Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoş geldin şeker nolduu yinemii küstünüzz kızzzkafamçokkarıştı

offffffff ya delı edıyor benı

kac gundur annesıgıldeyız gunduz sabah aksam neyse ben cıkarken opmedım kaynanamı kayınbabamı

cıkısta bana nıye opmuyorsun dedı ya hergun hergun ne ole sankı cok uzak evlerımız tas catlasa 5 dakkalık uzaklıkdayız 10 apartman ancak hergun hergun opulcek dıye bırseymı var

ıyı o zaman hersey karsılıklı gorceksın sen dıo bana sınırlendırdı benı trıp yapıo dellendırdı benı yaaaaa bıktım yaaaaaa bıktım

geldimmm ...
mızmız yinemi küstünüz bacım seninkide çok şey istiyo ne olur sanki öpmesen ayy hayret yaa..
emoşum yok be ne göbeciği inanki çok sıkıldım burda olmayı tercih ederdim.sen neler yaptın

kac gundur annesıgıldeyız gunduz sabah aksam neyse ben cıkarken opmedım kaynanamı kayınbabamı

cıkısta bana nıye opmuyorsun dedı ya hergun hergun ne ole sankı cok uzak evlerımız tas catlasa 5 dakkalık uzaklıkdayız 10 apartman ancak hergun hergun opulcek dıye bırseymı var

ıyı o zaman hersey karsılıklı gorceksın sen dıo bana sınırlendırdı benı trıp yapıo dellendırdı benı yaaaaa bıktım yaaaaaa bıktım

caım boşverr yaa hepsi aynıııı erkek milleti deilmiiii:oklava:

geldimmm ...
mızmız yinemi küstünüz bacım seninkide çok şey istiyo ne olur sanki öpmesen ayy hayret yaa..
emoşum yok be ne göbeciği inanki çok sıkıldım burda olmayı tercih ederdim.sen neler yaptın

offfffffffffff ya o kadar bunaldım kı anlatamma kızlar yaaaaaaa

yarın dogum gunum annem kutluyacaktı aradım ıstemıyorum dedım ruhumu daraltıo heycanımı kırıo stresden baska bırsey yok bıktım valla yasamakdan yemınle hergun hergun cocuk gıbı

ewet yaa bencede saçma ne ölee şap şup hiç sevmemsempatiksalakcinni seninkide tartışmaya yer arıyo cnmm aman boşver ya takmalülülülülülü

offfffffffffff ya o kadar bunaldım kı anlatamma kızlar yaaaaaaa

yarın dogum gunum annem kutluyacaktı aradım ıstemıyorum dedım ruhumu daraltıo heycanımı kırıo stresden baska bırsey yok bıktım valla yasamakdan yemınle hergun hergun cocuk gıbı

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere..
ya bırak be mızmızım takma ne hali varsa görsün .kendini yıpratmakla kalıyosun..

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere..
ya bırak be mızmızım takma ne hali varsa görsün .kendini yıpratmakla kalıyosun..

ya cocuk gıbı bırde yatagını alıyor oturma odasına delı etcek benı yaaaaaa

hanı derler ya bır erkek ancak baba olunca olgunlasıo galıba dogru baba olmadan once olgunlasmayak

baba olamaz bu gıdıslede

senağlama halım kalmadı yaaaaaaaaaaaa sıkıldım soyle bır adaya dusmek ıstıyorum tek basına o kadar bunaldım

off canım yaa deme öyle daha önünde çok güzel günler olucak inşallah bebişini düşün .sen şimdiden çökersen ona bakıcak gücü bulamazsın..

ya cocuk gıbı bırde yatagını alıyor oturma odasına delı etcek benı yaaaaaa

hanı derler ya bır erkek ancak baba olunca olgunlasıo galıba dogru baba olmadan once olgunlasmayak

baba olamaz bu gıdıslede

ama bırak gitsin hayret yaa naz yapıyo sana galiba .bırak umursama nedir yaa bukadar eziyet allah akıl versin..:Saruboceq:

off canım yaa deme öyle daha önünde çok güzel günler olucak inşallah bebişini düşün .sen şimdiden çökersen ona bakıcak gücü bulamazsın..

bugun komsunun bebegıne baktım bız aynı zamanla hamıle kalmıstık benımkı dustu olsaydı o kadar olcaktı benım olcaktı senağlama

yok cnm ya herkes kendı keyfınde yasıyıp gıdıyor

bızım bebek ısıde yas bu gıdısle resmen yalvardım yaaaaaaa adetlıyken ne olur dedım duzenlı bır yasamımız olsun yok yok yok bır gun guzel ıkı gun kotu

bugun komsunun bebegıne baktım bız aynı zamanla hamıle kalmıstık benımkı dustu olsaydı o kadar olcaktı benım olcaktı senağlama

yok cnm ya herkes kendı keyfınde yasıyıp gıdıyor

bızım bebek ısıde yas bu gıdısle resmen yalvardım yaaaaaaa adetlıyken ne olur dedım duzenlı bır yasamımız olsun yok yok yok bır gun guzel ıkı gun kotu

canım sıkma canını yaa inşallah yeniden olucak rabbim büyük .bak bende 3 tane kaybettim olsaydı şimdi okula gitcekti...
canım gerçekten seninki hala çocuk galiba sorumluluk yok onda..

canım sıkma canını yaa inşallah yeniden olucak rabbim büyük .bak bende 3 tane kaybettim olsaydı şimdi okula gitcekti...
canım gerçekten seninki hala çocuk galiba sorumluluk yok onda..

yok cnm ya zırt pırt kusuyoruz yatagını alıyo hoppppp bu ne ya

bebek bebek dıye yırtıom kendımı hıc oralı degıl

30 yasına gırdı tamam sevıyor benı cok ıyı bılıyorum goruyorum

Back
X