kızlar uykunuz yokmu?benim gözler kayıyo valla..
ben herifi gönderttim ama benim hala uykum yok yaaa nenden acabaa benim ciciv uytmazkii ötüyo cikcik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar uykunuz yokmu?benim gözler kayıyo valla..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bencede bekle kuzu aman yaa boşver sen dön türkiyeyede o sağ olursa olsun.
gerçekten çok özenenler var ama ben düşünemiyorum çok zor olsa gerek..turkbayragi
bornovalıyım ben doğma büyüme izmirliyim babamda öyle annemde tam35 yaneaklinialirimsmile
aa gerçekten civcivin nasıl canım?büyüdümü biraz..
bende bornava doğumluyumm kızszzzzz anaaa akraba çıkcaz şimdi toprağımmmkaydirigubbakcemile3
melisam neyi büyük konuşursan başına geliyo denemişim canım yaa sağlık olsunda sizde dönersiniz inşallah..
:roflol::roflol: hemşom dicem bundan sonra sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy cnm maşşallahı varrr ölür dedüler ama1 hafta olcak nerdeyse cin gibi ayy ama çok cikcik liyo yaaa sıkıldım vallaa ama çokta sevimlii
de hemşomm dee hemşon kurbannnn izmire gelince görüşelim inşallahh cnm :sm_cool:
emoş cikcikler tabi yanlız bıraktın hayvanı yanında eşi olsa okadar ötmezdi...
melisam inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun.
buarada muhabbeti bitiremiyoruz valla ama ben kaçıyorum kuzular .
iyi geceler size rabbim rahatlık versin rüyanızda miniş görün..
melisam testi yapar yapmaz bize haber et.güzel haberlerini bekliycez canım.inşallah kopkoyu çift çıkar..
hadi öptümmmm
hee yaaa yalnız olduğundann bide benii tavuk zannediyo peşimden ayrılmıyoo anası zanıyo zaarrrkaydirigubbakcemile3garibimmm
melisam inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun.
buarada muhabbeti bitiremiyoruz valla ama ben kaçıyorum kuzular .
iyi geceler size rabbim rahatlık versin rüyanızda miniş görün..
melisam testi yapar yapmaz bize haber et.güzel haberlerini bekliycez canım.inşallah kopkoyu çift çıkar..
hadi öptümmmm