Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebroşş kaçar
baylıyorum buna
kaçma ebrarım Allahın izniyle git opuyorumnanaktan
iyigeceler tatlım sendee gör rüyanda minişinii inşallahh yarınn güzel bi haberleee açıcaz topiğimizi cnmm melisama çok dua edelim bu günnn yatmadan :Saruboceqpuyorumnanaktan
eeee hemşomm çıkıyonmu sendee:1shok:
çok sağolun can dostlarım benimde dualarım sizlerlea.s.a.s.
slm güzellerr
ugurboncugum naber canım kızlar seni tek mi bıraktı :)
maşallah topic te iki hamiş varmış ... yusnes cim ...aşk melegim ...allah tamamına erdirsin saglıkla kucaklamalarını nasip eylesin inşallahhh:ecrin_bebek:
canım nasılsın özletiyosun kendini nerelerdesin bakıyım?herkese günaydıınn..
ooo gece çeneniz düşmüş bakıyom :umursamaz:
allah muhabbetinizi artırsın inşallah inşallah tez zamanda bebecikleriniziden konuşursunuz tabii fırsat kalırsa kaydirigubbakcemile3
hepinize güzel günler opuyorumnanaktan
mızmızım hadi hayırlısı canım sevindim valla.inşallah iyi çıkar sonuçlar..slm kızlar
bugun esımle sperm tahlılı vermeye gıttık gule oynaya ınsallah guzel cıkar sonucda esım yorman uzuluyorum ben onun ıcın erkekler hassas oluyor bu konuda
datlum nasılsın özledim seni..boshayallersmileslm güzellerr
ugurboncugum naber canım kızlar seni tek mi bıraktı :)
maşallah topic te iki hamiş varmış ... yusnes cim ...aşk melegim ...allah tamamına erdirsin saglıkla kucaklamalarını nasip eylesin inşallahhh:ecrin_bebek:
günaydın canım nasılsın geceden beri?günaydın kızlar
mızmız İNŞALLAH eşinde bi orun cıkmaz malum erkeklerle ugraşmak zor ya
umutboncugum bende bi bakim dedim canım yaa birazdan bende dışarı çıkcam bizde pkinik yapar gibi olcazz komşum çagırdı annemle teyzem var die onlarla aşagıda çimenlik var orda oturucaz akşamada yasin okutturucam kısmet olursa 41 yasin die vaat etmiştim hamiş oldugumda die kısmet olursa akşam okunacak hatunlar gelicek pasta yaptım temizlik yaptım şimdide banyoya gidicem bıcı bıcı yapıcam :9
ebroş da ortalarda yok nerelerde bu delüüüüü
kızlar dr dan randevu aldım yarın gidicem kısmetse bebegin cinsiyetinide ögrenmiş olurum inşşş saglıklıdır da inşşşş