Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iki defa göndermiş ebuş:))

kıslar ben müsadenizi istiyeyim daha fazla sinir olmadan off agırlaştı çok...
hadi iyi geceler size canlar..yazabilirsem yazarım arada..kociş arabalara bakarken:))

sitedenmişş demek bnde benm pc sorunlu sandım geçmişi okuyamadım bitürlü yaa..
eee napıosunuz görüşmeyeli

ayşenim geçmiş olsun kuzum neyin var?allahım şifa versin..bende dedim nerelerde bu hatun?
ay hadi inşallah büyümüştür yumoşlar kuzum .inşallah buay minişin seninle olur..

sağolasın bacım
iyiyim şimdi çok şükür fena üşütmüşüm boğazlarım şişmişti öksürük yattım 2 gün hep

inşlhh canım bakalım pek umudum yok hiç bişi hissetmiyorum duygularımı yitirdim artık ama allahtan ümit kesilmez bakalım

sen nasılsın ne var ne yok bakalım

yaa riche ne olmuş üyeliği yok gözüküyo bilmiyorumkismile

bu arada kk acayip yavaş kaç dk dır bekliyorum yazmak için

derinim sende temiz kalplisin rabbimde karşına temiz kalpli birini göndermiş..
negüzel hep böyle şeyler olsa yaa.banada olur bazen şaşırır kalırım..

sağolasın bacım
iyiyim şimdi çok şükür fena üşütmüşüm boğazlarım şişmişti öksürük yattım 2 gün hep

inşlhh canım bakalım pek umudum yok hiç bişi hissetmiyorum duygularımı yitirdim artık ama allahtan ümit kesilmez bakalım

sen nasılsın ne var ne yok bakalım

yaa riche ne olmuş üyeliği yok gözüküyo bilmiyorumkismile

bu arada kk acayip yavaş kaç dk dır bekliyorum yazmak için

bende iyiyim canım değişiklik yok soğana devam gerçi ikinci kürümde bitti şimdi çalışma zamanı işte.aklinialirimsmile
bacım dikkat et çokmu dondurma yedin yoksam..çok geçmişler olsun..
umudum yok deme hiçbirzaman umut kesmiycez .allahım nasip etsin hayırlısıyla bitanem..
valla sorun kkdaydı bende yazamadım..

anamm gittim içeri kurtlara dalmış benimkiboshayallersmile

ebuşum sagol hayatım ya..ne bilim işte çok şaşırdım sizinle paylaştım herzaman olmuyo dedigin gibi...

BURCUM,SAMYELıM hoşgeldiniz kızlar...kusura bakmayın geç oldu sorun yüzünden..
DERıNıM iyi geceler canım görüşmek üzere.

bende iyiyim canım değişiklik yok soğana devam gerçi ikinci kürümde bitti şimdi çalışma zamanı işte.aklinialirimsmile
bacım dikkat et çokmu dondurma yedin yoksam..çok geçmişler olsun..
umudum yok deme hiçbirzaman umut kesmiycez .allahım nasip etsin hayırlısıyla bitanem..
valla sorun kkdaydı bende yazamadım..

ohh ohh iyi sen çalışmalrı sıkı tut bak senin kırmızılar erken geliyolar kaç aydır inşlhh bebişde gelir bu arada canımcım
valla artık pek umut beslemiyorum alıştım artık :delphin:
valla gemide dışarı oturduk orda kaptım biraz bide eve geldik terli terli dondurmayıda yedim tam anlamıyla kaptım şifayı :sinifsinif:
richhi sormuştum ama olumunekankayizsmile

Back
X