Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

allah iyilik versin ayşencim
eline sağlık canım bende iyiyim çok şükürr

halem canım inşallah da umudum heçççç yokk

derinim kuzumm şu inatçı yumoşum büyümediğinden umutsuzum şimdi bide adet olmazsam korkusu malum erken menopoz korkusu yüzünden böle oldum

İyiyim Derinci bende napim bos bos bakınıom yerimseniben
niye noldu moralin mi bozuk yoksam kıs.de ablanakaydirigubbakcemile2
DERİNİM hiç canını sıkma allah başka yerden açar bir kapı inşallah
onların artık çekilcek yanları kalmamıştı

evet cnm..wc yok bişey yok biliyosunn...aman herneyse açmıyım konuyu...

valla canlar rahat olun yaa..bi daha mı gelicez şu fani dünyaya..hiçbişey dünyanı sonu degil..eşlerimiz bizi seviyomu,kolluyo mu gerisi hikaye..millet için de yaşamıyoruz bu dünyada..onların soruları yüzünden duygularımızı da tam olarak yaşayamıyoruz zaten..dün yengemle konuşuyoruz mesela...diyorum insanlar ne tuhaf yenge...gelip gidip aynı kişiler yokmu daha bişey diye soruyorlar...bide acıma ifadeleri cümleleri..olsun olur olu üzülme falan...ya diyorum benim üzüldügüm falan yokkkkkkkkkkkk...ama onlar illaki kendilerine göre yorumlaycaklar herşeyi...benim üzülecegim yokken durumu kötüleştiriyorlar yanii..aman daha neler nelerrr.

ayy ne kadar doğru söyledin canım....vereliniortak

kızlar bu pcyi kırıcam ya deli ediyo beni
1 saate sayfa yenilemiyo
buarada hepiniz saolun allah gönlünüze göre versin

ebrarım bende okumştum ama şu durumda namaz kılamam ki:(((napcaz cano.

derincim sonra da kılabilirisn canım... duanın şartı değil o... tefriciyeden sonra kılınması daha makbul olduğu için kılınıyor...kabul olması için... zamanı mühim değil diye biliyorum ben....

ayy ne kadar doğru söyledin canım....vereliniortak

öyle ama canım yaa..insanlar gerçektende tuhaf degil mi?
ben mesela çok fazla üzülen biri olabilirdim...alıp karnımı elliyo mesela yokmu bişey diye...düşünemiyo kas kafası bu kız 5 senelik evli demekki bi sorun var üstüne gitmiyim sormayım bişey demiyolar.illa konunun üzerine gidicekler,sorduklarındaki surat ifademiz falan mutlu ediyo heralde onları ne diyim artık.

niye noldu moralin mi bozuk yoksam kıs.de ablanakaydirigubbakcemile2

evet cnm..wc yok bişey yok biliyosunn...aman herneyse açmıyım konuyu...

Adetim 1 hafta gecti hala yok bişey 4. ve 5. günü test yaptm evde negatif cıktı iyi tamam hamile deilim ama niye adet olmadım ona kafam bozuk yoksa yok baska bi sıkıntı cok şükür:Saruboceq:

derinim olsun cano sonra kılarsın sende şuanda kılamazsın elbette kaydirigubbakcemile3
buaada söylediklerine katılıyorum ah bu insanlar biz üzülmüyoz dedikce güya acıyolarya iyce moral bozuyolar

allah iyilik versin ayşencim
eline sağlık canım bende iyiyim çok şükürr

halem canım inşallah da umudum heçççç yokk

derinim kuzumm şu inatçı yumoşum büyümediğinden umutsuzum şimdi bide adet olmazsam korkusu malum erken menopoz korkusu yüzünden böle oldum
canım ya takma yumoşu kafaya..daha öncede demiştim..benim dayımın kızı hamile kaldıgı ay doktoru yumoşları iyi görmemişti..büyüme çatlama yok demişti ama megerse hamile kalmış..Allah büyük canım.
derincim sonra da kılabilirisn canım... duanın şartı değil o... tefriciyeden sonra kılınması daha makbul olduğu için kılınıyor...kabul olması için... zamanı mühim değil diye biliyorum ben....

öyle mi..iyi o zaman canım sagolasın.

Ebrarcık kılarım namazı ben ama öglende gelebilirmiyim onu bilmiyorum inş. gelebilirimde duada bende olurum

ayşen canım nice yıllara tatlımm

seviyolr derinim acıların üztüne gidip tüh tühh vahh vahh demeyi seviyolarrr
herşeyi biilecekler öğrenecekler en ince ayrıntısına kadar sonraada örnek olarak felancanında bebeği olmuyomuşş dicekler

Back
X