Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bencede bekle kuzu aman yaa boşver sen dön türkiyeyede o sağ olursa olsun.
gerçekten çok özenenler var ama ben düşünemiyorum çok zor olsa gerek..turkbayragi

çok zor çok neyine özeniyorlarsa.ben çok büyük konuştum beni yurtdışından istemişlerdi hayatta evlenmem yurtdışına demiştim istememiştim turkbayragiturkbayragi

melisam neyi büyük konuşursan başına geliyo denemişim canım yaa sağlık olsunda sizde dönersiniz inşallah..

ayy cnm maşşallahı varrr ölür dedüler ama1 hafta olcak nerdeyse cin gibi ayy ama çok cikcik liyo yaaa sıkıldım vallaa ama çokta sevimlii

bende almıştım bekarken hatta çocukken bütün arkadaşlarımın öldü benimkiler 2taneydi tavuk oldular valla evde ehryere sıçıp batırdılar 2.kattan bahçeye uçuyorlardı annem koşuyodu yakalamak için en sonunda kesti onları ne üzülmüştüm hee :gitme:

melisam inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun.
buarada muhabbeti bitiremiyoruz valla ama ben kaçıyorum kuzular .
iyi geceler size rabbim rahatlık versin rüyanızda miniş görün..
melisam testi yapar yapmaz bize haber et.güzel haberlerini bekliycez canım.inşallah kopkoyu çift çıkar..
hadi öptümmmm

melisam testi yapar yapmaz bize haber et.güzel haberlerini bekliycez canım.inşallah kopkoyu çift çıkar..
hadi öptümmmm

amin incirli kekim benimkaydirigubbakcemile3 yapınca haber veririm inşallah ablam bende çıkıyorum yarın görüşürüz sabah oldu burda valla emoscum hemşom sanada iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi öptümmmm

iyigeceler tatlım sendee gör rüyanda minişinii inşallahh yarınn güzel bi haberleee açıcaz topiğimizi cnmm melisama çok dua edelim bu günnn yatmadan :Saruboceq:opuyorumnanaktan

Back
X