Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
İNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:
MIZMIZ: 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZİRAN
DERİNSU : 15 HAZİRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMİŞLERİMİZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

hamiş listesin de ben yokum ama beni aranıza almıyomusunuzsenağlamasenağlamasenağlama

melisam özledim seni ayrıca merak ettim dedim benim gece kuşum nerelerde .demek netin yoktu.
bende bildiğin gibi işte habire geziyorum..delikafadulden

ugurboncuğum merhaba nasılsın?
ebrarcım hoşbulduum tatlım

ıhosbulduk ıyıym bersum sen nasılsın cnm tedavıye baslamıssın umarım hayırlısı olur cnm mınısın konar bu ay göbüşüne :Saruboceq:bütün zahmetlerde unutulur gıder ozamankaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

yelizim bizde busene lale festivaline gittik süperdi sonrada meloşu görmeye gittik tesadüf çekim varmış çok sevindim ..zemuszemus
aşkmeleğim napıyım canım evde sıkılıyo insan bide ben yıllarca çalıştım şimdi evde baya kötü oluyo insan .çoluk çocukda yok :delphin:sen neler yapıyosun miniş iyidir inşallah..

evet tatlım çok haklısın en güzelini yapıyosun hem kafan dağılır tatlım :1hug:
bizde iyiyiz çok şükür yarın dktra gidecektim melektten misafirim gelicek iptal ettim :sm_confused:

samyeli canım ben dğma büyüme yedi sülale eskişehirliyim ama görev icabı afyonun bi ilçesindeyim ilçede kadın doğumcu yok afyon merkeze dr a gidiyorum eskişehirde de tıp fakültesine gidiyorum ama 2 haftada bir eskişehire annemlere geliyoruz uzun oldu biraz di mi

Yelİzburcu en gÜzelİnİ yapıyosun valla annenİ bulmuŞsun gez tatlım
haklısın tatlımmm....
yeliz kıymetini bil annenler yanında keyfini çıkar :1hug::nazar:
benim annem çok uzakta senağlama
:( üzülme tatlımm kavusursunuz yakında inşallah
ıyıgeceler kızlar yelız yrn regl gününmüş hadı hayırlısı cnm
evet hiç umudum yok canımm...hayırlısı tabii...
yelizim bizde busene lale festivaline gittik süperdi sonrada meloşu görmeye gittik tesadüf çekim varmış çok sevindim ..zemuszemus
aşkmeleğim napıyım canım evde sıkılıyo insan bide ben yıllarca çalıştım şimdi evde baya kötü oluyo insan .çoluk çocukda yok :delphin:sen neler yapıyosun miniş iyidir inşallah..

ayy ne güzell dimi...bi de yanlış hatırlamıyosam orası sabancınınmışş...orda evi varmış...düşün o koskocaaaa emirgan onunmuşşşş

bersucum yazdığımı görmedin galiba canım. tedaviye başlamışsın hayırlı olsun canım. sen eskişehirin merkezinde değil msin canım. 75 km git,gel yazmışsında?

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
İNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:
MIZMIZ: 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZİRAN
DERİNSU : 15 HAZİRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMİŞLERİMİZ :nazar::nazar: :CüvCüv:
AŞKMELEGİ :GÜZEL HAMİŞİMİZ:CüvCüv::lepi::lepi:
YUSNES : İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

saol boncuğum umarım tedaviye sonuç veririm tedavi için değilde gebelik takibi için km lerce yol gitsem üşenmem ama bilinmezlik insanın canını sıkıyo

bende özleştim valla dedim beni merak etmiştir şimdi incirli kekim kaydirigubbakcemile3
özlemezmiyim ballı lokmam kaydirigubbakcemile3
topicimizin neşesisin sen..
evet tatlım çok haklısın en güzelini yapıyosun hem kafan dağılır tatlım :1hug:
bizde iyiyiz çok şükür yarın dktra gidecektim melektten misafirim gelicek iptal ettim :sm_confused:

saol canım yaa valla kafamı dağıtıyorum yoksa insan evde daha çok takıyo ..
oyy demek minişi görecektin neyse sağlık olsun diğer gün gidersin minişinle görüşmeye..

Back
X