Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azram bi gün dedinki o lafını hiç unutmuyorum çevreme üzüzldüğümü belli etmiyorum bakın szi çocuklusunuz ben oh ne rahatım diyorum dedin şimdi bu lafını tuttum artık bende öğle yapma kararı aldım içim kan ağlasada gülücem

derdacım sen kendini boşa kasma o salak kendini bilmez insanlar hepimizin çevresinde var
ben en son dolduğumda ve hıçkıra hıçkıra ağladığımda eşim benimle saatlerce konuştu dediki neden kendini bu kaadr üzüyosun sanki bizim elimizde olan birşeyde bizmi yapmıyoruz allah bize bu imtihanı verdi neden şükretmiyosun allah sevdiği kuluna dert verirmiş..ben hiç üzülmüyorum takmıyorum senin gibi çünkü benim elimden gelen bişey yok allah vermek isitycekki olacak o ol demedikten sonra bizim ne demeye hakkımız var dedi :1hug:
şimdi her aklıma gelişinde aklıma eşimin söylediklerini getiriyorum
allah hepimize sabır versin bu imtihanda inşlhh
sabrın sonu selamet sabır hayra alamet sen sabıra devam et haktan gelir metanet a.s

halem zorki ne zor ya insan kafayı yiyo

derinim hayırlısı be kuzum biliyon beni herzamanki halim yav

azram inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
butopic çok dualı bir topic herşey güzel olcak inanıyorum

ya bugün taksime felan gittim dönerken yanıma bi tane anne kız oturdu o kadann tatlılardıkii allah nazarlardan saklasınn maşallah
öle dinledim onlarıı kadın çok gençti kızıda 6 yaşında felandı aman bi imrendim bi imrendimm inşallah bizlere de nasip eder rabbim hayırlısıyla

azram bi gün dedinki o lafını hiç unutmuyorum çevreme üzüzldüğümü belli etmiyorum bakın szi çocuklusunuz ben oh ne rahatım diyorum dedin şimdi bu lafını tuttum artık bende öğle yapma kararı aldım içim kan ağlasada gülücem

Derdacım üzülme tatlım ya verende o alanda o Herseyin vakti zamanı vardır derler o vakit zaman cok yakın inan bana Rabbimden ümit kesilmez verirse lütfundan vermezse hikmetindendir bize düşen tevekkül edip beklemek

kızlar bigün top yekün hamile kalıcaz bize gülenelerin burunlaru-ına burunların tutucaz koca göbişlerimizi ohhhhh sefamız olsun sizden biyik Allah var dicez hadi moraller yüksek

ayşenim benimkide hep aynısını diyo ozaman içim bi ölçüde rahatlıyo
sonra birden yine geliyolar bana 10 senedir bu hep böyleydi
çok doğru aslında hamdolsun sıkıntımız var

ya bugün taksime felan gittim dönerken yanıma bi tane anne kız oturdu o kadann tatlılardıkii allah nazarlardan saklasınn maşallah
öle dinledim onlarıı kadın çok gençti kızıda 6 yaşında felandı aman bi imrendim bi imrendimm inşallah bizlere de nasip eder rabbim hayırlısıyla

canım yaa.amin inşallahh.

bu aksamda misafirim vardı.kızı var 1 buçuk yaşında aman Allahım yersiniz görseniz MAAŞALLAH.Allahım hepimize nasip etsin inşallah..ama herşey bi yana çocuk bakmak da zor iş kızlar hee..:1ninca:

benmi kızlar yarın yapıcam inşalalh ama kimseye sölemiycem aramızdaaklinialirimsmile

aramızda... bize söyle ama....

tuğçem benim yeleğim pembiş olsun teyzesi kızım olurda inşallah
ayyy hayali bile güzel yaa

olur tatlım ne renk isterseniz örerim yeterki gelsin bebeklerimiz artık....

ayşenim,hale,tugcal selam kızlar..demin pc donuyodu hep yazamadım bi türlü.

sen de hoşgeldin derincim... bende sana yazcaktım ama gittin sandım....opuyorumnanaktan

ayşenim hoşgeldin canım şükür kavuşturana
ya benim herzamanki halim biliyosun yaa
senin belki bebiş var kuzum bellimi olur
hoşbulduk tatlım
anacım benimde her zamanki halim diyebilirim biliyosun benimde adetim biraz uyuşuk alsanaalsanasmile
hoşgeldin aysen nasılsınn canım
hoşbulduk canım iyiy çok şükür
pizzayı yaptımda eşimin nöbetten gelmesini bekliyorum hala boshayallersmile
sen nasılsın canım
aysen hosgeldin canımm
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
ayşen kız naaptın görüşmeyeli artık gezme yok değilmi yiter ya bukadarda tatil yapılmazki kaydirigubbakcemile3
ay valla ne yapim canım anam babam hep yanımdaydı şimdi çok zor oluyo benim için habire kaçıyom işte yanlarına mafoldumben
aam şimdilik gitmiycem bi bayramdan gidip dönücez fazla kalmadan olumunekankayizsmile

evet canımm sende öyle de ozaman üzemiyorlarr onlarr beni üzecegine ben onları üzüyorum kuzum diyorum siz benim gibi gezemiyorsunuz aglıyorsunuz şikayet ediyorsunuz cocuklarınızdan ohh ben rahatım takıyorumm çantamıı koluma hopp çıkıveriyorum benden rahatta kimm varr diyorumm......
Oyy kıyamam sana canımm benimmmm hep moralinii yüksekk tut kuzumm

kimsenin seni üzmesine izin verme üzüldügünü anladıkları zaman inadına üzmek için yapıyorlarr

sen bana kulak rabbimmm verecekkkkk sanaa en kısa zamandaa bak görecennn

sen şimdilerde istedigin gibi gez tozz bi daha gezipp tozamıcann böylee bakkk

Back
X