Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

işallah canlrım takdiri allaha bıraktım artık bebem ya her namazda dua deiyorum diyorum rabbim emanetini koruyup gözetliyorum onun acısını gösterme diyorum eltimde hamile biliyosunuz 8 hafta 4 günlükmüş bebek 2 gün kanaması olmuş afedersiniz idrarı yaparken degilde silince geliyomuş kan her tuvalete çıkmasında doktorum demiş çok garip öyle olmaması gerekiyo demiş bebek rahime tutnmakmı istemez demiş bana verdigi ilaçları onada vermiş ne demek bebek rahime tutunmamı istemiyo demek adam neden şasırdıkı merak ettim bak aranızda bilen varmı bu adam ne dedibilmiyorumkismile

yaaa bu arada ebrarom demin sen de demişsin... kadınlar böyle mübarek yerlerde kendilerinden geçiyolar haaa.... umreye giden arkadaşım vardı anlatıyo da Mescid-i Nebevi de sahabelerin ve Peygamber Efendimizin ailesinin mezarlarının bulunduğu yere kadınları almıyolarmış... sebep kadınlar kendini paraladığı için... Dinimizde mezar başında kendini paralamak günah yaaa kadınların umrumda değilmiş.. bir yere gidiyoruz dedi erkekler düzen içnide bakıp çıkıyolar kadınlar habire ittir kaktır sinir basmış arkadaşlıma o topraklarda insanın manevi duygularını da yaşatmıyolar diyor... biz kadınlar neden böyleyiz acep... her gittiğimiz yeri sirke çeviriyos... Hırkayı Şerifte te böyle şeyler oldu mu...

ben geldimmm.

ahh ahh ebuşum geçen hafta az istemedim hırkai şerife gitmeyiboshayallersmileama temizlige daldım eşimin de işleri vardı gidemedik:(((geçen tv de haberlerde yakın çekim gösterdi..dedigin gibi koptum resmen insan gözyaslarını tutamıyor valla...

işallah canlrım takdiri allaha bıraktım artık bebem ya her namazda dua deiyorum diyorum rabbim emanetini koruyup gözetliyorum onun acısını gösterme diyorum eltimde hamile biliyosunuz 8 hafta 4 günlükmüş bebek 2 gün kanaması olmuş afedersiniz idrarı yaparken degilde silince geliyomuş kan her tuvalete çıkmasında doktorum demiş çok garip öyle olmaması gerekiyo demiş bebek rahime tutnmakmı istemez demiş bana verdigi ilaçları onada vermiş ne demek bebek rahime tutunmamı istemiyo demek adam neden şasırdıkı merak ettim bak aranızda bilen varmı bu adam ne dedibilmiyorumkismile
sevtuncum bilemedim ki bebek neden rahme tutunmak istemesin anlamadım bende.... düşük mu yapıyo ki anlamadan???

tuğçem olmazmı kuzum ya kadınlar heryerde kendini belli ediyo mübarek yerlerde bile kavga ediyolar ya allahım akıl versin

derinim hoşgeldin canım
ya gidip görmek gerek heleki yakındayız çok güzel canım kalbim yerinden çıkıcaktı doya doyada bakamıyosunki ah ah

kızlar birazdan gidicem kimsede tık yok,selam sabah yok..bende küsersem görürsünüz..sevtunda herzamanki gibi görmüyo zaten beni.bilmiyorumkismile

benmi sevtunum yaa bu sıraalr durgumun siz bile anladıysanız demek var bişey akşam eve gelen herkez sordu bilmiyorum ki neden

sevtun bebek rahime iyice yerleşmemiştir ondan kaynaklanıyodur canım inşallah düşük filan olmaz hayırlısı allahtan

yanim ilk düşüğümde öyle kanamam oluyodu wc de tuvalet yaparken... ama zaten kalbi atmadığından kürtaj olacaktım... kürtajdan bir gün önce başlamıştı...benzetmek gibi olmasın İnşallah öyle bişey değildir....

canlarım benim belim agrıdı oturmaktan herhal bebekte baskı yapıyo izniniz olursa ben yatıyorum canlarım bugün mercimek çok yoruldu ev işi yaptı kız yaprak dolması sardım tadı mikemmel olmuş he eşim herzamanki gibi bayıldı eşimi mutlu edince bende mutlu oluyorum nedense gelin daha çok var yiyelim yanınada karısık dolma doldurdum gelinde sahuru bende yapalımcokacimcoook

abla burdayıM MESENEDEN Bİ ARKADAŞLA KONUŞUYODUM EŞİMİN ARKADAŞININ EŞİ

AYNI ZAMNDA EVLENDİK O KORUNUYODU KORUNMAYI BIRAKTI BİR AY SONRA HAMİLE KALDI GOGUMA GİDİYOMUŞ ONU KONUŞUYODUM

Back
X