Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

herkese günaydıınn..
ooo gece çeneniz düşmüş bakıyom :umursamaz:
allah muhabbetinizi artırsın inşallah inşallah tez zamanda bebecikleriniziden konuşursunuz tabii fırsat kalırsa kaydirigubbakcemile3
hepinize güzel günler opuyorumnanaktan

slm kızlar

bugun esımle sperm tahlılı vermeye gıttık gule oynaya ınsallah guzel cıkar sonucda esım yorman uzuluyorum ben onun ıcın erkekler hassas oluyor bu konuda

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LıSTEMIZ:nazar:

YELıZıPUCU: ....................... ............................................ 6 MAYIS
NURUNAYN : .................................................................... 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... ................................................... . 11 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: ......................................................................... 18 MAYIS
MAVı2505: ........................................................................... 18 MAYIS
EBRAR:................................................................................ 20 MAYIS
PELıN67:............................................................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................................................... 21MAYIS
AYSEN_34: .......................................................................... 22 MAYIS
SAMYELı26:......................................................................... 26MAYIS
EZGIM_EZ: .......................................................................... 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: ................................................................. 27 MAYIS
AZıZE1: ............................................................................... 29 MAYIS
ıNCEMEŞE............................................................................. 29MAYIS
BERSUU:............................................................................... 30 MAYIS
EMOS8935:........................................................................... 30 MAYIS

:nazar:HAZıRAN AYI LıSTEMıZ :nazar:
MIZMIZ:........................................................................ 1 HAZıRAN
GELıNCıK37_34:........................................................................ 4-5 HAZıRAN
UGURBONCUGUM:..................................................................... 6 HAZıRAN
DERıNSU :.................................................................................. 15 HAZıRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : ......................................... ıLK HAMıŞıMıZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :....................................GÜZEL HAMıŞıMıZ:CüvCüv::lepi::lepi:

UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
slm güzellerr
ugurboncugum naber canım kızlar seni tek mi bıraktı :)
maşallah topic te iki hamiş varmış ... yusnes cim ...aşk melegim ...allah tamamına erdirsin saglıkla kucaklamalarını nasip eylesin inşallahhh:emir_bebek::ecrin_bebek:

inanmıyorum bi hamilemiz dahamı var hadi hayırlısı aşk meleki tebrikler bebişin kaçmışmı göbüşüne kaydirigubbakcemile3 allah sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip eylesin darısı bizlere inşallah..

slm güzellerr
maşallah topic te iki hamiş varmış ... yusnes cim ...aşk melegim ...allah tamamına erdirsin saglıkla kucaklamalarını nasip eylesin inşallahhh:emir_bebek::ecrin_bebek:

evet gökcem öyle oldu cnmalsanaalsanasmile
bıde malum bgn hıdırellez bızım burda herkescıkler pıknıge gıde bende gıtcem :hulya:
sen nasılsın umarım ıyısındır cnm opuyorumnanaktan

umutboncugum bende bi bakim dedim canım yaa birazdan bende dışarı çıkcam bizde pkinik yapar gibi olcazz komşum çagırdı annemle teyzem var die onlarla aşagıda çimenlik var orda oturucaz akşamada yasin okutturucam kısmet olursa 41 yasin die vaat etmiştim hamiş oldugumda die kısmet olursa akşam okunacak hatunlar gelicek pasta yaptım temizlik yaptım şimdide banyoya gidicem bıcı bıcı yapıcam :9
ebroş da ortalarda yok nerelerde bu delüüüüü
kızlar dr dan randevu aldım yarın gidicem kısmetse bebegin cinsiyetinide ögrenmiş olurum inşşş saglıklıdır da inşşşş

herkese günaydıınn..
ooo gece çeneniz düşmüş bakıyom :umursamaz:
allah muhabbetinizi artırsın inşallah inşallah tez zamanda bebecikleriniziden konuşursunuz tabii fırsat kalırsa kaydirigubbakcemile3
hepinize güzel günler opuyorumnanaktan
canım nasılsın özletiyosun kendini nerelerdesin bakıyım?
evet muhabbet güzel tatlım sende katıl biara..
slm kızlar

bugun esımle sperm tahlılı vermeye gıttık gule oynaya ınsallah guzel cıkar sonucda esım yorman uzuluyorum ben onun ıcın erkekler hassas oluyor bu konuda
mızmızım hadi hayırlısı canım sevindim valla.inşallah iyi çıkar sonuçlar..
slm güzellerr
datlum nasılsın özledim seni..boshayallersmile

günaydın kızlar

mızmız İNŞALLAH eşinde bi orun cıkmaz malum erkeklerle ugraşmak zor ya
günaydın canım nasılsın geceden beri?
umutboncugum bende bi bakim dedim canım yaa birazdan bende dışarı çıkcam bizde pkinik yapar gibi olcazz komşum çagırdı annemle teyzem var die onlarla aşagıda çimenlik var orda oturucaz akşamada yasin okutturucam kısmet olursa 41 yasin die vaat etmiştim hamiş oldugumda die kısmet olursa akşam okunacak hatunlar gelicek pasta yaptım temizlik yaptım şimdide banyoya gidicem bıcı bıcı yapıcam :9
ebroş da ortalarda yok nerelerde bu delüüüüü
kızlar dr dan randevu aldım yarın gidicem kısmetse bebegin cinsiyetinide ögrenmiş olurum inşşş saglıklıdır da inşşşş

ohh piknik yapıcaksınız haa .iyi eğlenceler kanka..
buarada allah kabul etsin niyetini dualarını .akşam bizede dua et olurmu unutma bitanem..
ay canım heyecanlandım yarın minişin cinsiyeti belli olucak sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah..
ben geldim ama sen gitmişsin canım yaa :sinifsinif:

Back
X