Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tuğçem yaa özliycez seni kuzum nedemek kurtulcaaksınız olurmu ya yokluğun belli olcak inanki
ama gidin kafa dinleyin yaa ohhh belki denizede girersin

yok kız oruçluyken nasıl gireyim... zaten ordayken gelir benim kırmızlar... gelmese de girmem ama... hem oruç hemde etrafta millet cıbıl cıbıl olmaz yani... herkese ramazan değil maalesef hele sahil kenarlarındakilere... iftara kadar yatarım evde iftardan sonra sahura kadar artık okey mokey yürüyüş Allah ne verdiyse....

tugcem yerin belli olucak canım özliycez seni:gitme:

ben de sizi özlücem walla... demin eşime de dedim ben çzlücem ya 3 gün giremicem diye... yazık istersen alayım sana nete giren cep telefonu girersin ordan diyo... opuyorumnanaktan ama olmaz tabe şimdi telefona vercek paramız yok dedim bende....sempatiksalakcinni

sevtunum gerçektende öyle nasıl bir huzur var yarabbim herzaman gidebilsek
hele HIRKAYI ŞERİF camisinin yanındaki evleri kıskandım .hergün birkaç kez giderdim heralde mafoldumben

eşimin halası orda oturuyo ben her sene ramazanda giderdim iftarımı açmaya eşimle ama bu sene gidemedim çok istedim olmadı çünkü yasaklandım ya herşeyden kız bebegimin ayı gelliyo ötekini 20 haftalıkken kaybettim zaman yaklasştıkça korkuyorum ya ben ne yapayım akıl verin banamafoldumbenmafoldumben aklım çıkıyo ona bişey olucak diye ya allah işşalah abisi gibi almaz yanına eşimede diyorum kızıyo öyle düşünme diye allah bir daha acı göstermez bana işşallah :Saruboceq::Saruboceq:

tugce nereye gidiyon kız tatil bölgesindemi oyuruyo sizinkiler
yok canım aslında balkesir merkezde oturuyolar da yazlıklardalar şimdi... orda geçiriyolar ramazanı... emekli insanlar napcaklar burda orda deniz havası falan biraz daha iyi olyo onlar için... ama biz özlüyos tabe.... ondan gitcez işte hazır tatil varken 3 gün.... yoksa yazlığı bize iftara kadar bişey ifade etmicek aslında...

tuğçem doğru diyosun kuzum çoğu kişiye ramazan gelmemiş malesef .kız iftardan sonrada girilir denize neolcek ben girerim mesela .

aleynam çok kalabalıktı yaa ah nerde erkekler çok değildi eşim ve babam ikikere ziyaret etti
biz bikere anca bunada şükür gördümya
a

hıh işte küsek satim geldi ebrarcım okadan hoşgelldin dedim sen bana hobuldun-k demedinm hıh işte küstüm işte:2:
tam bunu yazdım yazını gördüm canım
benim kırmızılar hala beklemede gelmediler mümkünse bu saaten sonra ramazan sonuna kadar gelmesinler
canım ne güzel yaa dilerim oralarda ettiğin tüm dualar kabul olur

eşimin halası orda oturuyo ben her sene ramazanda giderdim iftarımı açmaya eşimle ama bu sene gidemedim çok istedim olmadı çünkü yasaklandım ya herşeyden kız bebegimin ayı gelliyo ötekini 20 haftalıkken kaybettim zaman yaklasştıkça korkuyorum ya ben ne yapayım akıl verin banamafoldumbenmafoldumben aklım çıkıyo ona bişey olucak diye ya allah işşalah abisi gibi almaz yanına eşimede diyorum kızıyo öyle düşünme diye allah bir daha acı göstermez bana işşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kötü şeyleri aklına getirme canım... inşallah bu bebeğine hiç birşey olmayacak... kendini sakın üzme bebeğin de strese girer biliyosun bebekler annelerinin hissettiklerini aynen hissediyolar...

tuğçem doğru diyosun kuzum çoğu kişiye ramazan gelmemiş malesef .kız iftardan sonrada girilir denize neolcek ben girerim mesela .

aleynam çok kalabalıktı yaa ah nerde erkekler çok değildi eşim ve babam ikikere ziyaret etti
biz bikere anca bunada şükür gördümya
a

kız karanlık olur o zaman ben giremem doğrusu.... o kadar cesaretli değilim... deniz sevdamı bayram tatiline saklıyorum.... o zaman balık gibi çıkmıcam sudan....:roflol:

sevtunum kötü şeyler getirme kız aklına RABBİM korusun meleğini canım
inşallah hiç bişey olmuycak sağlıkla alıcaksın kucağına
sen minişi al kucağına sonra bol bol gezersin şimdi yasak sana
:2:

derdam evet yaa bende aynen öyle diyorum artık ramazan sonuna gelsin kırmızılar mümkünse
borcum olmasın azcık kardelene nispet yapıyım onun çok borcu olcak ha ha ha

tuğçem deniz sıcaktırda akşam yinede ürperir insan ohh bayramda tadını çıkrırsın bende bayram sonunu bekliyorum
artık ders çalışır gibi geçmiş okursun kaydirigubbakcemile3

Back
X