Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleynam ciddimisin kız 2 haftadırmı
anam ben iki hafta süpürmesem fena olur yaa
aslında iyi ediyosun enönemlisi kuran okumak işler yapılır eninde sonunda

derincim en çok sevdiğim saç kıvırcıktır benim çok düz
eşimin saçı kıvırcık tabi şimdi değilde küçüklüğü öğle abbim bana bir evlat verrise saçının ona benzemesini isterim

valla kıvırcıklarda düzleşmek istiyo hep:))
inşallahhhh bende kıvırcık çocuklarım olsun istiyorum kısss:emir_bebek:

hasta olmadan bitiriyim diye kac gündür okuyom kuranı kerim canım

1 tanem kaldı cok şükür

derdam sen bırak klozeti falan kız hatimni bitirmeye bak

ben evi 2 haftadır süpğrmüyom bile ev kalkmış gidiyo
önce hatimimi bitiriyim sonra yaıcam diyer işleri

ay bende herife laf anlatamıyom,illa iftara falancaları çağıralım,ya bilmiyorum,tanımıyorum,daha önce görüşmemişim,bide eve bakamıyorum kaç zamandır,nasıl çağırım,kalsınlar bayramdan sonra alim,yok,olmaz,bakalım napcaz,mücadele içindeyiz,ben bide mukableye çıkıyom evden,zaten bi çıkınca geri gelen kadar baya zaman geçiyo.

ya okadarda değildir kız,bende hergün üspürmem,normalded süpürmem,şimdi hepten saldım,salmassam bitmicek,hele bugün ne iş,ne k.k.eve geldim,bi uzandım,iftara kadar uyumuşum,demin okudum,sonra hiç bitiremicem.

abla ciddiyim napıyım kız yoksam yatiştiremem

zaten kirlenmiyoki evde 2 miz varız

eşimde benden tertipli adam zaten zor olmuyo yani:1:
ay bende herife laf anlatamıyom,illa iftara falancaları çağıralım,ya bilmiyorum,tanımıyorum,daha önce görüşmemişim,bide eve bakamıyorum kaç zamandır,nasıl çağırım,kalsınlar bayramdan sonra alim,yok,olmaz,bakalım napcaz,mücadele içindeyiz,ben bide mukableye çıkıyom evden,zaten bi çıkınca geri gelen kadar baya zaman geçiyo.
bende görümcemleri cagırdım

salıyada annemleri ablamları cagırıyom hatimimi bitirmiş oluyom yani
aleynam haklısın canım ama parayla bayrama yetişicek düğünü var kadının söz verdim napıyım

haklısın canım

ya okadarda değildir kız,bende hergün üspürmem,normalded süpürmem,şimdi hepten saldım,salmassam bitmicek,hele bugün ne iş,ne k.k.eve geldim,bi uzandım,iftara kadar uyumuşum,demin okudum,sonra hiç bitiremicem.

ben iki günde bir mutlaka süpürürüm duramam öyle yaa
senin işlerin var evde durmuyonki zaten buara öyle geçiştir boşver canım

bende hergün süpürmem 3 günde bi

şimdi iyice saldım

ama ramazana girmeden büyük temizlik yaptım tüllere kadar yıkadım birazda ondan rahatım yani

Back
X