Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

SEVTUNCUM maşallah canım negüzel kayınpederinin iyi olması demekki sende sevdirmişsin kendini
Allah muhabbetinizi bozmasın .onlarda heyecanlıdır canım torunları olcak rabbimin izniyle

kız 41 yandık desene kaynanamda dedi bana en küçük kaynıma hamileyken her ay rahimim agrırdı dedi korkma dedi oluyo dedi sen şimdi 10 sene olmadıya üstüne tirtriyosun ondan korkuyosun dedi bugün aksam aradı diyo mercimek ne yapıyo arkadan kayınpederim bagırdi tatlı var 1 tepsi 1 tepsi börek var gelded yiyelim diyo ne diyo babam arkadan dedim dedesi özlemiş seni mercimegi dedi babam eltimi, sevmez fazla beni çok sever sag olsun hiç kırmadı şlimdiye kadar allah razı olsun:Saruboceq::teselli: hep bana teselli verirdi üzülme diye

evet canım hiççç korkma... mercimeğe bişey olmucak Rabbimin izniyle tüm teyzoşları onu bekliyos burda....
evet tugcalcım halenin dediği gibi varis bir nevi damar genişelmesi bizdede var
anladım canım çok geçmiş olsun ikinize de.... bir daha tekrarlamaz inşallah....

CANIM ONLAR HAMİLELİK BELİRTİSİDİR İNŞALLAH

adet olmassIN İNŞALLAH canım hiç birimiz olmayız İNŞALLAH

KIZ o olur mera etme rahmin büyüyodur uzan dinlen biraz ayakta kalma

sende biraz sakin ol herşeyi kafana takma canım benim

ah bende öyle bir bela varki sinir ediyo eltim olcek salak nasıl kafama takmıyım kaynanama çok geliyo diye evime kaçtım ulen gacı burdada sinir etmeye yetiyo şimdi oda hamile 10 senedir olmadıya benim sülale kaynanamdaydı pazar günü seviniyolar üstüme düşmeleri bir var ailenin mabalı günahı boynuna habira beni bozuyo milletin yanında sinir oluyorum he kız kimsde sevmez bizim sülalede onu allah ısla etsin onu ve onun gibileri rabbime havale ettim öteki tarafta allah nasip ederse hakkımı alcem göz yaşlarımın hakkını nasıl vericek çok kırıyo adamı çok dövesim geliyo he:mymeka::mymeka:delikafadulden

ah bende öyle bir bela varki sinir ediyo eltim olcek salak nasıl kafama takmıyım kaynanama çok geliyo diye evime kaçtım ulen gacı burdada sinir etmeye yetiyo şimdi oda hamile 10 senedir olmadıya benim sülale kaynanamdaydı pazar günü seviniyolar üstüme düşmeleri bir var ailenin mabalı günahı boynuna habira beni bozuyo milletin yanında sinir oluyorum he kız kimsde sevmez bizim sülalede onu allah ısla etsin onu ve onun gibileri rabbime havale ettim öteki tarafta allah nasip ederse hakkımı alcem göz yaşlarımın hakkını nasıl vericek çok kırıyo adamı çok dövesim geliyo he:mymeka::mymeka:delikafadulden

hehe kız güldürdün ayol beni boşver salla gitsin seni üzmek için yapıyomuş belli işte kimse de sevmediğine göre kıskanıyodur seni... delüüü gacıııı...

hale geçmişe bakarken gördüm test yapmışsın canım
bence test bozuktu ona bakıp hüküm verme inşallah hamişsindir

aleynam merak ettik kız
o herifini varya pataklarım ha niye izin vermioki
sen hiç merak etme duruyom ben canım kaydirigubbakcemile3
:1::1:
aleynam ben bilmiyorum kuzum pcden buraya resim yüklemeyi
o diğeri gibi olmuyo bende beceremiyorum
tamam abla neyse boncugum gelirse sorarım belkim bilir

boşver salla gitsin kız onu

sen şimdiye bak ne güzel işte hamileliyin keyfini çıkarmaya bak canım

Aleynacım benim eşimin sperm sayı ve hareketinde sorun vardı ameliyat oldu varikosel ameliyatı su anda sayı düşük ama hareket bayaa arttı

tuğçem sende doktora gidecekmişsin geçmiş olsun kuzum menisküs değildir inşallah
benim eşimdede varda ne çekiyoruz

uykum gelmeye başladı he ama uyursam mercimegin basası mafeder beni he adam oruç tutuyo kız ne yapsam ona acaba adam akıtma istedi benden gece gece ben ne yapsam akıl verin bana pıratik olsun lütfenkaydirigubbakcemile3

sevtun akıtma dediğin krepmi kuzum
enkolayı o bee yada menemen yap
ben dün öyle konuştukki menemen yaptım canım çekti kaydirigubbakcemile3

tuğçem sende doktora gidecekmişsin geçmiş olsun kuzum menisküs değildir inşallah
benim eşimdede varda ne çekiyoruz

inaşşal değildir canım gerçi bütün belirtiler öyleymiş... benimkindede var... oda menisküs gibi diyo... merdiven falan inerken çok fena oluyom... çömelirsem de vay halime... bilmem ki ne olcek... biran önce gideyim de bir dahaki ay gidemem röntgen falan çeker heralde diye acele ediyom... inşallah yoktur bişey....

Back
X