Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız 41 yandık desene kaynanamda dedi bana en küçük kaynıma hamileyken her ay rahimim agrırdı dedi korkma dedi oluyo dedi sen şimdi 10 sene olmadıya üstüne tirtriyosun ondan korkuyosun dedi bugün aksam aradı diyo mercimek ne yapıyo arkadan kayınpederim bagırdi tatlı var 1 tepsi 1 tepsi börek var gelded yiyelim diyo ne diyo babam arkadan dedim dedesi özlemiş seni mercimegi dedi babam eltimi, sevmez fazla beni çok sever sag olsun hiç kırmadı şlimdiye kadar allah razı olsun:Saruboceq::teselli: hep bana teselli verirdi üzülme diye
anladım canım çok geçmiş olsun ikinize de.... bir daha tekrarlamaz inşallah....evet tugcalcım halenin dediği gibi varis bir nevi damar genişelmesi bizdede var
CANIM ONLAR HAMİLELİK BELİRTİSİDİR İNŞALLAH
adet olmassIN İNŞALLAH canım hiç birimiz olmayız İNŞALLAH
KIZ o olur mera etme rahmin büyüyodur uzan dinlen biraz ayakta kalma
sende biraz sakin ol herşeyi kafana takma canım benim
amin canım inşalah
ya kusura bakam balım beim eltiminmi anlamadım bişdha yazarmsın orayı
ah bende öyle bir bela varki sinir ediyo eltim olcek salak nasıl kafama takmıyım kaynanama çok geliyo diye evime kaçtım ulen gacı burdada sinir etmeye yetiyo şimdi oda hamile 10 senedir olmadıya benim sülale kaynanamdaydı pazar günü seviniyolar üstüme düşmeleri bir var ailenin mabalı günahı boynuna habira beni bozuyo milletin yanında sinir oluyorum he kız kimsde sevmez bizim sülalede onu allah ısla etsin onu ve onun gibileri rabbime havale ettim öteki tarafta allah nasip ederse hakkımı alcem göz yaşlarımın hakkını nasıl vericek çok kırıyo adamı çok dövesim geliyo he:mymeka::mymeka:delikafadulden
eltinin teyzesinin kızı dedim zemuszemus
aleynam merak ettik kız
o herifini varya pataklarım ha niye izin vermioki
sen hiç merak etme duruyom ben canım kaydirigubbakcemile3
tamam abla neyse boncugum gelirse sorarım belkim biliraleynam ben bilmiyorum kuzum pcden buraya resim yüklemeyi
o diğeri gibi olmuyo bende beceremiyorum
ah bende öyle bir bela varki sinir ediyo eltim olcek salak nasıl kafama takmıyım kaynanama çok geliyo diye evime kaçtım ulen gacı burdada sinir etmeye yetiyo şimdi oda hamile 10 senedir olmadıya benim sülale kaynanamdaydı pazar günü seviniyolar üstüme düşmeleri bir var ailenin mabalı günahı boynuna habira beni bozuyo milletin yanında sinir oluyorum he kız kimsde sevmez bizim sülalede onu allah ısla etsin onu ve onun gibileri rabbime havale ettim öteki tarafta allah nasip ederse hakkımı alcem göz yaşlarımın hakkını nasıl vericek çok kırıyo adamı çok dövesim geliyo he:mymeka::mymeka:delikafadulden
hale geçmişe bakarken gördüm test yapmışsın canım
bence test bozuktu ona bakıp hüküm verme inşallah hamişsindir
tuğçem sende doktora gidecekmişsin geçmiş olsun kuzum menisküs değildir inşallah
benim eşimdede varda ne çekiyoruz