Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay ne güzel nurda başladı aşılamasına rabbim yüzünü güldürür inşallah ben inanıyorum olucak onun.

saol canım ben iyiyim çok şükür sen neler yapıyosun işe başlamışsın hayırlı olsun..
yazmammı tatlış yaa sen iste yeterki..

iyiym cnm be napim işte aynı şeyler can sıkıntısı dolanıyorum öle hayırdır kimse yok bugece cnm?okudukça bende başlasam diyorum biyerden korkuyorumda off nur aşılama günümde tüp yaptıryomuş ohh arka arkaya gelicek bebekler valla.

yokbe cnm iş fos çıktı boshayallersmile çıktım bilem zor geldi çok uzundu süresi cnm ya 9.30 gibi evde oluyodum akşam çıktım dayanamadım kafam dağılsın dedim kendim dağıldımsempatiksalakcinni

]HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

NURUNAYN : .................................................................... 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... ................................................... . 11 MAYIS
YABADABADU...................................................................... 15 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: ......................................................................... 18 MAYIS
MAVİ2505: ........................................................................... 18 MAYIS
EBRAR:................................................................................ 20 MAYIS
PELİN67:............................................................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................................................... 21MAYIS
AYSEN_34: .......................................................................... 22 MAYIS
SAMYELİ26:......................................................................... 26MAYIS
EZGIM_EZ: .......................................................................... 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: ................................................................. 27 MAYIS
AZİZE1: ............................................................................... 29 MAYIS
İNCEMEŞE............................................................................. 29MAYIS
BERSUU:............................................................................... 30 MAYIS
EMOS8935:........................................................................... 30 MAYIS

:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:

MIZMIZ 1 HAZİRAN
YELİZİPUCU 1 HAZİRAN
ZORX 2 HAZİRAN
GELİNCİK37_34:........................................................................ 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM:..................................................................... 6 HAZİRAN
DERİNSU :.................................................................................. 15 HAZİRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMİŞLERİMİZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : ......................................... İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :....................................GÜZEL HAMİŞİMİZ:CüvCüv::lepi::lepi:

UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:[/COL

ZORM HAYIRLISI OLSUN CANIM ..
liste işine boncuğum bakıyodu o iki gündür yok bende beceremedim ama ekledim o sonra düzeltir artık..

EMOŞUM,EZGıM hoşgeldiniz kızlar nasılsınız ?
ben listeyle uğraşıyodum kusura bakmayın geç oldu biraz..

kızlaryaa yusnese ve nur arkadaşımıza dua edelim .
nurum tedaviye başladı inşallah pozitifi görür..
yusnesinde kanaması olmuş inşallah bebişi sıkı sıkı tutunur yaa

Back
X