kızlar asıl benimki yok piyasada ay artık deli olcam
bi bakıyoruz toptan hamileyiz kaydirigubbakcemile3
inşallahh kuzumm inşallahhhh bütün topikk hamilee kalsınnn inşallahhh
düşünsenize ne kadan güzel olurrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar asıl benimki yok piyasada ay artık deli olcam
bi bakıyoruz toptan hamileyiz kaydirigubbakcemile3
azram bi gün dedinki o lafını hiç unutmuyorum çevreme üzüzldüğümü belli etmiyorum bakın szi çocuklusunuz ben oh ne rahatım diyorum dedin şimdi bu lafını tuttum artık bende öğle yapma kararı aldım içim kan ağlasada gülücem
ya bugün taksime felan gittim dönerken yanıma bi tane anne kız oturdu o kadann tatlılardıkii allah nazarlardan saklasınn maşallah
öle dinledim onlarıı kadın çok gençti kızıda 6 yaşında felandı aman bi imrendim bi imrendimm inşallah bizlere de nasip eder rabbim hayırlısıyla
benmi kızlar yarın yapıcam inşalalh ama kimseye sölemiycem aramızdaaklinialirimsmile
tuğçem benim yeleğim pembiş olsun teyzesi kızım olurda inşallah
ayyy hayali bile güzel yaa
ayşenim,hale,tugcal selam kızlar..demin pc donuyodu hep yazamadım bi türlü.
hoşbulduk tatlımayşenim hoşgeldin canım şükür kavuşturana
ya benim herzamanki halim biliyosun yaa
senin belki bebiş var kuzum bellimi olur
hoşbulduk canım iyiy çok şükürhoşgeldin aysen nasılsınn canım
hoşbulduk canım opuyorumnanaktanaysen hosgeldin canımm
ay valla ne yapim canım anam babam hep yanımdaydı şimdi çok zor oluyo benim için habire kaçıyom işte yanlarına mafoldumbenayşen kız naaptın görüşmeyeli artık gezme yok değilmi yiter ya bukadarda tatil yapılmazki kaydirigubbakcemile3
evet canımm sende öyle de ozaman üzemiyorlarr onlarr beni üzecegine ben onları üzüyorum kuzum diyorum siz benim gibi gezemiyorsunuz aglıyorsunuz şikayet ediyorsunuz cocuklarınızdan ohh ben rahatım takıyorumm çantamıı koluma hopp çıkıveriyorum benden rahatta kimm varr diyorumm......azram bi gün dedinki o lafını hiç unutmuyorum çevreme üzüzldüğümü belli etmiyorum bakın szi çocuklusunuz ben oh ne rahatım diyorum dedin şimdi bu lafını tuttum artık bende öğle yapma kararı aldım içim kan ağlasada gülücem