ay delisin sen yaa..kız adamı bezdiricen yok kaçmalar tabak kırmalar:))şaka da olsa sakin olmaya çalış hayatım..tabi bilemem herkesin eşiyle iletişim biçimi farklıdır...bizim küsmelerimizi barışmalarımızı bi görseniz:))

canımcım sende hoşgeldinnn:icecream:

Back
X