melisam dün mızmız barışmış kocasıyla hatta dondurma ismarlamış kocişi...
aha işte dondurmayla kandırıvermiş gene :mymeka: neyse sevindim hadi aman herkes iyi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melisam dün mızmız barışmış kocasıyla hatta dondurma ismarlamış kocişi...
nedemek canım sen bizim tatlı hamişimizsin.opuyorumnanaktan
liste her sayfada var hayatım boncuğum saolsun sürekli güncelliyor..
hatunlar macun tarifi buldum
100 gr sinameki,15 gr üzerlik tohumu,15 gr çörek otu,20gr kabuksuz badem,15 gr raziyane
75 gr zencefil,75 gr karanfil,75 gr günlük,75 gr mestaki iyice döğülüp elekten geçirilir sonra balla macun yapılır.sabah akşam 20gr yutulur
ben yurtdışındayım bunları bulamam bari siz yapın hemde çok kolay yani hade kolay gelsin:)
100 gr sinameki,15 gr üzerlik tohumu,15 gr çörek otu,20gr kabuksuz badem,15 gr raziyane
75 gr zencefil,75 gr karanfil,75 gr günlük,75 gr mestaki iyice döğülüp elekten geçirilir sonra balla macun yapılır.sabah akşam 20gr yutulur
ben yurtdışındayım bunları bulamam bari siz yapın hemde çok kolay yani hade kolay gelsin:)
canım bu bizim için değilmi kocişler için değil?
valla bukadar karışım birarada nasıl olur eyvahedigeldismile
saol bitanem paylaşımın için inşallah şifa olur..
ne ıse yarıyorum melıssacıgımaklinialirimsmile
hem kadın hem erkek için evlad için ve her derde devaymış kitapta buldum sultan abdülhamid için yapılmış hatta iktidarsızlık bel gevşekliği evladı olmayanlara hazımsızlığa sistite bel ağrısına migrene basura bile iyi geliyormuş kızkaydirigubbakcemile3
melisa bu kocalarımız için mi yoksa bizim için mi canım
ama paylaştıgın için sagol canım