Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben sizinde görmenizi istedim tugcem istemişti resmini hırkayı şerifin
kızlar haklısınız kaldırdım zaten sevaba giriyim derken günaha girmiyim dimi
bide bugün teravih namazı kılmak cok sevap duaların kabul oluyomuş
teravih kılarken dileyinizi niyet edin dedi ahmet hoca
RABBİM İNŞALLAH kabul eder
benim bildiğim kadarıyla Ramazanın 14. gecesi olduğundan tatlım... Peygamber Efendimiz için ayın 14 ü gibi derler ya... bugün ay bile farklı parlarmış... sizde bakabilirseniz aya bakıp salavat getirin...neden bugün bgn kandıl falanda bızımmı haberımız yok yoksabilmiyorumkismile
duayı bıtek nanelısekermı okumadı onunda haberı yoktu bence ebrarım sen gecen yazdıgında dıkkatımı cektı sen sana dua yazıyorum yazmıssın ondan ses cıkmamıs yada ben yalnıs gördüm haberı yoktur belkıde
boncugum şöyle bi gecmişe baktımda kız rüyanı ben yorumlıyorum kesin ALLAHIN İZNİYLE hamile kalıcan en kısa zamnda canım
cünkü bilezik gören kadın hamile kalır
tıgcem senin rüyanda cok güzel en güzel isimlerden 2 sini görmüşsün sende 2 nizde en kısa zamnda verceksiniz müjdeyi söyliyim İNŞALLAH
MÜJDEMİDE İSTERİM BU ARADA
ben de öyle duymuştum canım... net konuşmayım yine... ama mantıklı gelmişti aleyna da dedi ya ahmet hoca söylemiş bu gece çok makbul diye... 5 eylül gecesi Kadir Gecesi canım....aaa öylemı tugcalım bılmıyordum cnm ya pekı kandıl nezaman acaba
aferin besle kocişini.... :roflol:kızlar eşime meyve vericem birazdan dönerim
Allah razı olsun....kızlar herşey olabilir valla boş geçirmeyelim
iyki bugece teraviye gittim
hepinize çok dua ettim