Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman saçma sapan konu yok derdi bilmem neymişte sonradan kafası karışmış demekki seninde derdin oymuşşşş alla allaaa
selam kızlar
ben geldimmmmmmmmmmmmm
sagol ebuş inşallah geçecek canım..bakma havalar ısındı şimdi iyi olmaya başlarım ben:)) mevsimsel yaa...göbek kaçması oluyo işte canım yukarı dogru kaçıyomuş yengem bardakla toplardı benim kaçtı bikaç defa:))
ezgim sagol canım..ama dedigim gibi hamilelik ihtimalim yok şuanda.
ezgim sana selam vermedim sanırım öpüyorum canım..
senin daha yeniymiş..inşallah Allahım bekletmeden hayırlısıyla nasip eder...çok takmamaya çalış canım.
selam kızlar
ben geldimmmmmmmmmmmmm
selam kızlar
ben geldimmmmmmmmmmmmm
selam kızlar
ben geldimmmmmmmmmmmmm
samyelim ilginç biyöntemmiş yaa ben ilk kez duydum canım bizdemi bilen birine baktırsak.
yanlız kızlar ben buay reglim bittikden sonra belimi çektircem.nedersiniz doğrumu çok kişi dedi bana yaa
samyelim ilginç biyöntemmiş yaa ben ilk kez duydum canım bizdemi bilen birine baktırsak.
yanlız kızlar ben buay reglim bittikden sonra belimi çektircem.nedersiniz doğrumu çok kişi dedi bana yaa
canım pro üyeler çevrimdışı gönebiliyor..yani pro kartı olanlar.canım sen bende sarı görünüyorsun o nasıl oluyor yaa,,,:1rolleyes:
amin canım sanada hepimize inşallah:Saruboceq:sagol canım RAbbım harkese en kısa zamanda hayırlı evlat verır ınsallah....
samyelim valla bende topicimizi çok seviyorum gerçekten güzel muhabbetler ediyoruz faydalı olduğunu düşünüyorum..
samyelim valla bende topicimizi çok seviyorum gerçekten güzel muhabbetler ediyoruz faydalı olduğunu düşünüyorum..