Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye noldu moralin mi bozuk yoksam kıs.de ablanakaydirigubbakcemile2İyiyim Derinci bende napim bos bos bakınıom yerimseniben
DERİNİM hiç canını sıkma allah başka yerden açar bir kapı inşallah
onların artık çekilcek yanları kalmamıştı
valla canlar rahat olun yaa..bi daha mı gelicez şu fani dünyaya..hiçbişey dünyanı sonu degil..eşlerimiz bizi seviyomu,kolluyo mu gerisi hikaye..millet için de yaşamıyoruz bu dünyada..onların soruları yüzünden duygularımızı da tam olarak yaşayamıyoruz zaten..dün yengemle konuşuyoruz mesela...diyorum insanlar ne tuhaf yenge...gelip gidip aynı kişiler yokmu daha bişey diye soruyorlar...bide acıma ifadeleri cümleleri..olsun olur olu üzülme falan...ya diyorum benim üzüldügüm falan yokkkkkkkkkkkk...ama onlar illaki kendilerine göre yorumlaycaklar herşeyi...benim üzülecegim yokken durumu kötüleştiriyorlar yanii..aman daha neler nelerrr.
ebrarım bende okumştum ama şu durumda namaz kılamam ki((napcaz cano.
kızlar az önce yazdım ama gözden kaçmış olabilir
yarın selayla ezan arası yelizimin duasını yapıcaz tefriciye okuyanlar iki rekat namaz kılabilirlermi
ayrıca herkesi 12:30da buraya bekliyorum
ayy ne kadar doğru söyledin canım....vereliniortak
niye noldu moralin mi bozuk yoksam kıs.de ablanakaydirigubbakcemile2
evet cnm..wc yok bişey yok biliyosunn...aman herneyse açmıyım konuyu...
canım ya takma yumoşu kafaya..daha öncede demiştim..benim dayımın kızı hamile kaldıgı ay doktoru yumoşları iyi görmemişti..büyüme çatlama yok demişti ama megerse hamile kalmış..Allah büyük canım.allah iyilik versin ayşencim
eline sağlık canım bende iyiyim çok şükürr
halem canım inşallah da umudum heçççç yokk
derinim kuzumm şu inatçı yumoşum büyümediğinden umutsuzum şimdi bide adet olmazsam korkusu malum erken menopoz korkusu yüzünden böle oldum
derincim sonra da kılabilirisn canım... duanın şartı değil o... tefriciyeden sonra kılınması daha makbul olduğu için kılınıyor...kabul olması için... zamanı mühim değil diye biliyorum ben....