Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azra hoşbuldum canım sen naasılsın

tugce hoşbuldum gecmiş olsun rahatsızlanmışsın neyin var canım benim

derdam hoşbuldum canım sen napıyon

ahh aleynam sorma neyim yokki... sabah bir kalktım zaten dünden beri burnum tıkalıydı... sabah kalktım başım ağrıyo omzum ağrıyo birde karnım ağrıyo... kırmızlar da gelecek artık onun ağrısı... oruç da var üstüne neyse atlattım çok şükür başım hariç iyiyim balım....

tugcal slm dedim almadın bacım bak bu sefer yakaladım ama küsemem bu gece küsek gecem deelzemuszemuskaydirigubbakcemile2

SELAM topicin güzel hanımları geleceğin melek anneleri
hepiniz iyisinizdir umarım
ben bugün çok güzel mekanlardaydım önce HIRKAI ŞERİFE gittik sonrada EYÜP SULTAN HAZRETLERİNE
hepinize bol bol dua ettim RABBİM kabul eder inşallah
YELİZİM namazını orda kıldım çok mutlu oldum çokda dua ettim kuzum

BULUT aramıza hoşgeldin canım seninle tanışmak nasip olmadı inşallah karşılaşırız ve muhabbet ederiz .buarada evet eyüpteydim bol bol dua ettim
TUTİŞİM saol kuzum duamdaydın bugün
ALEYNAM amin diyen dillerin dert görmesin çok saol kuzum
TUĞÇEM sen nasıl oldun balım inşallah daha iyisindir
DERDAM yasinler az kalmış hadi hayırlısı kuzum ALLAH gönlüne göre versin
MAVİŞİM seni unuturmuyuz canım arkadaşım kocişinle vakit geçir bol bol .buarada güzel dileklerin içi saol
AZRAM güzel paylaşımın için saol canım ALLAH kabul etsin
KARDELOŞUM yine yoksun ama bugün konuştuk zaten çokkonuşamadım anladın sen onu zaten .sendende ALLAH razı olsun kuzum
BİRSENCİM demek kızının kollarını deldiler kıyamam ya bendende 11 tüp almışlardı .inşallah iyi çıkar sonuçları
SEVTUNUM sen nasılsın mercimekde iyi değilmi canım
EZGİM gözün aydın canım çok sevindim yaa hadi inşallah siz kürlere devam edin herşey çok güzel olucak tatlım
BONCUKUM nerdesin canım öptüm
DERİNİM senide kaçırdım galiba gelirsen görüşürüz kuzum
HALEM sen nasılsın kırmızılar gelmedi inşallah

aleynam iyiym canım napıyım canım herzamnki gibi işte
bende aynı canım herzamnki gibi vakit öldürüyoz
aleyküm selam canım allah razı olsun
benimde uykum vardı uyumadım banyo yapıp namaz kılmam lazım kuranı kerim okumam lazım

uyursam hesi kalır diye yatamadım
ahh aleynam sorma neyim yokki... sabah bir kalktım zaten dünden beri burnum tıkalıydı... sabah kalktım başım ağrıyo omzum ağrıyo birde karnım ağrıyo... kırmızlar da gelecek artık onun ağrısı... oruç da var üstüne neyse atlattım çok şükür başım hariç iyiyim balım....

tekrar gecmiş olsun

benim kırmızılarda sinyal veriyolar adet sancılarım başladı geldi gelecek

inşallah geçecekk tugcecimm o ilaç çok iyi benimm tutuugunda agrı içiyorumm çok fazla ilaç içme bide korunmuyorsun falan allah korusun bilmessin hamilesindirr dikkat ett canımm ben çok zorda kalmadan ilaç içmem eyer migrenimm tutarsa dayanamıcak duruma gelirsem 1 tane içiyorum ilaç

ilaca baglanmayı sevmiyorum bagışıklık kazanmasınn bünyem diye

hee gne görüşemedik ama benim canım arkadaşım hastak olmuş geçmiş olsun ben arkadaşıma küsmem geçmiş olsun balım

abla hoşgeldin

arkandan konuştum hiç evde oturmuyo bu hatun dedim

güzel yerlere gitmişsin canım RABBİM kabul eder İNŞALLAH dualarını

SELAM topicin güzel hanımları geleceğin melek anneleri
hepiniz iyisinizdir umarım
ben bugün çok güzel mekanlardaydım önce HIRKAI ŞERİFE gittik sonrada EYÜP SULTAN HAZRETLERİNE
hepinize bol bol dua ettim RABBİM kabul eder inşallah
YELİZİM namazını orda kıldım çok mutlu oldum çokda dua ettim kuzum

BULUT aramıza hoşgeldin canım seninle tanışmak nasip olmadı inşallah karşılaşırız ve muhabbet ederiz .buarada evet eyüpteydim bol bol dua ettim
TUTİŞİM saol kuzum duamdaydın bugün
ALEYNAM amin diyen dillerin dert görmesin çok saol kuzum
TUĞÇEM sen nasıl oldun balım inşallah daha iyisindir
DERDAM yasinler az kalmış hadi hayırlısı kuzum ALLAH gönlüne göre versin
MAVİŞİM seni unuturmuyuz canım arkadaşım kocişinle vakit geçir bol bol .buarada güzel dileklerin içi saol
AZRAM güzel paylaşımın için saol canım ALLAH kabul etsin
KARDELOŞUM yine yoksun ama bugün konuştuk zaten çokkonuşamadım anladın sen onu zaten .sendende ALLAH razı olsun kuzum
BİRSENCİM demek kızının kollarını deldiler kıyamam ya bendende 11 tüp almışlardı .inşallah iyi çıkar sonuçları
SEVTUNUM sen nasılsın mercimekde iyi değilmi canım
EZGİM gözün aydın canım çok sevindim yaa hadi inşallah siz kürlere devam edin herşey çok güzel olucak tatlım

BONCUKUM nerdesin canım öptüm
DERİNİM senide kaçırdım galiba gelirsen görüşürüz kuzum
HALEM sen nasılsın kırmızılar gelmedi inşallah

Allah kabul etsin dualarını canım benim... öğlen gelemedim duaya çok üzüldüm... kusura bakma canım.... şimdi biraz daha iyiyim çok şükür... iftardan sonra ilaç içtim de gözüm açıldı....

inşallah geçecekk tugcecimm o ilaç çok iyi benimm tutuugunda agrı içiyorumm çok fazla ilaç içme bide korunmuyorsun falan allah korusun bilmessin hamilesindirr dikkat ett canımm ben çok zorda kalmadan ilaç içmem eyer migrenimm tutarsa dayanamıcak duruma gelirsem 1 tane içiyorum ilaç

ilaca baglanmayı sevmiyorum bagışıklık kazanmasınn bünyem diye
bende pek içmem ilaç ama bugün içmeseydim duramazdım heralde şimdi iyiyim başımın ağrısıda geçiyo yavaş yavaş... benim eişimde de migren var bir tek o ilaç iyi geliyo hakkaten....korunuyorum aslında ama Allah bilir tabi... sanmıyorum yine de bu ay hamile kalmam büyük mucize olur... sıkı sıkı korunduk çünkü....:roflol:

hoşgeldinnnnnn ebrarımmmmm nasılsınn
allah razı olsunnn rabbimm dualarınıı kabull etsinn canımmm

ne güzell gittin gördün geldinn bizede nasip olsun inşallahhh canımm

Back
X